• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با ۵ میلیون به نظر شما لپتاپ بخریم یا دسکتاپ

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام به همه دوستان عزیز

میخواستم ببینم به نظر شما برای خرید یه سیستم جدید با بودجه ۵ میلیونی لپتاپ بخریم یا دسکتاپ؟

خب مسلما لپتاپ قابلیت حمل و نقل داره اما خب از اون طرف هم در معرض اسیب و فرسودگی بیشتر هست

ممنون میشم در این مورد به بنده مشاوره بدید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام به همه دوستان عزیز

میخواستم ببینم به نظر شما برای خرید یه سیستم جدید با بودجه ۵ میلیونی لپتاپ بخریم یا دسکتاپ؟

خب مسلما لپتاپ قابلیت حمل و نقل داره اما خب از اون طرف هم در معرض اسیب و فرسودگی بیشتر هست

ممنون میشم در این مورد به بنده مشاوره بدید
سلام عزیز. PC به نسبت لپ تاپ استهلاک کمتر , لوازم مصرفی ارزنتر , قابلیتهای به مراتب بیشتر( مثلا تعداد هارددیسکهای قابل اتصال بالا و تعداد پروتهای USB بیشتر و تعداد اسلاتهای رم بیشتر و ...) , امکان ارتقاء پردازنده و کارت گرافیک(که لپ تاپ نداره) و موارد بسیاری دیگه برتری PC به لپ تاپ هست و مهمتر از همه برتری سرعتی چه در بازی و چه در کارها نسبت به لپ تاپ معادلش هست. لپ تاپ خریدش موقعی توجیه داره که بخواین از قابل حمل بودنش مدام استفاده کنید. والا مثلا PC رو با مانیتور 29 اینچ هم می تونید تهیه کنید اما لپ تاپ 17 اینچش هم به زور گیر میاد. مگر اینکه جدا مانیتور براش بخرید و وصل کنید که اصلا توجیه نداره. ضمنا قدرت PC واسه اجرای بازی بسیار بالاتر از لپ تاپ معادلشه و کلا حرفه ای ترین لپتاپها هم محدودیتهای زیادی واسه بازی دارن نسبت به PC . چون فضای کوچک و مهار دمای مشکلی دارن و ضمنا منبع تغذیشونم واسه مصرف کمتر و کوپک ساخته شده و ...
با این اوصاف اگر کاربریتون بازی هم هست پیشنهاد بنده PC هست با قطعات زیر:
Monitor : Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS LED قیمت حدود 610000 تومان.
Mother Board : ASUS Z97-A/USB 3.1 قیمت حدود 680000 تومان.
CPU : Intel Core i5-4690 Box قیمت حدود 750000 تومان.
RAM : 2*8GB Corsair XMS3-Bus1600Mhz قیمت حدود 400000 تومان.
H.D.D : Western Digital 2TB Black-Sata III قیمت حدود 310000 تومان.
Case : DeepCool Pangu SW Case قیمت حدود 240000 تومان.
PSU : Corsair 650Watt قیمت حدود 240000 تومان.
K.B + Mouse : Logitech K120+M90 حدود 90000 تومان.
Speaker : Logitech Z120 قیمت حدود 80000 تومان.
تا اینجا مجموعا میشه 3400000 تومان.
کارت گرافیک هم که مهمترین آیتم در اجرای بازی هستش Zotac GTX 970 AMP! Omega CORE Edition 4GB GDDR5 با قیمتی حدود 1450000 تومان که مجموعا با مابقی قطعات میشه 4850000 تومان.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنون رضای عزیز
راستش خودم یه مکبوک پرو دارم که تقریبا بعد از 6 سال به روغن سوزی افتاده. الان نه اما طرح دارم که وقتی پول دستم بیاد یه سیستم بگیرم چون این دستگاه هم دیگه جوابگو نیست.
تو فکر لپتاپ و دسکتاپ بودم چون من خیلی برام قابل حمل بودن ملاک نیست.
من اگه بتونم همین مک بوک رو (که مشکلش رو در تاپیک مجزایی نشون دادم در این ادرس) برای کارهایی که نیاز به حمل و نقل دارن از همین مکبوک استفاده میکنم که حتی اگه یه اس اس دی هم روش بندازیم سرعتش عالی میشه.

ولی در خونه تصمیم گرفتم که یه سیستم دسکتاپی بگیرم که به فرموده شما هم بازدهی بهتری داره هم خرابی کمتری داره هم قابل ارتقا هست

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون رضای عزیز
راستش خودم یه مکبوک پرو دارم که تقریبا بعد از 6 سال به روغن سوزی افتاده. الان نه اما طرح دارم که وقتی پول دستم بیاد یه سیستم بگیرم چون این دستگاه هم دیگه جوابگو نیست.
تو فکر لپتاپ و دسکتاپ بودم چون من خیلی برام قابل حمل بودن ملاک نیست.
من اگه بتونم همین مک بوک رو (که مشکلش رو در تاپیک مجزایی نشون دادم در این ادرس) برای کارهایی که نیاز به حمل و نقل دارن از همین مکبوک استفاده میکنم که حتی اگه یه اس اس دی هم روش بندازیم سرعتش عالی میشه.

ولی در خونه تصمیم گرفتم که یه سیستم دسکتاپی بگیرم که به فرموده شما هم بازدهی بهتری داره هم خرابی کمتری داره هم قابل ارتقا هست
خواهش می کنم. به هر حال بنده در خدمتم.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
با احترام به نظر آقا رضا
اگر کاربری خاصی مثل گیمینگ یا ورک استیشن نداری، می تونی بودجتو به دو قسمت تقسیم کنی و یه pC و یه لپتاپ نیمه حرفه ای خریداری کنی.
به نظر من تو این برهه ی زمانی هزینه ی بالا برای خرید pC خیلی جالب نیست، مگر اینکه هزینه کردن برات خیلی اهمیت نداشته باشه.

hoosh abi

Registered User
لایک‌ها
86
داداش از من میشنوی برو یه سیستم حرفه ای ddr4 بگیر جدید جدید...

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
داداش از من میشنوی برو یه سیستم حرفه ای ddr4 بگیر جدید جدید...
عزیز بنده هم دوست داشتم به ایشون پکیجی ارائه بدم که پردازنده های سری Broadwell و مادربورد با چیپ X99 و رم DDR4 پیشنهاد بدم. چون تقریبا همه اینها باید با هم باشن قیمت تمام شده سیستمی که این پکیج رو پوشش بده حدود50 تا 80 درصد گرونتر از سیستم فعلی در میاد و با بودجه ایشون اختلاف زیادی داره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب به نظر شما چقدر باید صبر کنیم تا قیمت این ddr4 ها پایین بیاد؟
اصلا میشه انتظار کاهش قیمت داشت؟
چون ۸۰ درصد واقعا زیاده

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
چون ۸۰ درصد واقعا زیاده
فعلا زوده و فکر کنم حداقل یکسالی طول بکشه تا قیمت سیستمهای مبتنی بر DDR4 و پلت فرم جدید افت کنه.
مسئله اینه که در حال حاضر تفاوت سرعتDDR3 و DDR4 آنچنان چنگی به دل نمی زنه. بیشتر واسه کلاس گذاشتن خوبه و اونایی که پولشون از پارو بالا میره. والا حال حالاها توجیه اقتصادی نداره خریدش. باید دید بعدا چقدر این پلت فرم پیشرفت می کنه و قیمتش افت می کنه اما در حال حاضر خریدش با قیمتهای فعلی توجیهی نداره.

hoosh abi

Registered User
لایک‌ها
86
عزیز بنده هم دوست داشتم به ایشون پکیجی ارائه بدم که پردازنده های سری Broadwell و مادربورد با چیپ X99 و رم DDR4 پیشنهاد بدم. چون تقریبا همه اینها باید با هم باشن قیمت تمام شده سیستمی که این پکیج رو پوشش بده حدود50 تا 80 درصد گرونتر از سیستم فعلی در میاد و با بودجه ایشون اختلاف زیادی داره.
چون ۸۰ درصد واقعا زیاده
بله داداش حرف شما کاملا سنده. منتها بنده فکر کردم ایشون میتونه بیشتر از اینم خرج کنه. در واقع فکر کردم هزینه براش مهم نیست.
در پاسخ استارتر عزیز هم من فکر کنم به این زودیا قیمتش پایین نیاد. و اگه تا همین 5 تومن فقط بودجتونه بهترین گزینه همونیه که دوستمون reza76622201 فرمودن.
ببخشید زیاد فضولی کردما دی:)

Amir-H-A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
فعلا زوده و فکر کنم حداقل یکسالی طول بکشه تا قیمت سیستمهای مبتنی بر DDR4 و پلت فرم جدید افت کنه.
مسئله اینه که در حال حاضر تفاوت سرعتDDR3 و DDR4 آنچنان چنگی به دل نمی زنه. بیشتر واسه کلاس گذاشتن خوبه و اونایی که پولشون از پارو بالا میره. والا حال حالاها توجیه اقتصادی نداره خریدش. باید دید بعدا چقدر این پلت فرم پیشرفت می کنه و قیمتش افت می کنه اما در حال حاضر خریدش با قیمتهای فعلی توجیهی نداره.

عزیز یک سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سی پی یو های اسکای لیک نیمه دوم 2015 یعنی حدودای پاییز میاد که از رم های ddr4 پشتیبانی می کنه من خودم صبر کردم تا همون موقع
حالا اگر عجله ای ندارید صبر کنید اگر نه بخرید همین الآن قیمتشونم با سری فعلی هیچ فرقی نداره همین که وارد بازار ایران شه بعد یه هفته 10 روز با قیمت مناسب میشه خرید

آقا رضا دوستمون هم یه سیستم پیشنهاد کردن سیستم خوبی بود ولی گرافیکشو من پیشنهاد می دم این مدل رو بردارید
zotac gtx 970 amp! extreme core edition با قیمت 1460 دقت کنید این مدل برای مثال اگر کلمه کور رو بر داری فرق می کنه گرافیکش پس دقت کنید هنگام خرید این گرافیک بوست کلاک جی پی یو ش 1380 هست با فرکانس مموری 1800

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
عزیز یک سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سی پی یو های اسکای لیک نیمه دوم 2015 یعنی حدودای پاییز میاد که از رم های ddr4 پشتیبانی می کنه من خودم صبر کردم تا همون موقع
حالا اگر عجله ای ندارید صبر کنید اگر نه بخرید همین الآن قیمتشونم با سری فعلی هیچ فرقی نداره همین که وارد بازار ایران شه بعد یه هفته 10 روز با قیمت مناسب میشه خرید

آقا رضا دوستمون هم یه سیستم پیشنهاد کردن سیستم خوبی بود ولی گرافیکشو من پیشنهاد می دم این مدل رو بردارید
zotac gtx 970 amp! extreme core edition با قیمت 1460 دقت کنید این مدل برای مثال اگر کلمه کور رو بر داری فرق می کنه گرافیکش پس دقت کنید هنگام خرید این گرافیک بوست کلاک جی پی یو ش 1380 هست با فرکانس مموری 1800
امیر جان. بحث اینکه کی وارد بازار میشن نیست. بحث اینه که کی افت قیمت پیدا می کنن. بر اساس روال جاری همیشه پلت فرمی که تازه به بازار میاد حداقل تا مدتی اوج قیمت خودش رو داره. الان هنوز سری Broadwell اونجوری که باید وارد بازار نشده.
در هر صورت اینکه سری Skylake کی وارد بازار ایران بشه و از اون مهمتر کی قیمتش واسه خرید منطقی بشه مشخص نیست و به نظر من حتی اگر همون پاییزی که می فرمائید بلافاصله وارد بازار ایران هم بشه حداقل یکسال(در خوشبینانه ترین حالت) طول میکشه تا قیمتش منطقی و خریدش بهینه بشه.

Amir-H-A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
امیر جان. بحث اینکه کی وارد بازار میشن نیست. بحث اینه که کی افت قیمت پیدا می کنن. بر اساس روال جاری همیشه پلت فرمی که تازه به بازار میاد حداقل تا مدتی اوج قیمت خودش رو داره. الان هنوز سری Broadwell اونجوری که باید وارد بازار نشده.
در هر صورت اینکه سری Skylake کی وارد بازار ایران بشه و از اون مهمتر کی قیمتش واسه خرید منطقی بشه مشخص نیست و به نظر من حتی اگر همون پاییزی که می فرمائید بلافاصله وارد بازار ایران هم بشه حداقل یکسال(در خوشبینانه ترین حالت) طول میکشه تا قیمتش منطقی و خریدش بهینه بشه.
عزیز برود ول رو ول کن برود ول در اصل موبایل هست 5 مدل هم دستکتاپ داره که اون 5 مدل سری آر یا سی هست پس برود ول چیزی نیست شما بخوایی با اسکای لیک مقایسه کنی
نه عزیز همون اول که وارد ایران بشه یک هفته ای بدلیل زیاد شدن سی پی یو قیمتش افت پیدا می کنه
هاسول ریفرش ای هم چون کم وارد میشه قیمت بالایی داره
برود ول مثل هاسول می مونه هاسول اون اول که 4790 کا وارد شد قیمتش 1200 بود الآن 1100 یعنی یک سال فقط 100 تومن این 100 تومن استفاده سی پی یو هست برای یه سال
یک سال طول بکشه سال بعد سری بعدی وارد میشه !!!!!!
بهترین حالت اینه ایشون پاییز صبر کنن بعد از اینکه وارد ایران شد اولین سری ها یک هفته صبر کنن و سپس خرید کنن همین کاری که من و خیلی ها داریم انجام می دیم من از الآن 3.5-4 تومن برای مادربرد سی پی یو رم کنار گذاشتم
و حرف شما ردباره قیمت منطقی و اینا رو اصلا قبول ندارم چون کاملا اشتباه هست حتی بعضی موارد قیمت بیشتر شده که هیچی کمترم نشده
مثلا خیلی از موارد هست شما 6 ماه صبر می کنی فقط 50 تومن قیمت میاد پایین
این تصور اشتباهی هست که خیلی ها دارن فک می کنن هر چی صبر کنن بیشتر میاد ولی اون پول بیشتر که همون اول می دادید به اندازه مدت زمانی هست که استفاده کردید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
عزیز برود ول رو ول کن برود ول در اصل موبایل هست 5 مدل هم دستکتاپ داره که اون 5 مدل سری آر یا سی هست پس برود ول چیزی نیست شما بخوایی با اسکای لیک مقایسه کنی
نه عزیز همون اول که وارد ایران بشه یک هفته ای بدلیل زیاد شدن سی پی یو قیمتش افت پیدا می کنه
هاسول ریفرش ای هم چون کم وارد میشه قیمت بالایی داره
برود ول مثل هاسول می مونه هاسول اون اول که 4790 کا وارد شد قیمتش 1200 بود الآن 1100 یعنی یک سال فقط 100 تومن این 100 تومن استفاده سی پی یو هست برای یه سال
یک سال طول بکشه سال بعد سری بعدی وارد میشه !!!!!!
بهترین حالت اینه ایشون پاییز صبر کنن بعد از اینکه وارد ایران شد اولین سری ها یک هفته صبر کنن و سپس خرید کنن همین کاری که من و خیلی ها داریم انجام می دیم من از الآن 3.5-4 تومن برای مادربرد سی پی یو رم کنار گذاشتم
و حرف شما ردباره قیمت منطقی و اینا رو اصلا قبول ندارم چون کاملا اشتباه هست حتی بعضی موارد قیمت بیشتر شده که هیچی کمترم نشده
مثلا خیلی از موارد هست شما 6 ماه صبر می کنی فقط 50 تومن قیمت میاد پایین
این تصور اشتباهی هست که خیلی ها دارن فک می کنن هر چی صبر کنن بیشتر میاد ولی اون پول بیشتر که همون اول می دادید به اندازه مدت زمانی هست که استفاده کردید
مسلما هر چقدر صبر کنبد و نکنولوژی جدید وارد بازار بشه , قانونا باید تکنولوژی قدیم از رده خازج و ارزونتر بشه. با بیشتر فرمایشاتتون موافقم. اما اینکه برای کسی که الان لازمه کارش باشه با کسی که 2 ماه می تونه صبر کنه با کسی که می تونه 1 سال هم صبر کنه موضوع متفاوته. ضمنا قیمت قطعه در ایران به میزان واردات و قیمت دلار هم بستگی داره و صرف ورود تکنولوژی جدید نیستش. فعلا Broadwell با 5 تا پردازنده Desktop میاد. Haswell هم اولش همین بود. احتمال اینکه پردازنده های دیگه ای هم بعدش در همین سری تولید بشه زیاده.
اینکه Sky Lake در چند مدل ارائه میشه بنده هنوز خبر رسمی و قابل استنادی در این خصوص از سایت اینتل ندیدم. اگر دارید بفرستید ممنون میشم.
برای خرید اقتصادی (با اینکه بازم یه کم ریسک قاطیشه) خیلی باید حساب شده عمل کرد.

Amir-H-A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مسلما هر چقدر صبر کنبد و نکنولوژی جدید وارد بازار بشه , قانونا باید تکنولوژی قدیم از رده خازج و ارزونتر بشه. با بیشتر فرمایشاتتون موافقم. اما اینکه برای کسی که الان لازمه کارش باشه با کسی که 2 ماه می تونه صبر کنه با کسی که می تونه 1 سال هم صبر کنه موضوع متفاوته. ضمنا قیمت قطعه در ایران به میزان واردات و قیمت دلار هم بستگی داره و صرف ورود تکنولوژی جدید نیستش. فعلا Broadwell با 5 تا پردازنده Desktop میاد. Haswell هم اولش همین بود. احتمال اینکه پردازنده های دیگه ای هم بعدش در همین سری تولید بشه زیاده.
اینکه Sky Lake در چند مدل ارائه میشه بنده هنوز خبر رسمی و قابل استنادی در این خصوص از سایت اینتل ندیدم. اگر دارید بفرستید ممنون میشم.
برای خرید اقتصادی (با اینکه بازم یه کم ریسک قاطیشه) خیلی باید حساب شده عمل کرد.
خب دارم می گم بعد از یک هفته تعداد سی پی یو های موجود زیاد میشه و برای رقابت همه فرونشده ها قیمت کم می کنن
عزیز برود ول اصلا در اصل فقط قرار بود برای لپ تاپ باشه نمی دونم این 5 مدلش از کجا اومده
نه اصلا هم احتمال تولید پردازنده های بعدی توی برود ول نیست چونکه اسکای لیک داره میاد
الآن مدل 6700 معلوم هست که میاد حتی تست هایی ارزش رو شما می تونی تو نت ببینی که چقدر اور شده
شما اینو ببین
http://www.ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?itemid=1602
الآن 6700کا رفته زیر تست فکر کنم سایت شهر سخت افزار هم دو تا نتیجه از اور کلاک این کارت رو گذاشته بود که اورکلاکر های خارجی انجام دادن
در مرجله اول فقط آی 5 و آی 7 میاد بعد از اون سری های آی 3 و پنتیوم و اینا

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
خب دارم می گم بعد از یک هفته تعداد سی پی یو های موجود زیاد میشه و برای رقابت همه فرونشده ها قیمت کم می کنن
عزیز برود ول اصلا در اصل فقط قرار بود برای لپ تاپ باشه نمی دونم این 5 مدلش از کجا اومده
نه اصلا هم احتمال تولید پردازنده های بعدی توی برود ول نیست چونکه اسکای لیک داره میاد
الآن مدل 6700 معلوم هست که میاد حتی تست هایی ارزش رو شما می تونی تو نت ببینی که چقدر اور شده
شما اینو ببین
http://www.ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?itemid=1602
الآن 6700کا رفته زیر تست فکر کنم سایت شهر سخت افزار هم دو تا نتیجه از اور کلاک این کارت رو گذاشته بود که اورکلاکر های خارجی انجام دادن
در مرجله اول فقط آی 5 و آی 7 میاد بعد از اون سری های آی 3 و پنتیوم و اینا
نظر شما هم برای بنده محترمه. تا ببینیم آینده چی میشه. ممنون که در این بحث شرکت کردید.

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
بنظرم من همیشه یک نگاه کلی بندازین به نیازتون
مثلا من دیدم با 7 میلیدن سیستم pc بسیار قوی میتونم تهیه کنی که از لب تاب سر تر هست دلیلشم انتخاب قطعات بدست خودم هست چون لب تاپ بر اساس سیاست های کمپانی اسمبل میشه و همیشه یک نقطه عطف و یک نقطه ضعف تو همشون وجود داره .
اما گاهی میبینین احتیاج دارین تو محل های دیگه هم از سیستم استفاده کنید مثل دانشگاهی مخل کاری چیزی
اون موقع میارزه کانفیگ و قدرت رو فدای پرتابل بودن کنید.
بنده الان یه پام دفترمه یه پام خونه و واقعا ترجیح میدم سیستم pc بخرم ولی نمیشه .
البته همیشه معتقدم هرگز نباید لب تاب با قیمت بالا تهیه کرد

بالا