• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث در مورد پاک شدن فایلها به صورت ناخواسته و برنامه های بازیابی اطلاعات پاک شده

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من به یه مشکل عجیب بر خوردم لطفا کمک کنید تو این ماه رمضونی ثواب داره به خدا !

ماجرا از این قراره که تو ویندوز بودم داشتم یه سری فایل رو کپی می کردم توی درایو G ( که آخرین درایو هاردمه ) بعد از تموم شدن کپی ویندوز پیغام Low Disk Space داد منم کلیک که کردم Disk Clean up اومد ( که هرچی شده زیره سره همینه ) بعدش دیدم تو لیستش یه گزینه داره به اسمه Catalog Files For the Content Indexer که حدود 70mb حجم اشغال کرده بود روش کلیک کردم در توضیح نوشته بود که مربوط به سرچ و سرعت بخشیدن به سرچ که قبلا خودم فعالش کرده بودم و آخرشم نوشته بود که can be deleted safely .
منم از همه جا بی خبر تیکشو زدم Ok کردم و بدبختی از همینجا شروع شد چشمتون روز بد نبینه کمتر از 3-4 ثانیه کار این Disk Cleanup که بگم صاحبش چی بشه ( همون دارو دسته بیلیو میگم ) تموم شد خوب منم رفتم ببینم چقدر درایوم خالی شده که یدفه دیدم کل درایو رو پاک کرده از 36 خورده ای گیگ اطلاعات که تو این درایو بود ظرف 3-4 ثانیه جز اندکیش ( حدود 1 گیگش ) نمونده بود حالا من نمیدونم چی شد این همه اطلاعات من .
از این تعجب می کنم که حتی Delete کردن این حجم اطلاعات حد اقل 10-20 ثانیه طول میکشه حالا این ویندوزه خیر ندیده با این اطلاعات من چه کرده نمی دونم .
اگه کسی اطلاعاتی داره به من کمک کنه تا حد اقل بفهمم این درایو من اطلاعاتش چی شده ( واقعا خدای نکرده پاک شده :( یا ... )
اینم خلاصه ای از ماجرای پاک شدن هارد من هرکی میدونه چی شده یه کمکی بکنه خدا خیرش بده.
از همه متشکرم

ما که فعلا نتونستیم برای این قضیه کاری بکنیم ولی به نظرم رسید بد نیست که کسایی که مثل من اطلاعاتشون پاک شده ودر این مورد تجربه ای دارند مطرح کنن و بگن که تونستن اطلاعاتشونو بازیابی کنن و اینکه به چه شکل و با چه برنامه ای.

و اینکه اگه کسی برنامه قوی در این مورد سراغ داره بگه تستشم بامن! ( البته سعی کنید برنامه هایی که معرفی میکنید قبلا امتحان کرده باشید و تا حد امکان کرکشونم بزارید ولی تست بین اینکه کدومشون بهتره با من بالاخره یه 36 گیگ اطلاعات از دست رفته باید به یه دردی بخوره :cool: )

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
من با Ontrack Easy Recovery تجربه خوبی دارم. یک سری که برای یکی از پارتیشن هام مشکل پیش اومد تونستم تقریبا تمام اطلاعاتم رو بازیابی کنم. اگر روی اون درایو از زمان از دست رفت اطلاعات کاری انجام نداده باشید، احتمال بازیابی خیلی زیاده.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
براي اين مشكل بهترين راه استفاده از System Restore خوده ويندوزه .

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
من با Ontrack Easy Recovery تجربه خوبی دارم. یک سری که برای یکی از پارتیشن هام مشکل پیش اومد تونستم تقریبا تمام اطلاعاتم رو بازیابی کنم. اگر روی اون درایو از زمان از دست رفت اطلاعات کاری انجام نداده باشید، احتمال بازیابی خیلی زیاده.

اینم نتایج اولین برنامه تست شده :

EasyRecovery Professional v6.10
بازیابی حداکثر 25GB از 36GB حجم اطلاعات پاک شده ولی از این 25GB حدود 5-6GB قابل استفادست که خودش بازم خیلیه:happy: و تا اینجا که برنامه خوبی بوده و خوب کار کرده و یک مزیت دیگشم User friendly بودنش یا همون راحتی استفاده برای user هاست و امکانات خوبش در قسمت های مختلف

چند تا برنامه دیگه هم تست دارم می کنم که نتیجشو می زارم

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
دومین برنامه تست شد:

Final Data 2.0 Enterprise
برنامه بدی نبود ولی مثل easy recovery کار باهاش راحت نیست و در ضمن به کاملی این برنامه نمیرسه
در کل در همون حد اطلاعات رو پیدا کرد ( حدود 23-24GB ) ولی بازیابی اطلاعاتش به خوبی easy recovery نبود.

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
سومین برنامه :

Active@ File Recovery
این برنامه هم حدود 25-26 گیگ از اطلاعات رو برای بازیابی پیدا کرد و بازیابی اطلاعاتشم خوب بود ولی بازم من از نظر امکانات و option هایی که در Easy Recovery داشت این برنامرو ترجیح میدم ولی از نظر بازیابی اطلاعات میشه گفت تو یه سطح بودن
حالا اگه کسی نظر یا برنامه ای داره پیشنهاد بده تا اونم یه تست کنم

حالا اگه کسی نظر یا برنامه ای داره پیشنهاد بده تا اونم یه تست کنم چون این هارد تا امروز بعد از ظهر بیشتر قابل بازیابی نیست بعد از اون میخوام هاردو بدم بره یه هارد دیگه بخرم پس نظراتتونو زودتر بدین

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
برنامه get data back هم خیلی خوبه
wubpink.gif
... یکی دو بار که سر این قضیه بحث شد خیلی از دوستان ( از جمله خودم !! ) سر این برنامه توافق داشتن ...
rainbowf.gif

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
system restore چه ربطي به اين داره ؟!

در اين مورد جدول فايل سيستم خراب ميشه ، و بيشترين علل اون خاموش شدن حارد در حالت دستكاري جدول فايل سيستم هست ،‌ مثلا حارد شما داره يه چيزي رو روي ديسك مينويسه ، و هر كدام از اين اطلاعات در يك جدولي به نام جدول فايل سيستم ايندكس ميشن تا بشه پيداشون كرد ، حالا يه وقتيه كه حارد داره رو اين جودله كار انجام ميده ،‌ و يه دفه خاموش ميشه و جدولو خراب ميكنه ،

برنامه هاي ريكاوري هم همشون يه مدل كارميكنن ، اونا ميان كل ديسك رو اسكن ميكنن ، و هرجا اثري از فايل ديدند سعي ميكنن يا تيكه هاي ديگشو پيدا كنن يا همون تيكه رو جدا كنند .

پ . ن : با easy recovery زياد كار كردم و نتيجه خوبي گرفتم .

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
برنامه هاي ريكاوري هم همشون يه مدل كارميكنن ، اونا ميان كل ديسك رو اسكن ميكنن ، و هرجا اثري از فايل ديدند سعي ميكنن يا تيكه هاي ديگشو پيدا كنن يا همون تيكه رو جدا كنند .

پ . ن : با easy recovery زياد كار كردم و نتيجه خوبي گرفتم .

من با این دوستمون موافقم

بعد از تست چند تا برنامه که دوستان پیشنهاد دادن به این نتیجه رسیدم فقط تفاوت اصلی این برنامه ها در امکانات جانبیشونه.

wubpink.gif
... یکی دو بار که سر این قضیه بحث شد خیلی از دوستان ( از جمله خودم !! ) سر این برنامه توافق داشتن ...
rainbowf.gif

از شما هم ممنون
برنامه ای که شما هم معرفی کردید تست کردم مثل بقیه و در همون حد کارایی داشت

بازم از همه ممنون

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
wubpink.gif
منم تعریف این برنامه رو خیلی شنیدم ولی سریال آخرین نسخه اش رو که دانلود کردم گیر نمیاد

در ضمن من یک همچین مشکلی فعلا دارم اما در مورد پارتیشن و کل هارد ... دوستان نظری دارن؟
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=853481#post853481

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منم تعریف این برنامه رو خیلی شنیدم ولی سریال آخرین نسخه اش رو که دانلود کردم گیر نمیاد

در ضمن من یک همچین مشکلی فعلا دارم اما در مورد پارتیشن و کل هارد ... دوستان نظری دارن؟
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=853481#post853481
آصف جان من کرک نسخه 2.31 ( واسه FAT ) رو دارم
tooth.gif
... اگه خواستی بگو ...

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
من الاتن مدتها س هنوز نتونستم عکسهامو برگردونم البته فایلهامو ولی عکسها مهمن
همه این برنامه ها رم تست کردم یا برنمیگردونه یا اگه برمیگردونه فایلو خراب میکنه
میترسم دیگه نتونم کاری بکنم

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
آسف جان اینم کرک نسخه 3.03 برای FAT , NTFS

از اینجا دانلود کن

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز این نرم افزار هم مثل بقیه عمل میکنه من نسخه 3.5 را تست کردم فرقی با بقیه نداشت، در کل نرم افزار بدی نبود.

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از تست 4-5 تا برنامه برای Recovery اطلاعات بعد از پاک شدن بودن ( البته این برنامه ها قویترین و پر استفاده ترین بنامه ها بودن ) دو برنامه Easy Recovery و GetDataBack از برنامه های دیگه بهتر بودن و قابلیت های خوبی داشتن و بیشترین میزان بازیابی اطلاعات رو داشتن.
بعد از تست این برنامه ها به نظر من اگه کسی با مشکلی مشابه من برخورد کرد از یکی از این دو برنامه استفاده کنه مشکلش تا حد امکان حل میشه.

موفق باشید

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
منم خودم از این نسخه استفاده کردم و با یه Trick تونستم به صورت کامل فایلهایی رو که می خوام بازیابی کنم

بالا