alalalk71
Registered User
با این کار نمی تونید میلیاردر شوید نمی تونید ره صد ساله رو یه دفعه برید نمی تونید منکر جاذبه زمین شوید
اما چی، میشه روش حساب باز کنید
حالا چطوری می تونید این کار رو انجام بدید بله با تایپ کردن کپچا ها همه چیز خیلی واضح است
با رفتن به آدرس زیر و وارد کردن کد های دعوت نامه میتونید وارد این سایت بشید و فعالیت کنید در ضمن بگم توی 3 ساعت می تونید 3$ در بیارید برای بیکار نبودن گزینه خوبی هستش قبول دارم بیگاری یه جورایی ولی خیلی مثل من هستند نمی دونند چیکار باید بکنند برای اول کار جواب میده
هر هفته دوشنبه به اکانت لیبریتری ریزرو واریز دازه حداقل برداشت 3 دلار هستش
hاین ها هم کد های دعوت نامه
4G72
4GF7
4GF8
4GF9
4GFA
4GFB
4GFC
4GFD
4GFE
4GFF
در ضمن دوست هایی عزیز که عضو این سایت میشن بیان کد های دعوت نامه خودشونو رو در همین جا بگذارند تا بقیه دوستامون هم بتونن بیان عضو بشن و استفاده کنن از این سیستم:blush:
:evo:
اما چی، میشه روش حساب باز کنید
حالا چطوری می تونید این کار رو انجام بدید بله با تایپ کردن کپچا ها همه چیز خیلی واضح است
با رفتن به آدرس زیر و وارد کردن کد های دعوت نامه میتونید وارد این سایت بشید و فعالیت کنید در ضمن بگم توی 3 ساعت می تونید 3$ در بیارید برای بیکار نبودن گزینه خوبی هستش قبول دارم بیگاری یه جورایی ولی خیلی مثل من هستند نمی دونند چیکار باید بکنند برای اول کار جواب میده
هر هفته دوشنبه به اکانت لیبریتری ریزرو واریز دازه حداقل برداشت 3 دلار هستش
hاین ها هم کد های دعوت نامه
4G72
4GF7
4GF8
4GF9
4GFA
4GFB
4GFC
4GFD
4GFE
4GFF
در ضمن دوست هایی عزیز که عضو این سایت میشن بیان کد های دعوت نامه خودشونو رو در همین جا بگذارند تا بقیه دوستامون هم بتونن بیان عضو بشن و استفاده کنن از این سیستم:blush:
Last edited: