iran2008
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 49
- لایکها
- 7
سلام.
من هنگامي كه كامپيوترم رو روشن ميكنم وباهاش در حال كار كردم هستم فن كامپوتر خيلي صدا ميكنه.يعني با چرخش هر چه تمام تر كار ميكنه.در
صورتي كه فكر نكنم بايد اينجوري باشه.فن احتمالا بايد آروم كار كنه.به نظرم كه اينطوري خيلي فشار روش مي ياد.
وقتي كه ميخوام يه برنامه اي رو اجرا كنم اگر فن آروم در حال كار كردن هست به يكباره شروع تند چرخيدن همراه با صدا ميكنه.
منظورم از صدا ي تند يك صداي يكنواخت هست نه اون صداهايي كه قطع و وصل بشه.
من اومدم خير سرم يه كامپيوتر با سخت افزار هاي مناسب گرفتم كه با سرعت بالا و راحت و بدون دردسر كار كنه تا وقتي بخوام مثلا يه برنامه سنگين
مثل PhtoShop يا برنامه هاي ميكس قوي مثل Ulead Video Studio يا Macro Media Flash و غيره...
رو باز كنم راحت باز بشه.
مشخصات سيستم من اينه:
سي پي يو : Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz .
كارت گرافيگ : 256 مدل Nvidia GeForce Fx 5500 كه رو سي ديش نوشته Galaxy .
رم : 512 DDR.
هارد : 160 گيگا بايت مدل سامسونگ .
مادر برد : گيگا بايت مدل 8I865PE775-G .
---------------------------------
من هنگامي كه كامپيوترم رو روشن ميكنم وباهاش در حال كار كردم هستم فن كامپوتر خيلي صدا ميكنه.يعني با چرخش هر چه تمام تر كار ميكنه.در
صورتي كه فكر نكنم بايد اينجوري باشه.فن احتمالا بايد آروم كار كنه.به نظرم كه اينطوري خيلي فشار روش مي ياد.
وقتي كه ميخوام يه برنامه اي رو اجرا كنم اگر فن آروم در حال كار كردن هست به يكباره شروع تند چرخيدن همراه با صدا ميكنه.
منظورم از صدا ي تند يك صداي يكنواخت هست نه اون صداهايي كه قطع و وصل بشه.
من اومدم خير سرم يه كامپيوتر با سخت افزار هاي مناسب گرفتم كه با سرعت بالا و راحت و بدون دردسر كار كنه تا وقتي بخوام مثلا يه برنامه سنگين
مثل PhtoShop يا برنامه هاي ميكس قوي مثل Ulead Video Studio يا Macro Media Flash و غيره...
رو باز كنم راحت باز بشه.
مشخصات سيستم من اينه:
سي پي يو : Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz .
كارت گرافيگ : 256 مدل Nvidia GeForce Fx 5500 كه رو سي ديش نوشته Galaxy .
رم : 512 DDR.
هارد : 160 گيگا بايت مدل سامسونگ .
مادر برد : گيگا بايت مدل 8I865PE775-G .
---------------------------------