• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با Spamها چه کنم؟! :(

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با درود
مدتیه که جفنگیات سایتم زیاد شده! الان 25 تا جفنگیات رو پاک کردم و ریفرش کردم صفحه رو دیدم 5 تا دیگه اومده!!!:weird:
یه افزونه ای بود که یه سری لغات رو بهش معرفی می کردی و با توجه به اونها فیلتر می کرد اما اینها هیچ کدوم و فحش و... نیست بلکه یه سری تعریف های الکی که به این بهونه میان سایتشونر و معرفی می کنن تو کامنت!:hmm:
حالا چطوری اینها رو فیلتر کنم؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
من خودم از این استفاده میکنم

wordpress.org/extend/plugins/block-spam-by-math

سوال ریاضی میپرسه و دیگه اسپم نخواهی داشت .

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
ولی همین Akismet خوبه که حالا روزی فلان قدر جفنگ بیاد مشکل نداره درجا میزنی خالی کرذن جفنگ

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
افزونه akismet خوبه
همچنین میتونین از captcha استفاده کنید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Aksimet رو من اون طوری که متوجه شدم یه سری لغات بهش معرفی می کنی و اگر اون لغات توش باشه اون کامنت رو حذف می کنه! که تو این اسپم ها خب جواب نمیده دیگه! فک کنم همون کاربر عزیز (آقا حسین باید باشند؟!) بهترین راه حل باشه! باز هم اگر دوستان افزونه ی دیگه ای رو پیشنهاد می کنن ما گوش جان می سپاریم :دی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
با درود
مدتیه که جفنگیات سایتم زیاد شده! الان 25 تا جفنگیات رو پاک کردم و ریفرش کردم صفحه رو دیدم 5 تا دیگه اومده!!!:weird:
یه افزونه ای بود که یه سری لغات رو بهش معرفی می کردی و با توجه به اونها فیلتر می کرد اما اینها هیچ کدوم و فحش و... نیست بلکه یه سری تعریف های الکی که به این بهونه میان سایتشونر و معرفی می کنن تو کامنت!:hmm:
حالا چطوری اینها رو فیلتر کنم؟

بهتره قیمت نظرات رو no-follow کنی که لینک های اون قسمت بی تاثیر باشه
برای نظرات اسپم هم akismet یا پلاگینی که حسین معرفی کرد کار ساز هست

parselearn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
Aksimet رو من اون طوری که متوجه شدم یه سری لغات بهش معرفی می کنی و اگر اون لغات توش باشه اون کامنت رو حذف می کنه! که تو این اسپم ها خب جواب نمیده دیگه! فک کنم همون کاربر عزیز (آقا حسین باید باشند؟!) بهترین راه حل باشه! باز هم اگر دوستان افزونه ی دیگه ای رو پیشنهاد می کنن ما گوش جان می سپاریم :دی

خیر این طوری نیست!

-------------

دانلود akismet و روش فعالسازی

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Akismet رو فعال کردم اما وقتی کامنت میاد(در واقع اسپم) میگه که یه مشکلی بوجود اومده و برو Akismet Configuration تا درستش کنی در حالی که همه چیز اوکی هست!!! اصن چجوری کار می کنه؟

بالا