• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث، بررسی و معرفی: سایت های فروش کوپن تخفیف از طریق اینترنت برای مصارف و خدمات مختلف ?@؟

darioushjh

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان خسته نباشید

همونطور که اکثرا خبر دار هستید یک سیستم جدیدی باب شده که بعضی رستوران، کافی شاپ و یا مراکر فرهنگی، ورزشی و تفریحی تبلیغاتشون رو به یه سایت های خاصی با تخفیف میدن و شما با خرید این کوپن ها میتونید با تخفیف های 50 یا 60 حتی 80 درصدی از خدماتشون استفاده کنید

من تا به حال خودم این سایت ها رو یه نگاهی انداختم

فروشگاه تخفیفان - ۵۲٪ تخفیف باورنکردنی ۳۰۰ گرم منوی ماست بستنی در توت طلایی با افزودنی های متنوع (به هر تعداد که هستید ۲۶۰۰ تومان داده و به
نت برگ: سایت خرید گروهی | با ۶۰% تخفیف و با پرداخت تنها ۳،۶۰۰ تومان تا سقف ۹،۰۰۰ تومان از تمام منوی کافه کن سی بابلسر لذت ببرید نت برگ های امر
چی، تخفیف برای همه چیOff

ممنون میشم شما هم اگه سایتی میشناسید معرفی کنید و همینطور در این تاپیک درباره صحت مطالب و میزان اطمینان سایت ها با هم صحبت میکنیم
N_aggressive%20%2816%29.gif

پ.ن: دوستان لطفا از خارج شدن از بحث و تبلیغ بی مورد در این تاپیک دوری کنید
N_aggressive%20%2845%29.gif

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوستان خسته نباشید

همونطور که اکثرا خبر دار هستید یک سیستم جدیدی باب شده که بعضی رستوران، کافی شاپ و یا مراکر فرهنگی، ورزشی و تفریحی تبلیغاتشون رو به یه سایت های خاصی با تخفیف میدن و شما با خرید این کوپن ها میتونید با تخفیف های 50 یا 60 حتی 80 درصدی از خدماتشون استفاده کنید

من تا به حال خودم این سایت ها رو یه نگاهی انداختم

فروشگاه تخفیفان - ۵۲٪ تخفیف باورنکردنی ۳۰۰ گرم منوی ماست بستنی در توت طلایی با افزودنی های متنوع (به هر تعداد که هستید ۲۶۰۰ تومان داده و به
نت برگ: سایت خرید گروهی | با ۶۰% تخفیف و با پرداخت تنها ۳،۶۰۰ تومان تا سقف ۹،۰۰۰ تومان از تمام منوی کافه کن سی بابلسر لذت ببرید نت برگ های امر
چی، تخفیف برای همه چیOff

ممنون میشم شما هم اگه سایتی میشناسید معرفی کنید و همینطور در این تاپیک درباره صحت مطالب و میزان اطمینان سایت ها با هم صحبت میکنیم
N_aggressive%20%2816%29.gif

پ.ن: دوستان لطفا از خارج شدن از بحث و تبلیغ بی مورد در این تاپیک دوری کنید
N_aggressive%20%2845%29.gif

اقا این تاپیک من قبلا زدم، ببینیدش ، قبل سایت هایی که میشناخنم کامل زدم

http://forum.persiantools.com/t219604.html

بالا