• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر درباره پروژه ایرانی جیما www.GYMA-Project.com

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به دوستان عزیز.همونطور که می دونید مدتها هست که توی امضا یا عکسم درباره پروژه جیما نوشتم و چند ماهه هنوز نشده بصورت جدی پیگیریش کنم، اما در کل پیگرش هستم برای ارتقای کیفیتش.

پروژه جیما در واقع نتیجه زحمات چندین ساله من هست که یه اثربخشی عمیق رو برای صابحان سایتها با کمرین هزینه بوجود میاره.

توضیحات کامل درباره پروژه جیما اینجا قرار دادم:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=3587100#post3587100
http://mmd.name/1390/02/29/پروژه-ایرانی-جیما-برای-افزایش-رنک-بازد/

اما ایده شکل گیری پروژه جیما : همونطور که در بخشهای دیگه ای از پی تی عرض کردم من بش از 150 سایت اینترنیت داشتم ( و دارم)، با گوگل کار می کردم و درامد بسیار بالائی داشتم .
خوشحال بودم از اجرای چنین سیستمی و به سپاسگوئی این سییستم و طبق وظیفم و با ترکیب درست آگهی خارجی و تبلیغات ایرانی به خیلی از سایتهای ایران در اون زمان آگهی دادم.
و مجموع حجم تبلیغات ماهانه من فقط به سایتهای ایرانی 3 میلیون تومن می شد. اونهم آگهی کلیکی با متنهای سرگرمی و کلیک خور بالا ! اما متاسافنه بخاطر حسادت چند تا وبمستر گوگل حساب من ر بست و همه درامد چند ماهه بسته شد هیچ، بلک تبلیغاتی هم که برای بدست اومدن اون درامد هزینه کرده بودم بی اثر شد !
اما حادثه عمیقترش این بود دیگه اون سه میلیون نبود به وب ایران تزریق شه و خیلی از سایتهای ایرنی که ایجاد اشتغال شده بود به مرور از بین رفت. که توضیحات بیشت رو در این قسمت پی تی دادم که وقت گرفته نشه و می تونید اونجا بخونید.

اما نا امید نشدم و شد پایه یک پروژه قویتر که چند ساله پول سرور و دامین دادم که دیگه مراحل نهائیش رو طی می کنه.

اما پروژه جیما چه می کنه ؟
پایه پروژه جیما بر اساس پیوند و خوراک روبوتهای موتورهای جستجوگر اماده شده. همونطور که می دونیم در دنیا واقعی هر کس پیوند بیشتری داشته باشه نشانه معروفیتف قدرت و شهرتشه و این قانون اولیه و بنیادی روبتها هم هست.جدا از زبان و محتوای سایت و نوع ویزیتور یا کلیک شدن یا نشدن روی لینک !
که البته همه موارد بالا نه اینکه مهم نباشند ، اما در رتبه های بعدی قوانین و رازهای سئو هستند.

به بیان ساده تر سایت شما در صفحه اول 100 سایت اینترنتی قرار می گیره. این پروژه رو طوری قیمت گذاری کردم که هر کسی با هر بودجه ای بتونه توش شرکت کنه که به دور از بحث تجاری ( در این بخش) و فقط برای ارزیابی دوستان عرض می کنم.

فکر کنید که شما می خواهید لینک سایتتون رو برای 12 ماه (یک سال) در ابتدای صفحه 20 سایت اینترنتی قرار بدید.
و فرض کنیم که تنها 1 دلار برای هر سایت و بصورت ماهانه پردخت کنید که می شه
20x1x12:$220
اما در این پروزه تنها با 70 یا 80 دلار این کار ممکن می شه.
و لطفا دقت کنید که قیمت یک دلرا برای یک ماه ثابت فقط مثال بود و در دنیای تجارت الکترونیکی واقعی همچنین قیمتی وجود نداره !

از طرف دیگه در پروزه جیما 100 سایت وجود داره و یک نفر نه 100 نفرو نگران جا به جا شدن پاک شدن یا زدن زیر قول توسط هر یک از اون صد نفر باشید !

پس می بینید که قیمتهای واقعا حیرت اوری خواهد بود
و لطفا دقت کنید که :
در این پروژه هر لینک بصورت دستی به تک تک هر سایت بصورت HTML اضافه می شه .
به بیان بهتر هیچگونه کد، اسکریپت، فریم، برنامه نویسی وجود نداره در این پروژه ساده اما بسیار اثربخش !

لیست سایتها اینها موجوده (اما هنوز درست چیدمان نشده و کامل نیست )
http://www.gyma-project.com/sites.htm

و نکته بسیار مهم درباره جیما که می تونه خیلی خبر خوبی باشه اینکه :
حدود 20-30 سایت از پروژه جیما نکهاشون هنوز درست نشده و به زودی با رنک حداقل 2 دیده خواهد شد.
مثل www.empireofwww.com www.far3joke.com و غیره که در واقع چندین ماه پیش بخاطر وجود یک مشکل در سرور یک کد دایرکت کننه در برخی سایتهامقرارگرفت که وقتی افراد از گوگل یا موتورهای دیگه جستجومی کردند به جای اینکه به سایت من برند به سایت دیگه می رفتند که گوگل خیلی از سایتهامو بدلیل این مشکل بلاک کرده و من وقتش نبود که نامه بدم . اما درحال گفتگو با گوگل هستم که داره دونه دنه از بلاک در میاد مثل سایت www.par30joke.com که همنی چند روز پیش رنکش برگشت !

از طرف دیگه چند سایت مهم من صفحه او ندارند و یه توفیق اجباری هست که لینک دوستان در تمام صفحات قرار می گیره.
چند نمونه از این سایتها www.mmd.name www.Sabade-tablighaty.com www.Axebahal.com www.TakAds.com
www.2rism.net www.2rism.biz و ... اما لطفا توجه کنید که این جزء قوانین و وظایف اصلی من نخواهد بود بلکه یک سودی هست علاوه بر قابلیتهای بسیار عمیق پروزه جیماکه ممکن هست باشه یا شایدم نباشه !

اطلاعات پارسی درباره پروژه جیما : http://www.gyma-project.com/fa/about.htm

اطلاعات کامل تر در پست بعدی می نویسم که طولانی نشه...

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
دوست عزیز قصد ندارم که از سیستم شما ایراد بگیرم...ولی من خیلی وقت پیش سایت شما رو دیده بودم.
الان که اومدم رنک و الکساش رو نگاه بکنم که زیاد شده یا نه...فکر کنم تغییر چندانی نداشته.

همین فروشگاه فراسی دی که من هیچ فعالیتی برا رنک و الکساش انجام ندادم و فکر هم نمیکنم جایی لینک داشته باشه وضعش خیلی از پروژه شما بهتر باشه.

در کل وقتی یه همچین پروژه ای اجرا میشه...یا وقتی یک فردی ادعای افزایش ترافیک و بهبود سئو و ... رو داره...سایت خودش باید تو این زمینه خیلی وضع فوق العاده ای داشته باشه...اینجوری بقیه هم باهاش همسو شده و کمکش خواهند کرد.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
و اما یه ایده جدید درباره پروژه سئوی جیما به ذهنم رسید :

همونطور که خوندید در پلنهای قبلی اینطور بود که به جز پلن استاندارد، لینک سایت شما در اول صفحه
20 سایت با 69 دلار
50 سایت 299 دلا
100 سایت 499 دلار

قرار می گرفت. که یه لحظه فک کردم شاید خیلیا نخوان یا نتونند پلن 100 تائی رو بخرند و اون سایتها بدون مصرف می مونه ، که یه دفعه این ایده به نظرم رسید که به جای اینکه اینطور باشه. به جز پلن استاندارد سایر پلنها اینطورباشه
20 20 20 20 20
به بیان بهتر 100 سایت رو تقسیم بندی کنم به 5 بسته با موضوعات شبیه به هم. مثلا دو یاسه تاش تفریحیه 20 تاش تجاری 20 تاش فروشگاه اینترنتی و ...
و هر کسی خواست یک بسته، دو بسته یا همه بسته ها رو بخره که البته در صورت خرید مجموعه یه کوپن تخفیف قرار می دم در سایت خرید اول www.1buy.info که تنها در صورتی کار می کنه که کل مجموعه انتخاب شه.

و حالا از تک تک دوستان خواهش دارم نظرشون رو اولا درباره این پروژه بیان کنند
درباره قیمت پروژه، اثربخشیش
و نهایتا درباره تصمیم جدیدم که ایا خوب هست یا خیر.

و اینکه اگه شما شرکت کنید چند بسته رو سفارش خواهید داد.

که لطف می کنید و وقت بگذارید یه یک بخش از نظر سنجی یا همه نظرتون رو بفرمائید.

که این باعث می شه پروژه اثربخشی بهتری داشته باشه و همه ما سود کنیم از این پروژه ایرانی

اما راهکارهای اعتماد سازی برای جلب نظر دوستان:

شاید بگید اصلا چطور اعتماد کنم که 100 سایت داری و کاملا حق دارید :

لطفا اینجا رو ببینید : www.whois.sc/1buy.info
همونطور که می ینید ایمیل من رو که ایمیل من که همون آدرس سایت من هم ست www.mmd.name

اونجا که یه سایت اطلاعات دامین جهانی هست نوشته شده و گفته شده با بیش از 100 دامین مرتبطه که البته من بیش از 150 سایت دارم که خوب چون بعضیهاش نباید نام اسلامی (مهدی محمدی) دهقانی می دادم بخاطر مشلات موجود در تجارت بین الملل اطلاعات خودم رو ندادم !

یا شاید بپرسید که چطور می تونم مطمئن باشم فردا پس فردا سایتهات رو ول نکنی بری :

و این هم که حق بدیهتون هست رو پاسخ ساده ای می دم. اگر به سال ثبت شدن دامین ها و تعدادشون در اینجا و تجربه من دقت کنید خواهید دید که این سایتها یه روزه ثبت نشدند که بخوام ولشون کنم ! (دامینها ارزش سئو دارند و به روز نکردنشون حماقته )ر و اگه این پروژه اجرا شه سود بسیار زیادی برای من و همچنین همه اعضاء شرکت کننده خواهد، پس چرا باید چنین اشتباهی کنم و یه پروژه رو رها کنم ؟

و نهایتا سوال آخر اینکه ممکنه نگران باشید که من چطور می تونم اعتماد کنم و پول پرداخت کنم :

که این هم مثل همه نگرانیهای شما حق بدیهی شماست و البته از دو بعد پاسخ می دم. یکی بعد اعتماد سازی تجاری و دیگری باورهای درونی من.

1- اعتماد سازی تجاری : من در بخش بازارچه پی تی در قسمت فروش لیبرتی ریزرو فعال بودم و لطف و اعتماد دوستان شامل من شد که نظرهای بسیار زیادی درباره معامله بامن قرار دادند که چون تعدادشون زیاد هست همه رو در سایت ثروت دات کام لست بندی کردم که می تونید انجا ببینید :
http://3rvat.com/لیبرتی-ریسرو-ارزان/

فک می کنم برای اعتماد سازی بخش تجاری کافی باشه ! که البته جز لطف و اعتماد دوستان نیست.

اما درباره باور درونی: باور دارم زندگی با همه زیبائیش و لطفی که از سوی خدای جهان شامل همه شده ارزشمند و گرانبهاتر از اونه که تن به هر کاری بدیم.

و اگه ما انسانها بدونیم که با هر فریب و دروغ چه گوهر گرانقدری رو که سرنوشت دنیای بعدی ما تعیین می کنه و ابدیت ما در گروئه اونه و تنها چیزی هست که روح می تونه حمل کنه رو از دست می دیم و در برابرش چی رو می گیریم، کمی خرد لازمه که هرگز این کارو انجام ندیم !
مثل این می مونه برای دریافت یه شکلات 5 تومنی 1000 کیلو طلا بدیم ! شایدم بیشتر !
دانش، ذهن برتر، خرد، زیبائی و حتی جسم فقط و فقط ابزارهائی هستند برای رسیدن به هدف اصلی یعنی تکامل آگاهانه و تبدیل شدن از موجود به وجود ! Being و یکی شدن با منبع آفرینش . یعنی بازگشت به قبل از بیگ بنگ و آفرینش (وحدت وجود و سکون یا عشق)

خوب وقتی حتی جسم نابود می شه یعنی توهم، چیزی وجود داره که ابدی باشه. خب به آسونی می شه فهمید که نمی ارزه انسان تن به هر کاری بده.

انسان اختیار داره و مثل خدا آفریننده هست. با هر کارش (حتی هر اندیشه) چه نیک و چه بعد تولید انرژی می کنه که خوب با چشم و توسط ذهن که قابلیت پذیرش فرکانسهای محدودی چه صوت، تصویری و .. داره قابل تحلیل و درک و سنجش نیست.
مثل بخار آب دهان که همیشه هست اما ذهن فقط در زمستان وسرما اونم بوسیله یه عامل بیرونی دیگه (سرما) می تونه ببیندش !

انرژی سیاه که وقتی انتشار پیدا کنه ترس و استرس و نا امنی میاره و مربوط به یه انرژی بسیار قدرتمند با هوشی از نوع منفی (اما نهایتش نابودیه) هست که بطور خلاصه شیطان می نامیمش !
و انرژی مثبت که راه عشقه و راه خداست و امنیت، رشد آبادنی، محبت بدون دریغ برای همه خواهانه (بدون دلیل ) که انرژی بی پایان خداوندی (عشق) می نامیمش.
و هر فرد، قوم یاملتی که اگاهانه هر کدوم از این دو و انتخاب کنه سرنوشت و بازگشت انرژی خودش رو می بینه ! به بیان بهتر خداوند هیچگونه دخالتی در هستی نداره و هر کسی با توجه به سطح رشد و تکاملی که کرده از اون منبع فقط و فقط و فقط به نسبت رشدش برخوردار می شه.
و این یعنی عدل. و این توهم رودور بریزید که با یه توبه و پس از مرگ دو تا بال در میارید و مستقیم و دربست می رید پیش خدا که در این صورت نه عدل معنا داشت و نه خوبی و بدی و نتیجه اعمال انسان همه بی معنا می شد !

خیلی ساده می گم : این هستی با این بعدهای بیکرانه اش آوارگیها داره !
اگه به خودشناسی و شناخت علاقه دارید و اطلاعات بیشتری می خواهید در سایتم هست www.mmd.name

اینارو نه فقط ازبعد تجاری بلکه طبق وظیفم که آگاهیهام رو میخوام انتشار بدم راهی باشه بری زندگی بهتر برای همه ما ایرانیها.
اینکه برخی دوستان تجارت رو با اخلاقیات جدا می دونند ! در حالی که اگه دقت کنیم انسانیت و اخلاق زیر بنای همه چیزه.
گوگل یه بنیاد خیره یا موسسه معنوی نیست، اما شعارش رو ببینید :
شعار و بنیاد کار گوگل دو کلمه هست : بد نباش ! Don’t be evil

و فلسفه گوگل اینه : تو می تونی پول دربیاری اما بدی نکنی ! You can make money without doing evil

به بیان ساده تر که درکش بهترباشه، ببینید یه کورپریت (مجموعه چند کمپانی) با نام گوگل که ثروتمندترین، بهترین و موفق ترین در تجارت و تجرات الکترونیکی جهان هست شعار و بنیاد کارش چیه !
یا پشت همه دلارهای امریکا رو ببینید نوشته In God we trust ! باورمان به خداست.
به راستی کدوم از این دو قوم راه رشد و تکامل و خرد رو سریع تر و بهتر رفتند ؟

ا ایرانیها که زمانی که امریکائیها توی غار بودندو نه سیستمهای تحلیل پیچیده بود، نه نقشه کشی و نه بالابر بود ابر سازه تخت جمشید با اون سر اسبی روبالای اون ستون به اون بندی گذاشتیم که 2500 ساله پابرجاست ! یا آمریکائی ها که امروز به کجا رسیدند و ما به کجا !!!!

اطلاعات بیشتر درباره شعار گوگل و منبع

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
دوست عزیز قصد ندارم که از سیستم شما ایراد بگیرم...ولی من خیلی وقت پیش سایت شما رو دیده بودم.
الان که اومدم رنک و الکساش رو نگاه بکنم که زیاد شده یا نه...فکر کنم تغییر چندانی نداشته.

همین فروشگاه فراسی دی که من هیچ فعالیتی برا رنک و الکساش انجام ندادم و فکر هم نمیکنم جایی لینک داشته باشه وضعش خیلی از پروژه شما بهتر باشه.

در کل وقتی یه همچین پروژه ای اجرا میشه...یا وقتی یک فردی ادعای افزایش ترافیک و بهبود سئو و ... رو داره...سایت خودش باید تو این زمینه خیلی وضع فوق العاده ای داشته باشه...اینجوری بقیه هم باهاش همسو شده و کمکش خواهند کرد.

درود به شما دوست خوب وبزرگوارم.
این حرفا چیه، نقداین پروژه می تونه کمک کنه به رشد و بهبود اون و ممنونم که وقت گذاشتی و نوشتی.

خوب بطور مطلق هیچ سیستمی نیست که ایراد نداشته باشه. و پروژه جیما هم سودهای خودش رو داره و نقصهای خودش رو که شاید کم هم نباشند.
بعضی سیستمها یقینا خیلی خیلی بهتر هستند و البته هر سیستمی با توجه به ارزش قیمت خودش رو داره.
مثلا الان قیمت خدمات سئو از یک میلیون تومن شروع می شه.

اما خواهش من از شما و سایر دوستان این هست که ممنون می شم با توجه به هزینه ای که می شه (کمتر از یک دلار) سودی رو که داره بفرمائید آیا به صرفه هست یا نه.
و در واقع هرچیزی باید با چیز مشابه خودش قیاس بشه. مثلا مقایسه اثر بخشی این با یه پروژه سئوئی که هزینه اش یک میلیون تومان هست نمی تونه درست باشه.

و البته نقصهائی که داره رو ممنون می شم بفرمائید.

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
و یه نکته مهم دیگه که در بخشهای این صفحات به مرور بیان می کنم درباه سئو هست.
دوستان سئو رواز یه دید نبینید
مثلا رنک الکسا و گوگل دو مقوله جدا هستند
و برای افزایش یا کاهش این دو خیلی خیلی از معیارها هستند که تاثیر گذارند ، اما همیشه بنیادی ترین اصل سئو پیوند هست که اساس پروژه جیما هست.

و تازه معیار سنجش هر سایت در یک سیستم رنکینگ هم متفاوته که بدور از تحلیل و آنالیز بصورت کاملا ساده مثا می زنم که لطفا قت کنید چون هم مهم هست و هم یکی از رازهای مهم سئو :

برای مثال لطفا "خرید و فروش لیبرتی ریزرو " رو در گوگل جستجو کنید می بینید که سایت من www.3rvat.com صفحه اول نتایج گوگل هست اما توی گوگل هیچ رنکی نداره !
رنکش رو لطفا اینجا چک کنید اگ تولبار گوگل ندارید : www.GYMA-project.com/pr/

خوب لطفا صفحه رو نبندید و برید صفحات دوم و روی چند سایت در صفحات دوم و سوم کلیک کنید.
خواهید دید که برخی از صفحات هستند توی گوگل رنک یک یا دو دارند .
منظورم رو با یه سوال می رسونم.

به نظر شما چرا سایت ثروت که هیچ رنکی در گوگل نداره در صفحه اول نتایج گوگل هست اما سایتهای دیگه که رنک یک و دو دارند در صفحات بعدی ؟

البته اصلا منظورم این نیست که اون سایتها به ناحق رنکشون دو هستا ، نه اصلا منظورم حقیقتا این نیست ! بلکه فقط می خوام بگم در سئو یک معیار رو حتم ندونید !

و حالا مثال دوم : لطفا در گوگل کلمه ارزشمند "گردشگری" رو جستجو کنید. سایت من یعنی www.2rism.net رو صفحه اول گوگل می بینید.
و خیلی سایتهای دیگه که برخیهاشونو می دونم هزینه میلیونی برای سئو دادند در صفحات بعدی هستند با رنکهای بالاتر از من در گوگل !
لطفا اینجا آمار گستردگی موتورهای جستجوگر رو جمع کنید http://2rism.net/plugins/log/stats.php?7

یا اینجا رو در زمانهای مختلف ریفرش کنید http://2rism.net/plugins/log/stats.php?9

و خیلی بحثهای دیگه که برای روزهای بعد می گذارم

اما لطفا دقت کنید که قوانین سئو ممکنه ریزترین و سادترینش رنک سایت شما رو زیر و رو کنه و برعکس !
این قوانین مثل ناموس برای گوگل هستند که انتشارشون نمی ده تا تقلب صورت نگیره ! اما هر کس به تناسب تجربه اش قوانینش رو می دونه که البته ممکنه برخی ازاونها متغیر باشند (دوره ای) و ممکنه برخی دیگه چون امکان تقلب توش باشه اون معیار و قانون سئو از ملاک تصمیم گیری روبتوها حذف شه
اما همچنان تنها چیزی که بنیاد گوگل و روبتوهای سنجشگرش هست پیوند LINK هست، چون توش فریبی نیست و واقعیه !

برای مثال رنک اکسا که بیانگر میزان ورودی ای پی کشوری و جهانی هست یکی اینطور دور زده.
هزینه های میلیونی گرفت، اما با نصب یه اسکریپت روی سرور، ای پی ایرانی (نه بازدیدکننده واقعی) بطور اتوماتیک و بصورت خیلی زیاد به سایت طرف می رفت و رنک اکسا افزایش پیدا می کنه .
این خیلی می تونه خطرناک باشه، چون وقتی تقلب شناخته شه و از گوگل حذف شه این نوع تقلب هرگز قابل برگشت نیست.
و این یعنی مرگ برای اون سایت تجارت الکترونیکی.

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
میشه خیلی ساده و مختصر جواب منو بدین ؟

اینوطر که سرسری خوندم و فهمیدم شما بک لینک می فروشین از 100 سایت خودتون با رنک های متفاوت . درست فهمیدم ؟
( جون من یه صفحه جواب ننویس با دویست تا لینک به سایتت و .... هربار میام پستای شما رو بخونم انقدر گیج میشم گریه ام میگیره . دی:

دو جمله ای جواب بدین . ممنون

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
این پروژه ای که می فرمایید خیلی خوب میتونه پیشرفت کنه

فقط نمیشه از سایتایی که رنک بالاتری دارن درخواست کنید تا عضو اون 100 سایت بشن که لینک داخلشون قرار میگیره؟

اینجوری فک کنم نتیجه بهتری بده و طرفدارای بیشتری پیدا کنه

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700

اینوطر که سرسری خوندم و فهمیدم شما بک لینک می فروشین از 100 سایت خودتون با رنک های متفاوت . درست فهمیدم ؟
( جون من یه صفحه جواب ننویس با دویست تا لینک به سایتت و .... هربار میام پستای شما رو بخونم انقدر گیج میشم گریه ام میگیره . دی:

اینجوری که من متوجه شدم قضیه ازین قراره که یه لینک میذاری تو سایتت و در عوض پرداخت مبلغی لینکت توی 100 سایت با لینکای مختلف قرار میگیره و چون بالا اومدن تو گوگل به لینک و عنوانش بستگی داره میتونه به بالا اومدن رنک و سایتت توی نتایج گوگل کمک کنه

درسته؟

در آخر خواهش میکنم یه ذره در مورد پلن هاتون توضیح بدید.من متوجه نشدم.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

:D چشم
البته اون توضحجات برای شرح پروژه بود و پرسشهای که به ذهن دوستان می یاد پاسخ داده شه.
بطور خلاصه بله
اما تصمیم دارم 20 تا 20 کنم که اگه کسی خواست یک یا همه مجموعه ها رو بگیره 5x20

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
این پروژه ای که می فرمایید خیلی خوب میتونه پیشرفت کنه

فقط نمیشه از سایتایی که رنک بالاتری دارن درخواست کنید تا عضو اون 100 سایت بشن که لینک داخلشون قرار میگیره؟

اینجوری فک کنم نتیجه بهتری بده و طرفدارای بیشتری پیدا کنه

درود به شما و ممنونم از لطفتون
بله در واقع این یکی از اهدافی هست که دارم و م خواستم بعدا بگم که توضیحات زیاد نشه.

به بیان ساده تر وقتی پروژه بگیره در عین اینکه هر وبمستر هزینه بسیار کمی در مقایسه با سود مورد انتظار خواهد داد، اما مبلغ کل پروژه مبلغی خواهد شد که می تونم هزینه های بیشتری کنم که رنک خود مجموعه سایتهام بسیار بیشتر بشه که این یعنی باز سود برای وبمسترهائی که توی پروژه جیما عضو شدند !

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
اینجوری که من متوجه شدم قضیه ازین قراره که یه لینک میذاری تو سایتت و در عوض پرداخت مبلغی لینکت توی 100 سایت با لینکای مختلف قرار میگیره و چون بالا اومدن تو گوگل به لینک و عنوانش بستگی داره میتونه به بالا اومدن رنک و سایتت توی نتایج گوگل کمک کنه

درسته؟

در آخر خواهش میکنم یه ذره در مورد پلن هاتون توضیح بدید.من متوجه نشدم.

درودی دوباره و ممنونم.

نگاه کنید خیلی ساده عرض می کنم:

در برنامه قبلی برای پلن ها اینطوری بود
لینک سایت وبمسترها در صفحه اول 20 سایت، صفحه اول 50 سایت و نهایتا صفحه اول 100 سایت قرار می گیره.
مثلا اگه یه وبمستر فقط 1 دلار پرداخت کنه که لینکش بصورت ثابت و دستی در ابتدای یک سایت قرار بگیره برای یک سال باید :
برای 20 سایت 240 دلار - برای 50 سایت باید 600 دلار و نهایتا برای 100 سایت 1200 دلار پرداخت کنه، اما در پروژه جیما فقط
برای 20 سایت 70 دلار - برای 50 سایت 299 دلار و نهایتا 100 سایت 499 دلار پرداخت کنه

اما یه دفعه ایده یگه ای به ذهنم رسیده.
روبوت گوگل پریشب اومد توی خوابم :lol:

پلنهای جدید فکر می کنم ساده تر هستند و پراثرتر و امکان مشارکت بیشتر

به این صورت که 5 پلن با تعداد مساوی سایت ( 20 سایت درهر پلن) خواهد بود که موضوع سایتها نسبتا شبیه هم هست. مثلا من چند سایت فروشگاه اینترنتی دارم و تجاری که در یک پلن قرار بگیرند، سایتهای تفریحی در دو یه سه پلن بیست تائی
هر پلن 80 دلار و البته پلن سایتهای تجاری شاید قیمتش بیشتر باشه تحلیل نکردم هنوز ! و هر وبمستری که کل پلن رو بگیره که کد تخفیف ویژه می دم.

حالا کدومش رو بهتر می دونند دوستان ؟

بالا