• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 15 میلیون تومن برم سراغ چه کاری ؟!

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
سلام

میخواستم ببینم اگر 15 میلیون داشتید و قرار بود برید سراغ شغلی ( آزاد ) ، چی رو انتخاب میکردید ؟

پیشنهاد یا ایده ای دارید ؟ مثلا چیزی هست که توی شهرتون ایده جدیدی رو زده باشه ؟ یا نمایندگی محصولی رو گرفته باشه.

queen_1112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من دنبال روسری فروشی هستم.بستگی به محل مورد نظرتون پول رهن فرق میکنه...مثلاً من امروز شهرک نفت قیمت گرفتم 25 متری رهن کامل 50

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
15 میلیون بزنی تو کار روسری ؟
S_41.gif

...//

دنبال یه ایده جدیدم ، مثلا نمایندگی ! یه چیزی که تک باشی و فقط خودت باشیُ اون محصول تو شهرت !

حالا موندم چه محصولی ! تو شهرتون مثلا نمایندگی چه چیزی هست که تقریبا تک هستن و یا در چه مورد شغلی ( آزاد ) نظرتون جلب شده ؟

queen_1112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نمایندگی که پول زیاد می خواد.تهران برای من که خانوم هستم و شریک هم دارم فکر کنم این مدل کارها ریسک کمتر داره

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
نمایندگی که پول زیاد می خواد.تهران برای من که خانوم هستم و شریک هم دارم فکر کنم این مدل کارها ریسک کمتر داره

خب من تهران نیستم و قیمت اجاره مغازه تقریبا مناسب هست..
در مورد قیمت هم میتونم یه خورده بالا پایینش کنم واسه نمایندگی .

پ.ن : ممنونم کار مردونه منظورم بود.

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
15 میلیون بزنی تو کار روسری ؟
S_41.gif

...//

دنبال یه ایده جدیدم ، مثلا نمایندگی ! یه چیزی که تک باشی و فقط خودت باشیُ اون محصول تو شهرت !

حالا موندم چه محصولی ! تو شهرتون مثلا نمایندگی چه چیزی هست که تقریبا تک هستن و یا در چه مورد شغلی ( آزاد ) نظرتون جلب شده ؟

نظرت در مورد فروش عمده تخم مرغ چیه :دی

بالا