شما الان اگر یک حساب سپرده شش ماهه باز کنید و از کارمند پشت باجه بپرسید که شش ماه بعدی هم سودش همینه یا نه، میگه من نمیدونم، بستگی به مقررات اون موقع داره
. هیچوقت هیچ کارمند بانکی بلاشرط حرف نمیزنه، مگر اینکه بهش دستور داده باشن اینجوری حرف بزن و عواقب بعدیش هم پای دستور دهنده باشه. پس اگر کارمندی بلاشرط میگه که حتما دلار بهتون پس میدیم بدونید که بهش دستور دادن اینجوری بگه
قوانین ارزی به صورت هفتگی و روزانه در ایران تغییر میکنه و متاسفانه عطف بما سبق هم میشه. دولت یکبار در سال های 90-91 برای پس دادن موجودی حساب های ارزی مردم، اذیت کرد. بعد از اون خیلی سعی کرد که اعتماد مردم رو جلب کنه، اما نتونست. شما ارز رو برای زمان بحران میگیری، دولت هم نشون داده که در زمان بحران به هیچ وجه قابل اعتماد نیست. این رو از بورس گرفته تا اعمال مالیات روی سکه، به راحتی میشه متوجه شد
برای نمونه، الان مقررات اینجوریه که شما در هر بار میتونید تا 10 هزار دلار به حساب واریز داشته باشید و در هر بار میتونید 5 هزار دلار برداشت داشته باشید. کارمند میگه محدودیتی در کار نیست با این راه حل که شما 100 هزار دلار بیار، من توی سیستمم میزنم که در 10 روز متوالی واریز شده
. اما شک نکنید که وقتی قرار بر پس ندادن دلار شما باشه، همین کارمند تمام قوانین رو واو به واو اجرا میکنه. اولیش اینه که میگه شما تا 10 هزار دلار حق داری اسکناس دلار داشته باشی، مدرک بیار که اون 10 هزار تای قبلی رو به صرافی مجاز فروختی تا بقیه موجودی حسابت رو بدم
. تازه این خوبه، پس فردا حداکثر برداشت رو 300 دلار میکنن با این توجیه که حداکثر برداشت نقدی ریالی هم 15 میلیون تومنه
و هزاران بامبول دیگه
. با این تورم، چند درصد سود لایبور که بانک ها به ارز میدن مگه چه ارزشی داره که اینهمه ریسک بکنید؟
پ.ن: من متوجه نمیشم چرا دوستان سعی میکنن قاتل بروسلی رو دستگیر کنن یا عملیات محیرالعقول انجام بدن
. یه صرافی معتبر گیر بیارید ازش سکه و دلار فیزیکی با قیمت آزاد بخرید با خیال راحت. بجان مصطفی من تقریبا 97 درصد زندگیم به ارزه، صد سال هم هست که شغلم مرتبط با صادرات و واردات و ارزه، تا حالا یه بار سراغ ارز دولتی و سکه بورسی و طلای آبشده و این چیزها نرفتم. واقعا نمیفهمم شما چرا دنبال شر می گردید
.در این کشور به اندازه کافی شر سراغ آدم میاد، شما دیگه دنبالش نرید. ساده زندگی کنید، کارهای عجیب و غریب نکنید جان مصطفی