• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ببینید این معامله بصرفه است یا نه!

ocarina3

Guest
لایک‌ها
0
سلام
یک نوکیا 6630 دارم (بدون کارتن).. 512 مگ مموری روشه... و ساخت فنلاند
میخوام بدم 170 تومن
بعدش برم دنبال یک گوشی ارزون
مثلاً متورولا c168 بگیرم ... که اونم یکی دست 2 (1 ماه کارکرده)میده 68
حالا چیکار کنم ؟؟ بده یا نه؟
من چون اصولا خیلی اهل سوسول بازی با گوشی نیستم میخوام یه گوشی ساده کوچیک و شیک داشته باشم... امکانات هم خوب زیاد برام مهم نیست...
درضمن اگه بجای موتورولا یه سونی اریکسون k310 بگیرم 117 تومن چی؟؟
اگه خودتون هم گوشی دست دو چیز شیک دارین پیشنهاد بدین...
ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عزیز من چند روز پیش رفتم یه موتورولا وی تری بلک گرفتم 162 ! شدیداً حال کردم باهش! پیشنهاد می کنم یا نوی همین رو بگیر، یا دست دوش رو! سه تا خوبی عمده داره، یکی بلوتوث (می شه از هندزفری بلوتوث استفاده کرد) ، یکی اینکه صفحه کلیدش هم بزرگه هم توی شب به شدّت خوشگل، هم اینکه صفحه اش بزرگه و TFT

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
گوشی ارزون میخوای سونی اریکسون Z300 یا j220 بگیر.موتورولا نگیر که منوهاش خیلی گیج کننده هست.مخصوصا که شما 6630 داشتی.
البته جسارت نشه X-farhad جان.

ocarina3

Guest
لایک‌ها
0
آره خوب من با تریپ این متورولا نسبت به قیمتش حال کردم...(در ضمن شما c1698 رو از کجا گرفتی و به چه قیمتی)
البته میدونی یه چیزی هست من همون یارو که دست دو میخواست بده گرفتم یه تست کنم... منوی اون خیلی زد حال بود...
من با همین 6630 بی ریخت ولی پر امکانات خودم با 3 تا کلید شماره کسی رو که میخواستم میگرفتم... میخوام اینجوری راحت باشه...
درضمن نظرتون رو راجع به k310 چیه؟ بنظرم اونم گوشی شیک و مناسبیه... البته کارایش رو نمیدونم...
درضمن من یک فکری دارم!! خبیسانه!! حالا اگه شد میگم...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
گوشی ارزون میخوای سونی اریکسون Z300 یا j220 بگیر.موتورولا نگیر که منوهاش خیلی گیج کننده هست.مخصوصا که شما 6630 داشتی.
البته جسارت نشه X-farhad جان.

خواهش می کنم حامد جان:)
کلاً چون گفتن یه گوشی شیک می خوان گفتم...
k310 خیلی گوشی خوبیه و نسبت به قیمتی که داره می ارزه، رنگ مشکیش هم خیلی قشنگه... فقط من به این صفحه نمایش های cstn یکمی آرژِی دارم:wacko: ولی تو اون حوالی قیمت، همه همین جوری هستن
فقط حامد کجای منوهای موتورولا گیج کننده اس؟
169.gif
این v3 که شباهت عجیبی داره منوهاش با منوهای k700 :happy:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من نمیدونم ولی اگه گوشیت جعبه نداره! هر جور ردش کنی به صرفه هست :D مخصوصا اگه طرف ... باشه که گوشی که نوش 230 ~ باشه رو با این وضع 170 ورداره! :D

بالا