• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 45 تا 50 تومن چه ماشینی بخریم که چشم باجناق هم در بیاد ؟

alirezarahmani

Registered User
لایک‌ها
75
هیوندا اونته بخر… مدل بالا هم میتونی بخری… با اصالت کم اصطلاک و کم مصرف و خوش نشین

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
دو تا 206!
هیچ ماشینی به زیبایی داشبورد 206 پیدا نکردم اگه شما تونستی پیدا کنی به من خبر بده حتی در بین ماشین های میلیاردی.
کی تا حالا 206 رو بارها تو خیابون دیده و هر دفعه واسش جذابیت نداشته؟ و فکر نکرده که داره اولین باره این ماشینو میبینه؟ طراحی 206 حالت روانشناسی (طراحی منحنی) داره که هیچوقت از مد نمیفته... کنار تندر بزاری که تندر در زیبایی باید جلوش لنگ بندازه...
و در رانندگی کسی از داشبوردش خسته نمیشه:
interior-206.jpg

light67

Registered User
لایک‌ها
282
دو تا 206!
هیچ ماشینی به زیبایی داشبورد 206 پیدا نکردم اگه شما تونستی پیدا کنی به من خبر بده حتی در بین ماشین های میلیاردی.
کی تا حالا 206 رو بارها تو خیابون دیده و هر دفعه واسش جذابیت نداشته؟ و فکر نکرده که داره اولین باره این ماشینو میبینه؟ طراحی 206 حالت روانشناسی (طراحی منحنی) داره که هیچوقت از مد نمیفته... کنار تندر بزاری که تندر در زیبایی باید جلوش لنگ بندازه...
و در رانندگی کسی از داشبوردش خسته نمیشه:
interior-206.jpg
شوخی میکنید ؟ 206 داشبردش کجاش قشنگه ! بیکیفت ترینه و زشته !

هیوندای اوانته و مزدا 323 هم ماشین خوبیه
صفرم که باید بری سراغ جک و لیفان ، که خیلی خوبن فقط باید تعمیرکارش هم داشته باشید

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
شوخی میکنید ؟ 206 داشبردش کجاش قشنگه ! بیکیفت ترینه و زشته !

هیوندای اوانته و مزدا 323 هم ماشین خوبیه
صفرم که باید بری سراغ جک و لیفان ، که خیلی خوبن فقط باید تعمیرکارش هم داشته باشید
دوست عزیز طراحی 206 حالت ویژه ای داره که پایه و الهام طراحی های ماشین های بعد از خودش هست. هر چند هر چقدر هم بخوان نمیتونن به پاش برسن. من میتونم هزاران نکته از طراحی های ویژه 206 از اسپورت بودن گرفته تا حالت های خاص آیرودینامیک رو لیست کنم که نشون دهنده ویژگی خاص این خودرو هست. ریز به ریز داشبورد پر از نکته هست. به عنوان مثال چرا در ماشین های دیگه دریچه کولر حالت خشک مستطیلی شکل داره ولی 206 منحی ست؟ دلیل طراحی 206 که وقتی پشتش نشستید هر چقدر تلاش کنید نمیتونید کاپوت رو ببینید چیه؟ چرا داشبورد سمت شاگرد در بقیه خودرو ها حالت یکنواخت و ساده داره ولی در 206 جای گذاشتن وسایل تعبیه شده؟ طراحی ۲۰۶ با اینکه سالها از تولیدش میگذرد ولی هنوز هم بدیع و غیرتکراری است. برای مالک این خودرو نمیتوان صفت مشخصی تعیین کرد. مرد یا زن، پیر یا جوان، دارا یا ندار فرقی نمیکند، ۲۰۶ تقریباً به همه میآید.

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
مرسی از راهنماییتون .... والا منم نظرم رو کمری GL هستش اتفاقآ از آشنا ها یکی برام گیر آورده که 95 تا راه رفته و فقط گلگیر عقبش یه خورده رنگ شده گی داره ! دیروز واسه معامله رفتیم همه گفتن 1 ماه دیگه صبر کنم همینو 8-9 تومن زیر قیمت میخرن برام ؟!!!!!!!! منم گفتم مگه میشه ؟ مگه داریم!؟؟؟ حالا به نظرتون راست میگن! ماشین خارجی اینقد ارزون میشه ؟!
اره عزیز ماشین خارجی داره روز به روز میاد پایین عجله نداری صبر کن قیمت بازم میاد پایین
فقط از من میشنوی ماشین صفر بخر جونت تا 2-3 سال راحته هیچ خرجی نداره میدونی هم چی سوار شدی

Last edited:

amin.g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکم بزار روش شاسی بلنده جک بگیر . اگرم نخواستی هیوندا کوپه 2008 یا impian 2008 بگیر

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk

mamtech

Registered User
لایک‌ها
21
به نظر من یا ۲۰۷ یا هیوندا آونته

Sent from my K012 using Tapatalk

sasabouri

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوست عزيز
يه مثلي هست كه ميگه ماشينهاي لوكس مدل پايين با كاركرد بالا مثل پيرزني ميمونن كه جووني بسيار خوشگل بودن و براي خودشون كلي كلاس داشتن و .................................... ! اما الان فقط خرج مريضي و بدبختي و مرگشون مال صاحبشونه
دوست عزيز كمري و امثالهم كه 7-8 سال كاركرده باشه و بالاي 100-150 هزار تا دويده باشه ، هرگوشه خرجش ميليونيه ، مطمئن باش بعد از يكسال پشيمونت ميكنه... خلاصه ماشين كاركرد بالا و مدل پايين رو بطور كلي فراموش كن

من پيشنهاد ميكنم شما يه تندر 90 اتوماتيك بخر ! اينجوري هم يه ماشين صفر ، كم خرج و كم استهلاك سوار ميشي ، هم گيربكس اتوماتيك داري و هم به هدفت در خصوص ماشين مدل بالاتر از ايشون ميرسي
براي ماشين خارجي خوب هم حداقل 70 تومني بايد كنار بزاري تا يه مگان تميز نهايتاً 1-2 سال كاركرده بخري ، اونم با نهايت كاركرد 40000 تا درگير مشكلاتش نشي. سواري بسيار خوبي داره و قيمت قطعاتش باز قابل تحمله!
توي كلاس كمري و سوناتا و امثالهم 20 تومن بايد بيشتر پول بدي تا يه چيز مطمئن و كم كار گير بياري البته انتخابهايي مثل اكسنت و النتراي كاركرده هم هست
اما يادت باشه ماشين 100 ميليوني سالي تا 10-15 ميليون افت داره تازه اگه تصادف نكنه ، يعني درآمدت بايد اونقدر خوب باشه كه ماهي 1 ميليون تومن افت قيمت ماشينت اصلاً‌ برات مهم نباشه

farshad_7

Registered User
لایک‌ها
130
سلام.
بنظر من اگر فقط واسه تیپو قیافس ک یه کمری کم کاربگیر،به اصطلاح خونگی.تو این رنج هم مزدا۳ و سوناتا.
البته اگه من باشم و این پولو که واسه ماشین میدم،نخوام ۴روزدیگه واسه هرکاری بفروشمو نقدش کنم،میرم رو ماشینهای المانی سرمایه گذاری میکنم.
شما bmw یا benz قدیمی هم ک بگیری،هم کلاسش استثناییه،هم امنیتش،هم اسایش تورانندگیت.
تواین سایتا میتونی پیدا کنی خیلی از ماشینای دیگه رو،اعم از اپل،تویوتا و....

درباره خرجشم باید بگم،منکراین نمیشم خرجش شاید کمی بالا باشه،اما اگر ماشینی ک میگیری سالم باشه و خونگی شک نکن وقتی یبار خرج میکنی،چندین سال جونت راحته.
البته بازم میگم،نباید فکراینو کنی که ۴روز دیگه بفروشیو...چون طلبه خاص داره.
ولی هرچی گرفتی بسلامتی،اشغالهای داخلیونگیر.حتی اوناییکه مونتاژ داخلی هستن.

hadi7002

Registered User
لایک‌ها
50
سلام.
بنظر من اگر فقط واسه تیپو قیافس ک یه کمری کم کاربگیر،به اصطلاح خونگی.تو این رنج هم مزدا۳ و سوناتا.
البته اگه من باشم و این پولو که واسه ماشین میدم،نخوام ۴روزدیگه واسه هرکاری بفروشمو نقدش کنم،میرم رو ماشینهای المانی سرمایه گذاری میکنم.
شما bmw یا benz قدیمی هم ک بگیری،هم کلاسش استثناییه،هم امنیتش،هم اسایش تورانندگیت.
تواین سایتا میتونی پیدا کنی خیلی از ماشینای دیگه رو،اعم از اپل،تویوتا و....

درباره خرجشم باید بگم،منکراین نمیشم خرجش شاید کمی بالا باشه،اما اگر ماشینی ک میگیری سالم باشه و خونگی شک نکن وقتی یبار خرج میکنی،چندین سال جونت راحته.
البته بازم میگم،نباید فکراینو کنی که ۴روز دیگه بفروشیو...چون طلبه خاص داره.
ولی هرچی گرفتی بسلامتی،اشغالهای داخلیونگیر.حتی اوناییکه مونتاژ داخلی هستن.
منتاژ داخلی الان تینا هم مونتاژ داخلن.بده ماشینش؟؟؟

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

بالا