m_ab
Registered User
- نوشتهها
- 305
- لایکها
- 0
سلام
من به یه مشکل عجیب بر خوردم لطفا کمک کنید تو این ماه رمضونی ثواب داره به خدا !
ماجرا از این قراره که تو ویندوز بودم داشتم یه سری فایل رو کپی می کردم توی درایو G ( که آخرین درایو هاردمه ) بعد از تموم شدن کپی ویندوز پیغام Low Disk Space داد منم کلیک که کردم Disk Clean up اومد ( که هرچی شده زیره سره همینه ) بعدش دیدم تو لیستش یه گزینه داره به اسمه Catalog Files For the Content Indexer که حدود 70mb حجم اشغال کرده بود روش کلیک کردم در توضیح نوشته بود که مربوط به سرچ و سرعت بخشیدن به سرچ که قبلا خودم فعالش کرده بودم و آخرشم نوشته بود که can be deleted safely .
منم از همه جا بی خبر تیکشو زدم Ok کردم و بدبختی از همینجا شروع شد چشمتون روز بد نبینه کمتر از 3-4 ثانیه کار این Disk Cleanup که بگم صاحبش چی بشه ( همون دارو دسته بیلیو میگم ) تموم شد خوب منم رفتم ببینم چقدر درایوم خالی شده که یدفه دیدم کل درایو رو پاک کرده از 36 خورده ای گیگ اطلاعات که تو این درایو بود ظرف 3-4 ثانیه جز اندکیش ( حدود 1 گیگش ) نمونده بود حالا من نمیدونم چی شد این همه اطلاعات من .
از این تعجب می کنم که حتی Delete کردن این حجم اطلاعات حد اقل 10-20 ثانیه طول میکشه حالا این ویندوزه خیر ندیده با این اطلاعات من چه کرده نمی دونم .
اگه کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه تا حد اقل بفهمم این درایو من اطلاعاتش چی شده ( واقعا خدای نکرده پاک شده یا ... )
اینم خلاصه ای از ماجرای پاک شدن هارد من هرکی میدونه چی شده یه کمکی بکنه خدا خیرش بده.
از همه متشکرم
ما که فعلا نتونستیم برای این قضیه کاری بکنیم ولی به نظرم رسید بد نیست که کسایی که مثل من اطلاعاتشون پاک شده ودر این مورد تجربه ای دارند مطرح کنن و بگن که تونستن اطلاعاتشونو بازیابی کنن و اینکه به چه شکل و با چه برنامه ای.
و اینکه اگه کسی برنامه قوی در این مورد سراغ داره بگه تستشم بامن! ( البته سعی کنید برنامه هایی که معرفی میکنید قبلا امتحان کرده باشید و تا حد امکان کرکشونم بزارید ولی تست بین اینکه کدومشون بهتره با من بالاخره یه 36 گیگ اطلاعات از دست رفته باید به یه دردی بخوره )