• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیون چه کسب و کاری راه بندازم؟

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان ابتدا عرض میکنم لطفا درمورد بورس و طلا و ماشین به هیچ وجه صحبت نکنید که مثل تاپیک قبل دوستان خراب کردند نشه... از کلمات کلیشه ای که هرکاری توش تخصص داری و اعم از این موارد خودداری کنید. سپاس

سلام و عرض ادب

دوستان من حیطه کاریم برنامه نویسی هستش که جدا از اون میخوام یه کسب و کاری راه بندازم و به شدت به فکرش هستم.ماشینمو قبل عید فروختم یه پس اندازی داشتم شده حدود ۲۰۰ ۲۵۰ تومن که میشه تا ۳۰۰ اوکی کنم، قصد دارم سریع تر اقدام کنم که پولم بی ارزش تر نشه چون بانک حدود ۴ تومن دارم سود میگیرم خب خیلی نسبت به این که میشه باهاش کار کرد کمه.شهرم تهران و قصد دارم مرکز شهر تقریبا راه بندازم‌.

حالا من چند تا شغل توی ذهنم دارم و اگه خارج از این شغل هایی که اشاره میکنم چیزی سراغ دارید ممنون میشم مشاوره بدید.

بوتیک
کیف و کفش
خدمات چاپ دیجیتال
لوازم ارایشی بهداشتی
لوازم جانبی و دیجیتال موبایل و لپ تاپ
لوکس و لوستر فروشی
اسباب بازی فروشی
لوازم اشپزخانه فروشی
لوازم لوکس خودرو فروشی

Last edited:

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
درود
چون حوزه کاریت دیجیتاله
من طی چند هفته و ماه دیگه یک مزایده بزرگ راه بندازم
میتونید با این سرمایه تو ضمانتش شرکت کنید.
سپاس

faravahar.1374

Registered User
لایک‌ها
158
سلام، یه برند زنجیره ای موبایل داریم، میتونیم برای شعبه جدید باهاتون همکاری کنیم
اگر تمایل داشتین تلگرام پیام بدین
۰۹۳۶۳۱۹۷۳۳۱

Dr.Data

Registered User
لایک‌ها
11
بوتیک و لوازم آرایشی تو این بازاری که فعلا خیلی ها درجا میزنن سود خوبی داره
لوازم آرایشی اگر تبلیغات خوب و فروش آنلاین هم داشته باشید حداقل 2 برابر سود مغازه (اگر مغازه بدون سابقه بگیری ) میتونی روش حساب کنی

لوازم جانبی و موبایل و کامپیوتر هم بد نیست
فروش آنلاین رو میتونی با دیجی کالا کار کنی ولی قیمت فروشندگان این صنف تو دیجی خیلی رقابتیه

بالا