• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با Partition table error چه کنم؟

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام دوستان
راستش چند روزه هارد دومم رو هیچ برنامه ای نمیشناسه و همش ارور 100 میدن و فقط در محیط ویندوز می تونم درایورهاشو ببینم.برای همه درایو ها اول ارور پارتیشن تیبل میدن بعد هم کل هارد رو شناسایی نمی کنند حتی برنامه های بوت منیجر هم در ابتدای راه اندازی سیستم اجرا نمیشن مگر اینکه اتصال هارد دومم رو از مادربورد خارج کنم.

لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم برای رفع این مشکل؟

این هم عکس های ارور برنامه:

i52158_partitiontable.jpg

i52159_partitiontable2.jpg

i52160_partitiontable3.jpg

i52161_partitiontable4.jpg

i52162_partitiontable5.jpg

i52163_partitionmagic.jpg

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام am2wi3 عزيز
1.gif

. دوست عزيز! هاردديسك دوم شما 1TB است؟! برنامه Partition Magic هاردديسك‌هاي بالاي 300MB را پشتيباني نميكند! يا از برنامه acronis يا Paragon استفاده نماييد كه در اينجا معرفي شده. ولي در كل بهتره كه برنامه Utility كمپاني سازنده هاردديسك خود را دنلود نماييد و به كمك آن هارد خود را چك كنيد. همچنين ممكنه برنامه Partition Table Doctor هم به شما كمك كند ولي ابتدا برنامه سازنده هاردديسك پيشنهاد اول است.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/11/11
26.gif
103.gif

Last edited:

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام am2wi3 عزيز
1.gif

. دوست عزيز! هاردديسك دوم شما 1TB است؟! برنامه Partition Magic هاردديسك‌هاي بالاي 300MB را پشتيباني نميكند! يا از برنامه acronis يا Paragon استفاده نماييد كه در اينجا معرفي شده. ولي در كل بهتره كه برنامه Utility كمپاني سازنده هاردديسك خود را دنلود نماييد و به كمك آن هارد خود را چك كنيد. همچنين ممكنه برنامه Partition Table Doctor هم به شما كمك كند ولي ابتدا برنامه سازنده هاردديسك پيشنهاد اول است.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/11/11
26.gif
103.gif

ممنون از راهماییتون با برنامه Partition Table Doctor درستش کردم البته فقط به کمک اون برنامه نبود.

در مورد پارتیشن مجیک هم که گفتید هاردهای بالای 300 گیگ رو ساپورت نمی کنه برای من پارتیشن مجیک تحت ویندوز کاملا این هارد 1 ترابایتم رو میشناسه!و همه عملیات ها رو هم میشه روش اعمال کرد با اون برنامه
ورزن هر دو هم 8.05 هست.
ولی برنامه پارتیشن مجیک تحت داس شناساییش نمی کنه و ارور میده که البته همین تحت داس هم میشناختش ولی تازگی ها نمیشناسش که فکر کنم به خاطر به وجود اومدن یک ایراد در هارد باشه ولی با برنامه های دیگه مثل همون پاراگون شناسایی میشه.
نمی دونم چرا در پارتیشن مجیک تحت داس هنوز ارور 110 partition table می ده؟

بالا