• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بت های روزانه فوتبال و تنیس

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
از امروز ایشالله طبق حرفی که اقای رابی زد بت های خودم را می گذارم .
هم مبلغی را که می گذارم می نویسیم و هم ضریب بازی را .
این بت فوتبال است
قاره اروپا :لیگ اروپا
لیگیا-اسپارتاک مسکو (برد تیم مسکو) ضریب برد تیم مسکو 1.55 است و من 10دلار روی ان گذاشتم .
آلسوند-آلکمار(برد و مساوی میهمان یعنی الکمار)ضریب تیم هلند 1.45 است و من 12دلار روی ان گذاشتم .
قاره اروپا : جام اروپا
اچ جی کا-شالکه(برد تیم شالکه ) ضریب برد تیم شالکه 1.35 است و من مبلغی که گذاشتم 10 دلار است .
آ ا ک آتن-دینامو تبلیس(برد تیم آ ا ک آتن ) ضریب برد تیم آ ا ک آتن 1.30 است و من مبلغی که گذاشتم 10 دلار است .
تنیس
prodon e-giannessi a(برد prodon e) ضریب این بازی 1.25 است و من مبلغی که گذاشتم 8 دلار است .

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
آقا تبريك ميگم اميد كه به نتيجه اي كه دلتون ميخواد برسه
براي اختصار در گذاشتن شرط اگه دوست داشتيد از اين Notation استفاده كنيد
مثلا Aek-dinamo [email protected]
براي بازيهاي مثل تنيس هم كه 1 معادل كسي هست كه نامش اول مياد ( چون اونجا ميزبان ميهمان به شكل فوتبال نداريم)

enfejar

Registered User
لایک‌ها
3
بسیار عالی هست - ولی حیف که نمیتونم تو فونی باشم چون اکانت وریفای ندارم ! و لیبرتی دارم و داخل سایتی هستم که با لیبرتی کار میکنه و مسابقه تنیس نداره و فقط فوتباله !
ولی کارت بسیار عالیه ادامه بده من خودم به شخصه استفاده میکنم - ولی بازی سپارتاک مسکو رو نذاشته نامرد

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
تشکر می کنم از آقایان roby.enfejarو باعث شد که روحیه بهتری بگیریم از این به بعد بیشتر در این بخش فعالیت می کنم

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
بسیار عالی هست - ولی حیف که نمیتونم تو فونی باشم چون اکانت وریفای ندارم ! و لیبرتی دارم و داخل سایتی هستم که با لیبرتی کار میکنه و مسابقه تنیس نداره و فقط فوتباله !
ولی کارت بسیار عالیه ادامه بده من خودم به شخصه استفاده میکنم - ولی بازی سپارتاک مسکو رو نذاشته نامرد
اينجور كه من شنيدم براي مبادلات حدود 1000 دلار در ماه نيازي به وريفاي كردن اكانت وب ماني نيست

safeline

Registered User
لایک‌ها
1
سلام علي جان . متاسفانه از 4 بازي فوتبال و 1 بازي تنيس كه بت بستي فقط 1كيش درست بود و 4 باخت دادي . البته اگر واقعا اين مبالغ رو گذاشته باشي كه كار درستي هم نبود .
دوست عزيز تا جاي ممكن سعي كن مبالغت رو پراكنده نكني چون اگه 4 برد هم داشته باشي با يه باخت دركل ميري تو ضرر .
مثلا امروز تنيس : اريك پرودون چند نكته رو توجه نكردي :
اولا ميزبان بودن حريفش .. دوما 9 سال جوون تر بودن حريفش از اون ... و اينكه حريفش هم روي زمين خاكي عملكرد عالي داشته . هرگز گول ضريب پايين بازيها رو نخوريد .
انشالله كه در انتخابهاي بعديتون موفق باشيد .

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
جا داره از همگی دوستان تشکر کنم بابت این همکاری‌هایی که طی این چندروز اخیر انجام و اطلاعات کاملی که از طرف دوست عزیزمون Roby ارائه شد. متاسفانه من فعلا شرط‌بندی رو کنار گذاشتم چون واقعا وقت تحلیل کردن بازی‌ها رو ندارم اما به امید خدا در اولین فرصت که به این عرصه مجددا وارد شدم همه شرط‌هایی که خواهم بست رو همراه با تحلیل‌های منطقی در اختیار دوستان قرار میدم باشه که ده درصدی جبران بر زحمات همه شما باشه. اما اون بحث معرفی سیستم‌های مختلف همچنان به قوت خودش باقی هست و در اسرع وقت با ایجاد یک تاپیک مجزا به معرفی انواع سیستم‌های کلی و ارتباط با Staking Plan همراه با نقاط ضعف و قوت اون‌ها خواهیم پرداخت.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دیروز روز خوبی برایم نبود و از پنج بازی فقط یکی از ان درست شد و 37 دلار ضرر دادم . جواب دوست عزیزمون سیف لاین گفته اگر شما این مقدار پول گذاشته باشید عزیز مگر چه قدر است به قول خودتان بت یک روز ضرر داره یک روز سود اصلی باید در ماه حساب کنیم ببینم چه قدر سود به دست می اوریم امروز بت های منتخب خودم را قرار می دهم .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
امروز بت های متخب خودم را می گذارم.
روسیه لیگ یک
چرنومورتس-لوچ انرژيا(برد چرنومورتس)ضریبب 1.75 . 15 دلار گذاشتم.
کرواسی لیگ یک
بلوپو-زاپرسيچ(برد بلوپو) ضریب 1.60 . 20دلار گذاشتم .
تنیس
Nadal R.-Fish M.(برد نادال ) ضریب 1.45 . 30 دلار گذاشتم .

enfejar

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون roby پیگیری میکنم ببینم چه جوریه اگه اطلاعاتی داشتید لطفا در اختیارم بزارید -
و اما شما دوست من سوالم ینه که شما هم تو فونی هستید و بت میکنید ؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دیروز هم روزی بدی بود چون 32 دلار ضرر دادم عزیزان این ها را هم بگم این لاین ها لاین های نیستند که من روی ان ها شرط می بندم کلا من روزی دو تا شرط می بندم این ها لاین ها روی کاغذ ما هستند ایشالله اگر وقتی باشد از فردا لاین های اصلی را که دو تا هستند می گزارم .

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
ميخواستم بپرسم چرا فعاليت خودتون رو ادامه نمي دهيد

اگه بخاطر دو روز بدي هست كه داشتيد بايد بگم همونطور كه خودتون ميدونيد اين مسائل در شرط بندي كاملا طبيعي هست و قرار نيست هميشه سود كنيد مهم برآورد كار هست كه در يك بازه طولاني تر بايد سنجيده بشه نه با 5-10 شرط

اميدوارم بزودي شاهد حضور مجدد شما و انتخابهاي روزانه تون باشيم

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
اگر دوستان مایل باشن و اجازه به بنده بدن میتونم بت روزانه خودم رو که ثمر داده خدمت ایرونی ها ارائه بدم.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
اگر دوستان مایل باشن و اجازه به بنده بدن میتونم بت روزانه خودم رو که ثمر داده خدمت ایرونی ها ارائه بدم.
دوست عزيز نيازي به اجازه نيست مطمئنا استقبال خواهد شد

بالا