• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث درباره پنل های sms

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
من از یک شرکتی پنل sms دارم، ولی حس می کنم اینا خیلی کلاهبردان و کلا خیلی از sms ها رو نمی فرستن ولی می زنن فرستاده شده.

دلیوری هم نداشت، میگفتم لازم دارم میگفت میخواد چی کار. حالا می فهمم چرا دلیوری نمی ذاشت.

فکر می کنم اکثر اینا از این راه نون در می آرن.

می خواستم ببینم وب مسترای عزیز پنلی سراغ دارن که اینطوری نباشه و موارد زیر رو هم داشته باشه:

1. وب سرویس برای فرستادن پیام
  2. چک کردن وضعیت پیام توسط وب سرویس (که مثلا پندینگ هست هنوز یا فیل شده)
  3. انتقال پیام به آدرس
  4. انتقال دلیوری به آدرس
  5. قیمت مناسب

مورد دیگه ایی هست دوستان اضافه کنن.

دوستانی که میخوان پنل خودشون رو معرفی کنن یه تضمین بدن که گزارش ارسال دقیق و صادقانه ارائه میدن!

Last edited:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
دوستانی که میخوان پنل خودشون رو معرفی کنن یه تضمین بدن که کلاه بردار نباشن!
:lol:

من اگر ارائه دهنده پنل sms بودم به خاطر این جملتون خیلی ناراحت میشدم.
این جملتون این مفهوم رو میرسونه که ارائه‌دهنگان پنل کلاه بردارن و برای اثبات کلاه بردار نبودنشون باید تضمین بدن.

بهتر بود اینطور میگفتین : دوستانی که میخوان پنل خودشون رو معرفی کنن یه تضمین بدن که گزارش ارسال دقیق و صادقانه ارائه میدن!

البته شاید من بد برداشت کردم و در نظر سایر دوستان اینطور نباشه.;)

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
ویرایش شد، لطفا بحثو منحرف نکنید که یه جمعبندی کنیم.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
من با IRAN SMS Center : ايران (SMS) -- مرکز خدمات پيام كوتاه کار کردم :) بنظرم خوبه

وب سرویس برای فرستادن پیام

دارد.

چک کردن وضعیت پیام توسط وب سرویس (که مثلا پندینگ هست هنوز یا فیل شده)
دارد

انتقال پیام به آدرس
داشت ولی فکر کنم دارن حذفش می کند و برای دریافت پیام هم از وب سرویس باید استفاده کنید.

انتقال دلیوری به آدرس
فکر کنم نداره

قیمت مناسب
قیمتش بنظرم خوبه من هنوز قیمت ارزونتر از اینجا ندیدم خط اختصاصی 14 رقمی به همراه وب سرویس و 500 پیامک فارسی سالی 25 :) هزینه ارسال پیامک هم باز ارزونتر از جاهای دیگه اس 11.8 برای فارسی ...

کلا قصد تبلیغ ندارم خودم هم مشتری هستم بنظرم خوبه :)

نقاط ضعف:
نرم افزار پنل اس ام اس طراحی ظاهری جالبی نسبت به بقیه جاها نداره :)
سیستم سفارش و پرداخت انلاین و غیره داغونه و کلا درحد مبتدی پیاده سازی شده ولی کار میکنه :)
پشتیبانی فنی بنظر زیاد اطلاعات فنی نداره و اکثرا متوجه مسائل ساده نمیشه باید مثل یک معلم صبور بهش توضیح بدی تا بفهمه مشکل چیه بره از یکی که می فهمه سئوال کنه بیاد به شما جواب بده ... :)

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
من با IRAN SMS Center : ايران (SMS) -- مرکز خدمات پيام كوتاه کار کردم :) بنظرم خوبه

دارد.

دارد

انتقال پیام به آدرس
داشت ولی فکر کنم دارن حذفش می کند و برای دریافت پیام هم از وب سرویس باید استفاده کنید.

انتقال دلیوری به آدرس
فکر کنم نداره

قیمت مناسب
قیمتش بنظرم خوبه من هنوز قیمت ارزونتر از اینجا ندیدم خط اختصاصی 14 رقمی به همراه وب سرویس و 500 پیامک فارسی سالی 25 :) هزینه ارسال پیامک هم باز ارزونتر از جاهای دیگه اس 11.8 برای فارسی ...

کلا قصد تبلیغ ندارم خودم هم مشتری هستم بنظرم خوبه :)

نقاط ضعف:
نرم افزار پنل اس ام اس طراحی ظاهری جالبی نسبت به بقیه جاها نداره :)
سیستم سفارش و پرداخت انلاین و غیره داغونه و کلا درحد مبتدی پیاده سازی شده ولی کار میکنه :)
پشتیبانی فنی بنظر زیاد اطلاعات فنی نداره و اکثرا متوجه مسائل ساده نمیشه باید مثل یک معلم صبور بهش توضیح بدی تا بفهمه مشکل چیه بره از یکی که می فهمه سئوال کنه بیاد به شما جواب بده ... :)

این انتقال دلیوری به آدرس خیلی چیزه خوبیه، برای اس ام اس های که حتما می خوای برسن و صرفا تبلیغاتی نیستند می تونی بفهمی رسیده یا نه.

من داکیومنته یکی رو میخوندم که داشت ولی اسمش یادم نیست.

اینی که شما استفاده می کنی درصد فیل شدنش چقدره؟

پولو بر می گردونه نرسه!؟

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144

SainaWeb.Com

Registered User
لایک‌ها
26
سلام . دوست من شما میتونید از پنل های شرکت ما استفاده کنید . پیامک ها به صورت تضمینی به مخابرات ارسال میشن _ payamak.us -- user&pass: demo

موارد زیر رو هم داره :
انتقال پیام به آدرس
انتقال دلیوری به آدرس
قیمت مناسب

برای خرید با ایمیل من در تماس باشید _ [email protected]

Last edited:

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . دوست من شما میتونید از پنل های شرکت ما استفاده کنید . پیامک ها به صورت تضمینی به مخابرات ارسال میشن _ payamak.us -- user&pass: demo

موارد زیر رو هم داره :
انتقال پیام به آدرس
انتقال دلیوری به آدرس
قیمت مناسب

برای خرید با ایمیل من در تماس باشید _ [email protected]

آیا هزینه پیام های که دلیور نشن برگشت داده میشه؟

درصد موفقیت چقدر هست در پنلتون؟

الان پنل رو چک کردم. این کنترل پنل رو جای دیگم دیدم، به نظر من خیلی بده. اصلن راه دست نیست. بعد امکان انتقال دلیوری به آدرس رو پیدا نکردم.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
این انتقال دلیوری به آدرس خیلی چیزه خوبیه، برای اس ام اس های که حتما می خوای برسن و صرفا تبلیغاتی نیستند می تونی بفهمی رسیده یا نه.

من داکیومنته یکی رو میخوندم که داشت ولی اسمش یادم نیست.

اینی که شما استفاده می کنی درصد فیل شدنش چقدره؟

پولو بر می گردونه نرسه!؟

بنظرم با تعداد مشتری که داره و حجم کاری که دارن نباید زیاد نگران بود ولی کلا من توی برنامه مرتب چک می کنم که دلیور شده باشه (توی وب سرویس این امکان هست) و مشکلی با دلیور شدن ندیدم که مهم باشه

در مورد برگردوندن پول هم دقیقا خودم چک نکردم ولی بخش فروش گفت که اگر دلیور نشه برمیگردونه :)

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
همونطور که گفتم پنل های ما امکان نمایش وضعیت پیامک رو داره . امکان دریافت وضعیت پیامک از طریق وب سرویس هم داره ولی ارسال وضعیت دلیوری روی آدرس رو نداره .

امکان ارسال با وب سرویس / انتقال پیام به آدرس رو هم داره . در مورد قیمت هم میتونید مقایسه کنید . ما برای شروع رو پنل های فعلی هر پیامک رو 108 ریال محاسبه میکنیم .

وضعیت های پیامک ارسال شده ما به 4 قسمت تقسیم میشه : ارسال شده به مخابرات - رسیده به مخابرات - دلیور شده - دلیور نشده . فک نکنم دقیق تر از این بشه وضعیت دلیوری داد فعلا . ضمن این که گزارش دلیوری توسط اپراتور داده میشه و سیستم اتوماتیک وضعیت ها رو بررسی میکنه (توسط روبوت )

در مورد بازگشت هزینه هم همونطور که عرض کردم در صورتی که از خطوط 2000 استفاده کنید امکان بازگشت هزینه پیامک های نرسیده وجود داره . کما این که ما روزانه بین 800 تا 1000پیامک بازگشت هزینه پیامک ها رو داریم به مشتریان.( البته اکثر اینا تبلیغاتی میزنن )

به هر حال انتخاب با شماست . در صورتی که نیاز به استفاده از سرویس ما داشتید با من تماس بگیرید .

SainaWeb.Com

Registered User
لایک‌ها
26
آیا هزینه پیام های که دلیور نشن برگشت داده میشه؟

همونطوری که آقای شهبازی فرمودند فقط پیامک هایی که با خطوط 2000 ارسال میشوند برمیگردند

درصد موفقیت چقدر هست در پنلتون؟

ما ارسال تا مخابرات را تضمین میکنیم . همه ی sms های ارسالی id میگیرند

این کنترل پنل رو جای دیگم دیدم

خیلی از شرکت ها از این سامانه استفاده میکنند چون واقعا پنل فوق العاده ای هست -

به نظر من خیلی بده
ممنون میشم واضخ تر منظورتون رو بیان کنید - با کجای سامانه مشکل داشتین ؟ شما مگه از سامانه استفاده کردید که میگید بده ؟

Last edited:
بالا