alirezarahmani
Registered User
- نوشتهها
- 452
- لایکها
- 75
هیوندا اونته بخر… مدل بالا هم میتونی بخری… با اصالت کم اصطلاک و کم مصرف و خوش نشین
شوخی میکنید ؟ 206 داشبردش کجاش قشنگه ! بیکیفت ترینه و زشته !دو تا 206!
هیچ ماشینی به زیبایی داشبورد 206 پیدا نکردم اگه شما تونستی پیدا کنی به من خبر بده حتی در بین ماشین های میلیاردی.
کی تا حالا 206 رو بارها تو خیابون دیده و هر دفعه واسش جذابیت نداشته؟ و فکر نکرده که داره اولین باره این ماشینو میبینه؟ طراحی 206 حالت روانشناسی (طراحی منحنی) داره که هیچوقت از مد نمیفته... کنار تندر بزاری که تندر در زیبایی باید جلوش لنگ بندازه...
و در رانندگی کسی از داشبوردش خسته نمیشه:
![]()
دوست عزیز طراحی 206 حالت ویژه ای داره که پایه و الهام طراحی های ماشین های بعد از خودش هست. هر چند هر چقدر هم بخوان نمیتونن به پاش برسن. من میتونم هزاران نکته از طراحی های ویژه 206 از اسپورت بودن گرفته تا حالت های خاص آیرودینامیک رو لیست کنم که نشون دهنده ویژگی خاص این خودرو هست. ریز به ریز داشبورد پر از نکته هست. به عنوان مثال چرا در ماشین های دیگه دریچه کولر حالت خشک مستطیلی شکل داره ولی 206 منحی ست؟ دلیل طراحی 206 که وقتی پشتش نشستید هر چقدر تلاش کنید نمیتونید کاپوت رو ببینید چیه؟ چرا داشبورد سمت شاگرد در بقیه خودرو ها حالت یکنواخت و ساده داره ولی در 206 جای گذاشتن وسایل تعبیه شده؟ طراحی ۲۰۶ با اینکه سالها از تولیدش میگذرد ولی هنوز هم بدیع و غیرتکراری است. برای مالک این خودرو نمیتوان صفت مشخصی تعیین کرد. مرد یا زن، پیر یا جوان، دارا یا ندار فرقی نمیکند، ۲۰۶ تقریباً به همه میآید.شوخی میکنید ؟ 206 داشبردش کجاش قشنگه ! بیکیفت ترینه و زشته !
هیوندای اوانته و مزدا 323 هم ماشین خوبیه
صفرم که باید بری سراغ جک و لیفان ، که خیلی خوبن فقط باید تعمیرکارش هم داشته باشید
اره عزیز ماشین خارجی داره روز به روز میاد پایین عجله نداری صبر کن قیمت بازم میاد پایینمرسی از راهنماییتون .... والا منم نظرم رو کمری GL هستش اتفاقآ از آشنا ها یکی برام گیر آورده که 95 تا راه رفته و فقط گلگیر عقبش یه خورده رنگ شده گی داره ! دیروز واسه معامله رفتیم همه گفتن 1 ماه دیگه صبر کنم همینو 8-9 تومن زیر قیمت میخرن برام ؟!!!!!!!! منم گفتم مگه میشه ؟ مگه داریم!؟؟؟ حالا به نظرتون راست میگن! ماشین خارجی اینقد ارزون میشه ؟!
منتاژ داخلی الان تینا هم مونتاژ داخلن.بده ماشینش؟؟؟سلام.
بنظر من اگر فقط واسه تیپو قیافس ک یه کمری کم کاربگیر،به اصطلاح خونگی.تو این رنج هم مزدا۳ و سوناتا.
البته اگه من باشم و این پولو که واسه ماشین میدم،نخوام ۴روزدیگه واسه هرکاری بفروشمو نقدش کنم،میرم رو ماشینهای المانی سرمایه گذاری میکنم.
شما bmw یا benz قدیمی هم ک بگیری،هم کلاسش استثناییه،هم امنیتش،هم اسایش تورانندگیت.
تواین سایتا میتونی پیدا کنی خیلی از ماشینای دیگه رو،اعم از اپل،تویوتا و....
درباره خرجشم باید بگم،منکراین نمیشم خرجش شاید کمی بالا باشه،اما اگر ماشینی ک میگیری سالم باشه و خونگی شک نکن وقتی یبار خرج میکنی،چندین سال جونت راحته.
البته بازم میگم،نباید فکراینو کنی که ۴روز دیگه بفروشیو...چون طلبه خاص داره.
ولی هرچی گرفتی بسلامتی،اشغالهای داخلیونگیر.حتی اوناییکه مونتاژ داخلی هستن.