• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث ترافیک

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان عزیز
اگه شما ترافیک داشتی اون ترافیک برای چه کاری استفاده میکردی ؟
روی چه پروژه های کار میکردید

ترافیک بالای 50 هزار آیپی

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
سعی میکردم حفظ کنم همین ترافیکو !:D

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
فروشگاه !

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
یه لحظه تاپیک رو دیدم گفتم نکنه خبر جدیدی شده و قراره بیشتر بی چارمون کنن !

گفتم نکنه مسئولین اعلام کردند اینترنت ترافیک شده و قراره اینترنت رو زوج و فرد کنن !
بگن هرکی شماره تلفنش زوجه روزای زوج بیاد و هرکی فرده روزای فرد ! :lol: وگرنه دستگیر میشین :(

-------------
بگو ببینم این 50 هزار تا آی پی تو چه زمینه ای هستند ؟ یعنی دنبال چی میان تو سایتت؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
دوستان عزیز
اگه شما ترافیک داشتی اون ترافیک برای چه کاری استفاده میکردی ؟
روی چه پروژه های کار میکردید

ترافیک بالای 50 هزار آیپی

ما که تهرانیم ولی این پیشنهاد توی شهرهای کوچیک که معمولا 3 تا 5 تا نهایت کاندیدا دارن برای مجلس جواب میده :دی

1- شما اول میری سئوال میکنی که کاندیدا ها کی هستن :دی
2- تحقیق میکنی می بینی که کدام یکی پیرو ********** هست و به **** جمهوری اسلامی پایبنده و امسال قطعا میره داخل مجلس :دی
3- میری ستاد انتخاباتش و میگی اقا من امدم به اسلام و مسلمین خدمت کنم تخصصم هم حوزه تبلیغات مجازی اینترنتی و جنگ سایبر و افسر نرم هستم و این چیزا :دی
4- بودجه رو هم میگیری چندین میلیون و یا علی کلا سایت رو میزنی تو خط تبلیغ انتخابات و اندازه کل یکسال اینده که میخواستی بنر بگیری یا همکار درفروش کارکنی یا فروشگاه بزنی در عرض یک ماه نیم در امد کسب میکنی :دی

حالا اگر تو خودت می بینی همچین جنمی رو یاعلی برو که بهترین کار همینه :)

پ.ن: جدا از اینکه کمی شوخی کردم ولی جدا این کار رو میتونی بکنی همین دیروز برای یکی از سایت هام فلان کاندیدا ایمیل زد و شماره تماس ستاد رو گذاشته که اگر مایل هستی تماس بگیر و این داستان ها ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
میشد اگر وب فارسی هست برای فروشگاه اینترنتی + فروش کارت شارژ استفاده کنم.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
من اگر باشم اول سایت فروشگاه میزنم و محصولات جدید و قیمت پایین میارم.
در کنارش سایت کارت شارژ حتما میزنم.
فروم هم که از واجباته.
سعی میکردم آمار رو در همین حد نگهدارم بعد در کنارش سایت های دیگه رو بیارم بالا مثلا بلاگ سرویس بزنم با استفاده از این اونو بیارم بالا و روش تبلیغ کنم

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان دقت کردین فقط دارین کارای کلیشه‌ایی پیشنهاد میدین؟
۹۹% سایتهای ایرانی‌ شده فروشگاه و کارت شارژ و انجمن، بعد انتظار هم داریم وب ایران پیشرفت هم بکنه!
یکم خلاقیّت داشته باشید کار جدید بکنید. خسته نشدید واقعا از این همه سایت تکراری؟

Last edited:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
۹۹% سایتهای ایرانی‌ شده فروشگاه و کارت شارژ و انجمن، بعد انتظار هم داریم وب ایران پیشرفت هم بکنه!
یکم خلاقیّت داشته باشید کار جدید بکنید. خسته نشدید واقعا از این همه سایت تکراری؟

داداش !
جون من این فونت مذخرف رو دست نزن ! بگذار همون تاهوما بمونه !
اصلاً سایزشم دست نزن !

هی با چشمای ما بازی می کنه میره رو اعصابمون :D

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
داداش !
جون من این فونت مذخرف رو دست نزن ! بگذار همون تاهوما بمونه !
اصلاً سایزشم دست نزن !

هی با چشمای ما بازی می کنه میره رو اعصابمون :D

فونت رو درست کردم بخاطر شما ولی‌ یاد بگیر یکم قشنگتر حرف بزنی‌!

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
اگه فروشگاه زده بشه به نظر شما با 50 هزار ip در روز بطور حد اقل چند فروش خواهد داشت؟

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462

رفیق! الان هیچ دقت کردی که شما خیلی کلیشه ای انتقاد کردی ولی راهکاری ارئه نکردی؟ یعنی مثل 99% ایرانیا؟ :D

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
رفیق! الان هیچ دقت کردی که شما خیلی کلیشه ای انتقاد کردی ولی راهکاری ارئه نکردی؟ یعنی مثل 99% ایرانیا؟ :D
مطمئن باش اگه کسی‌ ایده خوبی‌ داشته باشه نمیاد جار بزنه که همه بفهمن برن کپی‌ کنن!چرا همیشه دنبال لقمه آماده میگردین؟ یکم فکر کنید، فسفر بسوزونید باور کنید چیزی ازتون کم نمی‌شه! :D

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
ایول! پس علت اینکه همه کلیشه ای میگن معلوم شد! بقیه هم لقمه آماده برای شما نمیگیرن! :D

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
فونت رو درست کردم بخاطر شما ولی‌ یاد بگیر یکم قشنگتر حرف بزنی‌!
تنکس !
شما هم یاد بگیرید درست بخونید که بهتون بر نخوره ! ;)
فکر کنم قبلاً هم تو تاپیک دیگه ای و اگه اشتباه نکنمتتاپیک خودت در مورد فونت با هم صحبت کرده بودیم ...

لایک ! :D

مطمئن باش اگه کسی‌ ایده خوبی‌ داشته باشه نمیاد جار بزنه که همه بفهمن برن کپی‌ کنن!چرا همیشه دنبال لقمه آماده میگردین؟ یکم فکر کنید، فسفر بسوزونید باور کنید چیزی ازتون کم نمی‌شه! :D

والا فکر کردن برای ایده های نابی مثل xip فکر کنم خیلی فسفر می خواد :D از اونجایی که دلار شده 2300 ، فسفرم گرون شده و ما خیلی نمی تونیم بسوزونیم :D

ایول! پس علت اینکه همه کلیشه ای میگن معلوم شد! بقیه هم لقمه آماده برای شما نمیگیرن! :D

اینم لایک !
:)

---------------------------
پ.ن:
من تو پست اولی که تو این تاپیک زدم از استارتر سوالی پرسیدم که بتونم بهتر راهنماییش کنم ...
وقتی خودش نمی خواد دنبال کارش باشه همون بهتر که سرش با یکی از همین ایده های ناب دوستان بخوره به سنگ و تالاپی صدا بده ! :D
اومده اینجا یه پست زده رفته ، ما داریم واسه اش می زنیم تو سر و کله همدیگه !

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
والا در مورد انتخابات باید بگم همون دور احمدی نژاد رفتم برای این بنده خدا تبلیغ کردم چیزی دستم رو نگرفت به اون صورت

والی خودم هم دارم خیلی روی این موضوع فکر میکنم که چطوری میشه از این نماینده ها خوب پول گرفت

باید روش کار کرد و به قول شما یک کارایی کرد

حالا شما ایده ای داری بگو عزیز من گوش میدم

زدن فروشگاه تا چی باشه
مثلا فیلم بازی ؟

و نکته اینه که چقدر وقت میبره
چقدر سرمایه میخواد
من دیدم این دوست من داره عطر میفروشه خوبم سود میکنه
حالا بعضی ها میگن سودی نداره برو تو کار فروش درصدی

گفتم شاید یک کار خدماتی بزنم بهتر باشه

مثل فروش سرور وی پی اس و غیره

Last edited:

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
اینکه میگن ترافیک مساوی با پول هست بهترین مثالش در مورد فیس بوک صادق هست. ظرف 8 سال ترافیکش به 800 میلیون رسیده
و تا حالا از این ترافیک 100 میلیارد دلار در آمد فقط از تبلیغات داشته... دیگه به فکر چیز دیگه ای مثل فروشگاه زدن و کارت شارژ و این چیزا نبوده.تنها هدفش رسیدن به ارقام نجومی بوده که الان داره نتیجه اون فکرشو میگیره

به نظر من اگه سایتی به 50 هزار رسیده همه فکرش باید این باشه که این 50 هزارو بکنه 500 هزار.هر چه ترافیک بالاتر بره خودبخود آگهی دهنده براش پیدا میشه نیازی نیست بره بازار یابی کنه

بالا