• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با کپی شدن محتوای سایتم توسط سایت های دیگر، مشکلی برای سایتم پیش می آد؟

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
سلام

تو بسیاری از سایت ها دیدم که ادعا شده با کپی کردن محتوای سایت های دیگر، گوگل امتیاز منفی به سایتمان می دهد. خوب گوگل از کجا می فهمه محتوای x در واقع مال کدوم سایته؟
مدتیه که مطالب سایتم توسط دیگران کپی می شه. می خواستم بدونم این موضوع در کوتاه مدت و بلند مدت مشکلی برای سایتم پیش می آورد؟

ممنونم.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
گوگل میدونه کدوم متحتوا رو در چه تاریخی اضافه کرده و شما نگران تشخیص این مورد نباش

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
گوگل میدونه کدوم متحتوا رو در چه تاریخی اضافه کرده و شما نگران تشخیص این مورد نباش

از لطفتون ممنونم.

وقتی محتوای پستی که چند دقیقه از ارسالش نگذشته کپی بشه چطور؟ در این حالت شاید ربات گوگل سایت کپی کننده رو قبل از سایت منبع برای ثبت مطالب جدید اسکن کنه.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
از لطفتون ممنونم.

وقتی محتوای پستی که چند دقیقه از ارسالش نگذشته کپی بشه چطور؟ در این حالت شاید ربات گوگل سایت کپی کننده رو قبل از سایت منبع برای ثبت مطالب جدید اسکن کنه.

خب در اون شرایط مسائل دیگه هم وارد جریان میشن . مثلا" سابقه .. بک لینک ها .. موضوع اصلی سایت .. ساختار سئو ... و خیلی موار دیگه . حتی ممکنه در یک کوئری جستجو شده اون سایت بالاتر از شما قرار بگیره تو یه کوئری دیگه شما بالاتر از اون .

حتی بحت بگم که گوگل سیستم ها رو هم میشناسه مثل دروپال ورد پرس ویبولتین جوملا... عواملی که ر sort کردن نتایج تاثیر دارن خیلی زیادن .

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
این رو باید سئو کار جواب بده، اما تجربه من بهم ثابت کرده که میفهمه. چطوریشو نمیدونم. اما در زمینه گرافیک یه کپی پیست خفنی راه انداخته بودم. باور کن تعداد پست هام، با کلمات کلیدی ، به عدد 230 رسید، برای اولین بار مرتب و منظم پست دادم. روزی 10 تا پست میدادم.
اما رنک 1!!!! خیلی هم تلاش کردم از خیلی راهها رنک بگیره اما نگرفت
الان دارم روی یک پروژه جدید کار میکنم. که کلا مطالب رو از حالت کپی خارج میکنه. البته با زبان فارسی کار نمیکنم. رفتم سراغ انگلیسی، چون بیننده بیشتری داره

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
خب در اون شرایط مسائل دیگه هم وارد جریان میشن . مثلا" سابقه .. بک لینک ها .. موضوع اصلی سایت .. ساختار سئو ... و خیلی موار دیگه . حتی ممکنه در یک کوئری جستجو شده اون سایت بالاتر از شما قرار بگیره تو یه کوئری دیگه شما بالاتر از اون .

حتی بحت بگم که گوگل سیستم ها رو هم میشناسه مثل دروپال ورد پرس ویبولتین جوملا... عواملی که ر sort کردن نتایج تاثیر دارن خیلی زیادن .

این رو باید سئو کار جواب بده، اما تجربه من بهم ثابت کرده که میفهمه. چطوریشو نمیدونم. اما در زمینه گرافیک یه کپی پیست خفنی راه انداخته بودم. باور کن تعداد پست هام، با کلمات کلیدی ، به عدد 230 رسید، برای اولین بار مرتب و منظم پست دادم. روزی 10 تا پست میدادم.
الان دارم روی یک پروژه جدید کار میکنم. که کلا مطالب رو از حالت کپی خارج میکنه. البته با زبان فارسی کار نمیکنم. رفتم سراغ انگلیسی، چون بیننده بیشتری داره

از لطفتون ممنونم دوستان.

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
متاستفانه من هم این مشکل رو زمانی داشتم . یعنی مطلب رو من می گذاشتم یه دستی می اومد عینا کپی می کرد تو سایت خودش . و متاستفانه چون بازدید کلی اون بیشتر از من بود ؛ تو سرچ هم جلو تر از من قرار می گرفت ...
مبحث پیچیده ایه این سئو ..

پ.ن : داش علی سلام :) (معنی دار)

بالا