• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با IOS 7 اشنا بشید ( ایا به ios 7 مهاجرت میکنید ؟ )

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
«ما همیشه طراحی را به عنوان چیزی بسیار فراتر از نوع به نظر رسیدن یک شی در نظر داشته ایم. طراحی همه چیز است، نحوه کار کردن یک دستگاه در سطوح مختلف [را در بر می گیرد]. و البته طراحی در آخر، بخش بزرگی از تجربه ما را معنا می بخشد.

من فکر می کنم یک زیبایی عمیق و ماندگار در "بی آلایشی" نهفته است، در سادگی، در تمیزی، در کارآمدی. سادگی واقعی، از چیزهایی بسیار فراتر از فقدان تزئین شکل می گیرد. سادگی، یعنی پوشاندن لباس نظم بر تن پیچیدگی ها.

iOS 7 یک نمایش خالص از تحقق این اهداف است. ساختاری کاملا جدید دارد، که منسجم است و در کل سیستم اِعمال شده. ما کوچکترین جزئیات را هم در نظر گرفته ایم، از پالایش تایپوگرافی (فونت ها) گرفته تا چیزهای بزرگتر مثل بازطراحی کل آیکون ها، و توسعه یک سیستم طراحی مختصاتی که به ما امکان رسیدن به رابطه ای بسیار هماهنگ تر بین عناصر منحصر به فرد را داده.

در عین حال از یک طیف رنگ کاملا جدید استفاده کرده ایم. لایه های مجزای کاربردی، به ما کمک کرده اند یک نظم سلسله مراتبی را برقرار کنیم. و استفاده از حالت نیمه شفاف، به شما حس زمینه دار بودن تصاویر را می دهد. این موارد در ترکیب با رویکردهای جدیدی در رابطه با تصاویر متحرک و حرکت اجزا، عمق و سرزندگی را خلق می کنند.

آیفون به حرکت های شما واکنش نشان می دهد و باعث می شود با تغییر زاویه دید، حسی از عمق و سه بعدی بودن را در نمایشگر مشاهده کنید (انگار که دنیای درون نمایشگر هم سه بعدی است؛ دقیقه 2:46).

در بسیاری جنبه ها، ما سعی کردیم یک رابط کاربری خلق کنیم که محجوب و محترم است. یکی از راه های اینکه طراحی خودش را از سر راه دور کند و در این مسیر محتواهای مورد نظر شما را هم ترفیع دهد، این است که حتی کاری ساده مثل تغییر تصویر پس زمینه نیز، اثری محسوس در حس و ظاهر آیفون در سرتاسر سیستم عامل شما داشته باشد.

اگر چه iOS 7 کاملا جدید است، ولی برای من مهم بود که بلادرنگ برای شما آشنا به نظر برسد. ما می خواستیم تجربه ای را که مردم خیلی خوب می شناختند به دست بگیریم و به آن چیزی اضافه کنیم، تا آن را برای شما کاربردی تر کنیم، تا برای شما لذت بیشتری رقم بزنیم.»

آنچه در بالا خواندید، برگردان صحبت های جانی آیو در ویدیوی معرفی iOS 7 بود

منبع = نارنجی
برای اطلاعات بیشتر = Apple - iOS 7

Last edited:

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
آخرین نسخه از سیستم عامل موبایل اپل که دست اندر کاران این شرکت آن را بزرگترین تغییر برای آن هم می دانند. طراحی جدید همه چیز را تیزتر، آیکون ها را مسطح تر و جوان پسند تر، و فونت ها را باریک تر کرده. اسلاید-تو-آنلاک نیز با شکل و شمایلی جدید پا به عرصه گذاشته و دیگر آن قفل معروف در کار نیست.

اپلیکیشن های بومی iOS بازطراحی شده اند، از جمله اپلیکیشن آب و هوا که انیمیشن های جذابی دریافت کرده. ظاهر قدیمی و کلاسیک iOS با رنگ هایی جدید، شکل هایی مدرن و طراحی صاف جایگزین شده و همه چیز نو به نظر می رسد.

Control Center.
این نام جدیدی برای یک منوی لغزشی رو به بالا است که به شما دسترسی به قابلیت های اصلی دستگاه را می دهد تا بتوانید وای-فای، بلوتوث، نور فلش، روشنایی نمایشگر، پخش کننده موسیقی و موارد دیگر را تنظیم کنید.

Multitasking.
عملکرد چند وظیفگی بهبود یافته تا تمام اپلیکیشن ها را پشتیبانی کند، نه فقط چند سرویس محدود و اپلیکیشن های اصلی دستگاه را. اپل می گوید که ویژگی های جدید کمک می کند تا اپلیکیشن ها -بدون تاثیر بر روی عمر باتری- در پس زمینه آپدیت شوند، آپدیت ها در زمان هایی خاص یا هنگامی که شما دسترسی بی سیم قوی تری دارید (و سیستم عامل می فهمد که نزدیک پریز برق هستید!) صورت می گیرد.

Safari.
سافاری حالا مرور در حالت تمام صفحه را به شما ارائه می کند، همچنین کنترل اپلیکیشن با جسچرها میسر شده. پیش نمایش تب ها در کارت هایی شبیه گوگل کروم برای iOS و اندروید نیز اضافه شده اند. نوار جستجوی جداگانه حذف شده و حالا می توانید کار جستجو را در نوار آدرس انجام دهید.

AirDrop.
با استفاده از این ویژگی جدید iOS 7 می توانید فایل ها را با سایر کاربران iOS و از طریق Control Center به اشتراک بگذارید. این ویژگی روی آیفون 5، نسل پنجم آیپاد تاچ، نسل چهارم آیپد، و آیپد مینی جواب می دهد.

Camera و Photos.
اپلیکیشن دوربین با رابط کاربری و فیلتر های جدید به روز رسانی شده. همچنین اپلیکیشن عکس ها نیز طراحی مسطحی به خود گرفته. عکس ها را حالا می توان بر اساس تاریخ مشاهده کرد. کنترل با جسچر در اینجا نیز به کار می آید.

سیری. این برنامه و سرویس محبوب نیز طراحی جدید و مسطحی پیدا کرده و البته، صداهای جدیدی به آن اضافه شده. سیری حالا قادر است عملکردهایی نظیر روشن/خاموش کردن بلوتوث، کنترل روشنایی نمایشگر، و جستجو در توییتر و بینگ و ویکی پدیا را انجام دهد.

iOS در خودرو.
قابلیت های iOS در خودروها، با نسخه هفتم این سیستم عامل به شکل جدی بهبود یافته، می توان iOS را در نمایشگر داخل برخی خودروها که در سال 2014 خواهند آمد، مشاهده کرد. همچنین امکان کنترل مواردی نظیر تماس تلفنی، پخش موسیقی، مسیریابی بهتر نیز وجود دارد. تمام اینها با دستورات صوتی و یکپارچگی با سیری میسر شده.

App Store.
اپ استور هم این قابلیت را پیدا کرده که اپلیکیشن های محبوب را بنا به موقعیت محلی شما نشان تان دهد، مثلا زمانی که در موزه هستید. همچنین امکان به روز رسانی خودکار اپلیکیشن ها در پس زمینه، اضافه شده.

آیتونز رادیو. یکی از بزرگترین موارد اضافه شده به iOS 7 را باید پخش کننده موسیقی جدید دانست که با یک رابط کاربری کاملا جدید و البته آیتونز رادیو به میدان آمده که دومی، پاسخ اپل است به شرکت ها و سرویس هایی نظیر اسپاتیفای، آردیو، و سرویس Music All Access گوگل.

منبع = نارنجی

mortezas2

Registered User
لایک‌ها
39
كوك معلوم نيست چه بلايي داره سر اپل مياره اول ايفون 5 حالا ios 7 ! من نميفهمم اسلايد تو انلاك كه يه سمبل بود براي ios چرا بايد اينقدر ناشيانه تغيير كنه !رنگ ها شديدا روشن هستن و حس يك ديوايس سنگين را منتقل نميكنن !آخه خودتون ببینین واقعا نیاز بود این ایکون ها اینقدر بچه گانه بشن؟ بهتر بود جايه اين تغييرات راه رو براي سيديا هموار ميكردن تاهركس باتوجه به سليقه خودش ديوايس رو متحول ميكرد،با اين وضع من تو ios 6.1.2 ترجيح ميدم بمونم تا ببينيم چي پيش مياد براي جيلبريك.

iOS-6-vs-iOS-7-icons.png

Last edited:

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
كوك معلوم نيست چه بلايي داره سر اپل مياره اول ايفون 5 حالا ios 7 ! من نميفهمم اسلايد تو انلاك كه يه سمبل بود براي ios چرا بايد اينقدر ناشيانه تغيير كنه !رنگ ها شديدا روشن هستن و حس يك ديوايس سنگين را منتقل نميكنن !آخه خودتون ببینین واقعا نیاز بود این ایکون ها اینقدر بچه گانه بشن؟ بهتر بود جايه اين تغييرات راه رو براي سيديا هموار ميكردن تاهركس باتوجه به سليقه خودش ديوايس رو متحول ميكرد،با اين وضع من تو ios 6.1.2 ترجيح ميدم بمونم تا ببينيم چي پيش مياد براي جيلبريك.

موافقم

sharoon

Registered User
لایک‌ها
5
چقدر سبک و زشت شده.
دیگه از از اون سیستم عامل با زمینه مشکی و شیک که اصالت و اقتدار اپل رو میرسوند خبری نیست.
امکان شخصی سازی خم که نیست باید سوخت و ساخت.
خدا بیامورز استیب جابز رو ...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

تنهای خسته بیکار خال خالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
گیم سنتر رو ببینید به چه شکلی در آوردن

تنهای خسته بیکار خال خالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
واقعا عالی کار کردن

الان چند نفر پیدا میشن میگن تو رو اپل اجیر کرده بیای اینجا بگی خوبه!!!
سر چند نفر تو بخش اینترنت ملی و ای دی اس ال همین کارا رو در آوردن
ولی واقعا ایکن گیم سنتر .....

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
نظر شخصی من اینه که خیلی عالی شده
امکاناتش که بسیار کاربردی شده و از اون بسته بودن کمی خارج شده
بیشتر موارد جیلبرک رو داره به جز نصب برنامه های کرک که به دلیل کپی رایت عادیه
خیلی موارد امنیتیش بهتر شده
در کل من که راضی هستم
البته نسخه بتا چند تایی باگ داره که توی نسخه نهایی و بتا 2 ممکنه برطرف بشه

felex

Registered User
لایک‌ها
137
یه نکته این که نظر همه ی دوستان محترمه پس بیاید به نظرات دیگران احترام بذاریم.
کارشناسای زیادی موافق و مخالف این قضیه بودند ولی اکثراً با این طراحی موافق و اونو یه طراحی کاملاً متفاوت نوی iOS از 2007 تا الان میدونند.
دوستانی که فقط دیدن و کار نکردن همینطوری نطر ندن،مطمئنم اگر فقط یک بار باهاش کار کنید نظرتون عوض میشه.

.در ضمن آیکون ها تخت کامل نیست بلکه از درون سه بعدی هست که خود جانی وقت زیادی رو روش صرف کرده.

بالا