• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با Soft 404 ها چه میشه کرد؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
دوستان من از وردپرس استفاده می کنم و چند وقته که تعداد ارورهای Soft 404 سایت من در گوگل وبمستر افزایش پیدا کرده که البته با تعویض قالب به نظر میاد متوقف شده.
مثلا آدرس بعضی دسته بندی ها رو ارور Soft 404 تشخیص داده که وقتی کلیک می کنم روش به صفحه اصلی سایت هدایت میشه. (بخاطر افزونه ریدایکرتی که برای صفحات 404 نصب کردم)
نوشته The target URL does not exist and your server is not returning a 404 (file not found) error.
Your server is redirecting requests for a non-existent page, instead of returning a 404 response code. This creates a poor experience for searchers and search engines.
چیکار کنم؟

keywords

Registered User
لایک‌ها
95
باید صفحه 404 استاندارد بسازی
نباید ریداکت شه به صفحه اول ...

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
ببینید دوست عزیز من ناشی نیستم، وردپرس کار قدیمی ام و خیلی از این مسائل رو می دونم، من خیلی از ارورهای 404 معمولی که گوگل وبمستر بهشون اشاره کرده بود رو با همین افزونه ریدایرکت رفع کردم و تعدادشون رسید به چند ده تا! الان چند وقته این Soft errorها پیداشون شده که واقعا نمی دونم از کجا اومدن! الان مثلا یکی از این ارورها مربوط به یکی از دسته بندی های سایت هست که وقتی روی لینک کلیک می کنی هدایت میشه به یکی از پست های همون دسته و به صفحه خود دسته هدایت نمیشه! ارورهای زیاد دیگه ای هم مشابه همین هست و مثلا یک ارور دیگه هم مربوط به صفحات دیگر همین دسته بندی هست که وقتی روشون کلیک می کنی باز هدایت میشه به این پست خاص! جالب اینجاست که تمامی لینک ها هدایت میشن به همین پست خاص! (البته لینک های مرتبط با همین دسته، نه دسته های دیگه(اونم لینک هایی که گوگل وبمستر اشاره کرده نه لینک های موجود در سایت)) برای رفع مشکل اومدم این کارها رو انجام دادم اما هیچ کدوم فایده ای نداشتن: تمامی افزونه ها رو غیرفعال کردم تا ببینم مشکل از بابت افزونه ای خاص هست یا نه، تنظیمات مختلف رو تغییر دادم، فایل های httaccess و robotos رو پاک کردم، سایت مپ رو از نو ساختم و تو گوگل وبمستر دوباره resubmit کردم (البته این مورد دیر جواب میده) و... واقعا نمی دونم باید چیکار کنم؟ این ارورها به بازدید و ورودی من از گوگل واقعا لطممه زده!

بالا