• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد ساختار جدید بخش موبایل

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
از مدت ها قبل لزوم ایجاد بخش های مجزا و تخصصی تر حس می شد تا فروم موبایل از این آشفتگی اخیر (که علت ش فعالیت چشمگیر دوستان بود) نجات پیدا کنه وضمن سروسامان گرفتن، هر چه بیشتر به سمت تخصصی تر شدن حرکت کنه.
همین طور که می بینید از امروز سه بخش جدید به فروم موبایل اضافه شده:

- مشاوره برای خرید گوشی
- Pocket PC
- نرم افزار گوشی

1- مشاوره برای خرید گوشی:
طی یکی دو ماه اخیر بیشترین تعداد تاپیک های ایجاد شده و پست های زده شده در فروم موبایل مربوط به مشاوره برای خرید گوشی با مشخصات معلوم و یا قیمت مشخص بود. با اینکه بسیاری تاپیک تکراری در این زمینه ایجاد شده بود، اما به علت تعدد موضوع و تنوع پارامترها از جمله قیمت، در بیشتر موارد امکان ایجاد یک تاپیک واحد و یا ترکیب چند تاپیک وجود نداشت. از طرفی به علت پراکندگی تاپیک ها همواره شاهد ایجاد تاپیک های نزدیک به هم بودیم.
با ایجاد این بخش امکان جمع آوری تمام تاپیک های مربوط به مشاوره به وجود اومد تا برای دوستانی که به فکر خرید گوشی جدیدند مرجع مناسب و کاربردی ای فراهم بشه.

2- Pocket PC
بحث مربوط به PPC ها و اینکه آیا این دستگاه ها زیر مجموعه ی بخش موبایل محسوب می شوند یا خیر به گذشته های دوردست مربوط میشه. چند ماه قبل هم جناب اسفندیار در بخش مدیران پیشنهاد ایجاد بخش مجرایی برای این منظور رو داده بودند که به دلیل فعالیت اندک در این زمینه مورد موافقت قرار نگرفت.
پراکندگی موضوعی در تنها تاپیک مربوط به PPC ها به حدی شده بود که این تاپیک (که از لحاظ تعداد پست و ببینده در رتبه اول بخش قرار داره) عملن به دفعات از مسیر اصلی خودش که معرفی نرم افزار بود، منحرف بشه و تبدیل به تاپیک پرسش و پاسخ در تمام زمینه های مرتبط مثل معرفی و مقایسه دستگاه ها و تکنولوژی ها بشه. از طرفی طی 2-3 ماه اخیر شاهد تاپیک های فراوانی در زمینه PPC ها بودیم که این خود زمینه مناسبی برای ایجاد بخشی مجزا برای این دستگاه ها بود.
امیدوارم که با مجزا شدن بخش Pocket PC شاهد رونق بیش از پیش در این زمینه باشیم.

3- نرم افزار گوشی:
همین طور که در توضیح بخش اومده "یک مرجع نرم افزاری برای انواع گوشی و PocketPC شامل : Firmwares, Applications, Softwares, Games, Themes, Ringtones"
انتخاب عنوان برای این بخش یه مقدار مشکل بود. ما به دنبال یک "مرجع نرم افزاری" به معنای واقعی کلمه هستیم تا در تمام زمینه های ذکر شده بتونیم مجموعه کامل و طبقه بندی شده ای از نرم افزار ها و مدیاهای مربوط به موبایل داشته باشیم. از دوستان تقاضا دارم تا در هنگام معرفی یک فایل، توضیحات کامل و در صورت لزوم عکسی رو هم با فایل مورد نظرشون همراه کنن.

درخواست من از همه ی عزیزان اینه که پیشنهادات و انتقادات خودتون رو در باب ساختار جدید، نام بخش ها و یا احیانن بخش های مورد نیاز دیگه در همین تاپیک مطرح کنید.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
دستتون درد نکنه . بخصوص برای Pocket PC
فقط اگر بتونید قانونی رو بذارید که دیگه یوزرها مثلا در موبایل نیان مبحث معرفی نرم افزار یا چیزای دیگه بزنن خیلی خوبه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظر من وقتی که یکجا بودن بهتر بود چون ادم که صفحه رو باز می کرد همه رو با هم میدید ولی الان دوباره با سه تا شاخه اصلی طرف هست که هرکدوم رو باید دوباره باز کنه وببینه

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اول بهتر بود نباید مطالب رو زیاد پخش کرد بعد یه مدتی هم تعداد کسایی که میان تو بخش موبایل کمتر میشه مثلا من خودم کمتر میام از وقتی اینطوری شده چون همش حس میکنم تعداد پستها در بخش موبایل کم شده ممکنه اصلا کم هم نشده باشه فقط پخش شده باشه در ضمن برای بعضی از مطالب هم نمیشه مرز قرار داد .حالا مگه اول چه عیبی داشت داشت خوب پیش میرفت که

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
این کار هم مزیت هایی داره و هم معایبی . اما به نظر من معایبش بیشتر از مزیت هاش هستش .

نکته قوت این مطلب اینه که اینجا یه خورده خونه تکونی میشه . و بزرگترین عیبش اینه که اگه من دنبال یه نرم افزار میخوام برم دیگه نمیرم تو تاپیک موبایل ببینم کی چی گفته . مگه اینکه بیکار بیکار باشتم . یا عمرا نرم تو تاپیک راهنمایی تو خرید موبایل ( من که موبایل دارم اونجا کاری ندارم) نتیجه چی میشه ؟ بیشترین قسمتی که در این مورد اسیب میبینه همون نظر خواهی در مورد موبایله . بعدش بحث عمومی در باره موبایل . اما من مطمینم هیچ قسمتی بدون افت بازدید کننده و مبحث نمیمونه .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من باز هم منتظر نظرات سایر دوستان هستم اما یه تقاضای کوچیک هم دارم، کیفیت رو فدای کمیت نکنیم.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
من نظراتی که تا بدین جا داده شده خواندم و خودم در این موضوع این نظر را دارم:
1-ضرورت انجام این کار از مدتها پیش احساس می شد....کلاسه شدن و دسته بندی و طبقه بندی این مباحث جهت ارجاع سریع کاربران و علاقمندان به موضوع مربوطه ضروری بود...
الان بالفرض من می خواهم در بخش موبایل یک موضوعی را دنبال کنم..خوب قبلا مجبور بودم کل تاپیک را جستجو کنم ولی الان می دانم که به کدام بخش بروم سریع تر به جواب می رسم...
2-با این حرکت کار مدیر این بخش بسیار زیاد شد...البته می توانند بدین تریتیب برای هر یک sub-forum مربوط در گذر زمان کاربران فعال و مدیران احتمالی نیز انتخاب نمایند.چون بدین تریتیب سنگینی کار تنها به دوش یک نفر نخواهد افتاد...
3-تخصص تر شدن مباحث مروبط در تمامی مباحث فوروم هدف ماست..بدین ترتیب از پراکنده گویی و ذکر موارد بی اهمیت و بدون استناد دقیق تا حد بسیاری کاسته می شود...ضمن اینکه بنده که مثلا از پاکت پی سی سررشته ندارم دیگر بخود جرات نمی دهم در آن قسمت عنوانی درج کنم..چون کنترل این کار راحت تر از موارد سابق خواهد بود..
4-دوستانی که می گویند قبلا بهتر بود..بلی این درست که در یک صفحه تمامی مطالب درج می گردید ولی فکر نمی کنید چشمان مبارک شما خیلی سریع به وضعیت موجود عادت خواهد نمود و بدین ترتیب می توانید راحت تر به مطالب کلاسه شده دست پیدا کنید؟
5-حرف مدیر محترم در پست بالا شدیدا تایید می شود..
6-تخصصی تر شدن فوروم بدلیل ایجاد محیطی حرفه ای تر بی شک کاربران حرفه ای را که حرفی برای گفتن دارند و یا تمایل به همکاری دارند وسوسه به همکاری خواهد نمود.من مطمئنم...در این صورت کنترل کمتری لازم خواهد بود و کمتر حرف های کودکانه رد و بدل می شود و محیطی امن و مناسب فراهم خواهد شد تا بی دغدغه به فعالیت بپردازند...
در وضعیت قبلی چندین مورد از فرار مغزها مشاهده شد که تمامی سعی ما بر این است که از ادامه آن جلوگیری کنیم..:D مدیر محترم خود نیک می دانند من چه می گویم..;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خدمت دو برادر ارجمند بالایی عرض کنم که حضرت حق شاهده که بنده حقیر در ابتدا امر (و صد البته در حال حاظر) قصد و نیتی جز نظر دادن در جهت بهتر شدن (بلکم بهتر ماندن) فروم نداشته (و ندارم) . و بنده در کمال سلامت روحی تایید می کنم که هیج گونه سلاح کمری گرم سرد لیزری بیوتکنولوژیکی اتمی و غیره در حال حاضر ندارم (و احتمالا نخواهم داشت) :D

اما در مورد جواب برادرامون : جناب Xplod جان فرموده بودید " یه تقاضای کوچیک هم دارم، کیفیت رو فدای کمیت نکنیم" تقاضای کوچک شما که سهله . شوما جون بخواه کیه که بده !:D اما یه سوال داشتم . کیفیت از نقطه نظر شما در یک تاپیک به چی تلقی میشه ؟ حقیقتش بنده تعریفی درست از کیفیت در تاپیک شما به ذهنم نمیرسه؟ شاید منظور شما این باشه که مثلا در قسمت تاپیک اصلی وقتی صحبت از K750 شد تنها صحبتی که در میون باشه مشخصات تکنیکی و مشکلات سخت افزاری باشه . یا در قسمت ویدئو کلیپ تنها کلیپ معرفی بشه . کسی هم پستی جز بدون درخواست کلیپ یا ارسال کلیپ نداشته باشه .

والا چیزی که این حقیر از سال 78 در فروم های ایرانی و خارجی دیدم چیزی جز تعریف فوق الذکر بود . به نظر بنده ( اگر مهم باشه . فلسفه فروم در اصل مکانیه که چهار نفر بصورت مجازی از هر کجای دنیا دور هم جمع بشن و حال و احوالی بکنن و صد البته صحبت هایی که حول محور اون تاپیک می گرده نقل مجلسشون باشه . حالا اگه این بنده خدا ها برای حال و احوال قرار باشه 3 جا برن شاید دیگه حوصلشون نکشه و یک سری ارتباطات و صحبت ها نابود شه ( که این از نظر اینجانب فقط از بین رفتن کمیت تلقی نمیشه ) . این چیزی بود که دیدم . احتمالش هم زیاده که تا بحال در خواب خرگوشی بودم .

یه صحبت کوچکی هم با برادر عزیزم جناب اسفندیار خان داشتم .

اسفندیار خان اگر ممکن است می خواستم ارجاع سریع را برای من توضیح بدی ( والا هر چی به این مخیلم فشار آوردم نفهمیدم این تریپ جدید چه طور میتونه در وقت بی ارزش ما و صد البته با ارزش شما صرفه جویی کنه :happy: ) البته شاید شما هم از آن دسته ای باشید که فقط به یک تاپیک (فرضا به موبایل) علاقه مندید و نیازی به مطالعه سایر بخش ها ندارید .

در ضمن یه نکته هم خواستم برادرانه بهت بگم " برادر من . دنیای فروم یعنی دنیای استاد بازی. یعنی اینکه اگر فرق موبایل با کلنگ رو نمیدونی یا اینکه تو عمرت یه پاکت پی سی رو از فاصله 120 کیلومتری ندیدی اما پایه ی هر روز مطلبش باشی ." اگر تریپ اینجا اینجوری نیست بگو تا اسمش رو تو کتاب رکورد های گینس ثبت کنم . اما اگه تو این جا هم این تریپ افراد هستند هیچ نیرویی(حتی حضرت حق) باعث نخواهد شد که این برادران و خواهران شریفمون دست از این عادتشون ( خواه پسند و خواه ناپسند ) دست بردارند . اگر شما تو خواب خرگوشی هستی حسابش جداست .

در مورد عادت چشمی هم ان شا ا... . فروم های قبلی که همچین خبری نبود ایشالا این یکی بشه :happy:

و در مورد آخر نگرانی شما را از بابت فرار مغز ها درک می کنم . و این را هم درک می کنم که موضوع این تاپیک این هست که آیا تصمیمات اتخاذ شده باعث رضایت خواهد شد یا منجر به افزایش فرار مغز ها :)

در آخر اضافه می کنم : صلاح ملک خویش خسروان دانند :happy: ;)

و من ا... توفیق

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از vocian :
اما در مورد جواب برادرامون : جناب Xplod جان فرموده بودید " یه تقاضای کوچیک هم دارم، کیفیت رو فدای کمیت نکنیم" تقاضای کوچک شما که سهله . شوما جون بخواه کیه که بده !:D اما یه سوال داشتم . کیفیت از نقطه نظر شما در یک تاپیک به چی تلقی میشه ؟ حقیقتش بنده تعریفی درست از کیفیت در تاپیک شما به ذهنم نمیرسه؟
خوب بستگی به این خواهد داشت که این بخش را با چه فورومی و یا منابع دیگری مقایسه کنیم تا بدین نتیجه برسیم که کیفیت در چه معنی می شود تا بر اساس آن نقطه ضعف ها پوشش داده شده و بار کیفی آن افزایش یابد..من از شما خواهش می کنم چند نمونه از منابعی که تابحال داشته اید معرفی کنید تا با استناد بر آنها بتوان کمی کیفیت را از آنچه که هست بهتر نمود..هدف این تغییرات این نیسشت که بدین وسیله توجیح کنیم که کیفیت را بالا برده ایم..بلکه هدف این بوده که نشان دهیم دسته بندی و کلاسه شدن مطالب می تواند از پراکنده گویی- وایه گویی و نماد گویی برخی دوستانی که بقول شما -و من با آن موافقم- برای سلام و احوال پرسی می آیند بتوانند این مهم را در جای دیگر به سامان برسانند...:D
به نقل از vocian :
والا چیزی که این حقیر از سال 78 در فروم های ایرانی و خارجی دیدم چیزی جز تعریف فوق الذکر بود . به نظر بنده ( اگر مهم باشه . فلسفه فروم در اصل مکانیه که چهار نفر بصورت مجازی از هر کجای دنیا دور هم جمع بشن و حال و احوالی بکنن و صد البته صحبت هایی که حول محور اون تاپیک می گرده نقل مجلسشون باشه . حالا اگه این بنده خدا ها برای حال و احوال قرار باشه 3 جا برن شاید دیگه حوصلشون نکشه و یک سری ارتباطات و صحبت ها نابود شه ( که این از نظر اینجانب فقط از بین رفتن کمیت تلقی نمیشه ) . این چیزی بود که دیدم . احتمالش هم زیاده که تا بحال در خواب خرگوشی بودم .
دوست من در فوروم notebook review که من در آنجا نیز جزو یکی از مدیران کم سواد آن محسوب می شوم بنای اولی که از همان حول و حوش سالهایی که شما مدنظر قرار داده اید این بود که کیفیت و کیفیت و کیفیت...و خوب در ابتدا بسیار دشوار بوده ولی بتدریج این امر حاصل شد و نتیجه آن نیز این است که الان هر برندی که در حال تولید نوت بوک است با هماهنگی با مدیران این فوروم که البته من از این مهم محروم هستم(بنا بدلیل شرایط زیستی..:D )
یک نمونه از نوت بوک های فوق به رایگان در اختیار مدیران رده بالای حرفه ای قرار داده می شودتا به نقد و بررسی آن بپردازند و بدین وسیله آن را حلاجی نمایند که فورومی با بازدید کننده چند هزار نفری(حداقل 1000 در نظر بگیرید)در روز بسیار بر فروش یک نوت بوک نقد شده توسط این فوروم تاثیر می گذارد.قبول دارم که این مطلب در ایران هنوز جا نیفتاده ولی امید به اصلاح آن می رود..کمی حرفه ای شدن لازم است..
در اینجا باید تعریفی از این کامه حرفه ای نیز ارائه دهیم...حرفه ای در دنیای غرب به کسی گفته می شود که بر اساس حرفه مهارتی خویش رقابت نموده و در آمد کسب می کند..با این اساس ما همگی آماتوریم...
ولی در ایران و در فوروم های این چنینی حرفه ای به کسی گفته می شود که معلومات خوبی گرد آوری نموده که مثلا در حیطه یک فناوری و یا سخت افزاری جای می گیرد و سخنانش قابل استناد بوده و بی دلیل و مطالعه صحبت نمی کند..حال این شخص در یک فوروم داده های خویش را برایگان در اختیار دیگران می گذارد و ضمن این کار خود نیز رشد می کند و بر معلومات خود می افزاید که بدلیل بالا رفتن توقع کاربران از مدیران و یا همان فوروم بوده که بدین نحو می توان رشد آهسته ولی پیوسته کیفی و کاسته شدن از بار کمی آن را به عینه دید..:)
به نقل از vocian :
یه صحبت کوچکی هم با برادر عزیزم جناب اسفندیار خان داشتم .
اسفندیار خان اگر ممکن است می خواستم ارجاع سریع را برای من توضیح بدی ( والا هر چی به این مخیلم فشار آوردم نفهمیدم این تریپ جدید چه طور میتونه در وقت بی ارزش ما و صد البته با ارزش شما صرفه جویی کنه :happy: ) البته شاید شما هم از آن دسته ای باشید که فقط به یک تاپیک (فرضا به موبایل) علاقه مندید و نیازی به مطالعه سایر بخش ها ندارید .
دوست من..منظورم بد فهم شد..باید ببخشید..گاهی خستگی منجر به چنین نتایجی می شود..:blush:
منظورم این بود که مثلا منی که مباحث عمومی را دنبال می کنم و یا می خواهم اخبار بخش موبایل را بخوانم دیگر لازم نیست سرتاسر صفحه را زیرورو نمایم تا مطلب مورد نظرم را پیدا کنم..;)
به نقل از vocian :
در ضمن یه نکته هم خواستم برادرانه بهت بگم " برادر من . دنیای فروم یعنی دنیای استاد بازی. یعنی اینکه اگر فرق موبایل با کلنگ رو نمیدونی یا اینکه تو عمرت یه پاکت پی سی رو از فاصله 120 کیلومتری ندیدی اما پایه ی هر روز مطلبش باشی ." اگر تریپ اینجا اینجوری نیست بگو تا اسمش رو تو کتاب رکورد های گینس ثبت کنم . اما اگه تو این جا هم این تریپ افراد هستند هیچ نیرویی(حتی حضرت حق) باعث نخواهد شد که این برادران و خواهران شریفمون دست از این عادتشون ( خواه پسند و خواه ناپسند ) دست بردارند . اگر شما تو خواب خرگوشی هستی حسابش جداست .
در مورد عادت چشمی هم ان شا ا... . فروم های قبلی که همچین خبری نبود ایشالا این یکی بشه :happy:
و در مورد آخر نگرانی شما را از بابت فرار مغز ها درک می کنم . و این را هم درک می کنم که موضوع این تاپیک این هست که آیا تصمیمات اتخاذ شده باعث رضایت خواهد شد یا منجر به افزایش فرار مغز ها :)
در آخر اضافه می کنم : صلاح ملک خویش خسروان دانند :happy: ;)
و من ا... توفیق
دوست خوب من..:happy: در اینکه به شما حق می دهم که این مطلب را بر زبان برانید جای هیچ اما و اگری نمی بینم..پیداست که شما حرفه ای و خوره فوروم هایی بوده اید که من تاکنون ندیده ام..
منتها فرق این مطلب در این است که خود من از حول و حوش 2002 میلادی که در فوروم های مختلف عضو بوده ام و فعالیت اندکی نیز داشته ام این فوروم را انتخاب نموده ام که جوی سالم تر و دوستانه تری نسبت به مابقی داشته و این را نه بدلیل که الان مدیر هستم بر زبان می آورم که من مدتها کاربر معمولی هم بوده ام..
ولی نهایت بی انصافی خواهد بود که ما همگان را بیک چوب بتارانیم و چنین برداشت کنیم که باید کل این مجموعه را زیر سوال باید برد..;)
در روانشناسی بحثی هست بنام شرطی شدن ناشی از تکرر حوادث متفاوتی که بیک نتیجه منتج می گردند..
در این باره مثالی هست که می گوید اگر شما با چند نفر در زمانهای متفاوت و با شخصیت های متفاوتی برخورد کنید که یک نتیجه منفی از آن حاصل شود مغز شما چنین برداشت می کند که می تواند بیک پیش داوری زودرس و در اصل بیک تعمیم بکل دست یابد...
تصور کنید که شما در زمانهای متفاوتی(حتی سال )چند نفر را می بینید که بشما بدی کرده اند.در بررسی پیشینه آنها در می یابید که همگی آنها پزشک متخصص بوده و درآمد خوبی نیز دارند..مغز شما چنین برداشت می کند که پس در مواجهه با پزشک متخصص بعدی اول باید ببینم بدی در حقم روا می دارد یا خیر و پس از آن با احتیاط با وی حشر و نشر می نمایید..
البته این را هم بگویم که همگی دچار چنین مقوله ای هستیم و تنها شامل یک نفر نمی شود...(خدای ناکرده تشابه امر نشود)این امر در اصل یک حقه روانی است که مغز برای به چهار چوب در آوردن قوه پیش بینی دیدار افراد متفاوت برای داشتن یک سابقه از آنها در حالت کلی جهت آنالیز بعدی افکار و استنباطهای بعدی بر مبنای پیش فرض های قبلی از خود بروز می دهد..بحث شیرین و جالبی است...:)
احساس کردم شما چندان دل خوشی از فوروم هایی که از آن بازدید کرده اید نداشته اید..ولی نظری که در این فوروم داده اید نشانه اهمیت داشتن آن برای شماست و ما نیز نقد را بجان می خریم و بسیار خوشنودیم...
از اینکه بخود زحمت داده اید و نقدی نوشته اید و حوصله خواندن این مقال را با عنایت به وقت با ارزشی که دارید و برای آن گذاشته اید بسیار ممنونم و امید وارم بیش از این از بودن در این فوروم خوشنود باشید و نقدهای دیگری از شما داشته باشیم...اینجا متعلق بشماست...:blush: :happy:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از جوابتون اسفندیار خان .

برداشتهای بنده حقیر از جواب های شما این بود که تفاوت در ایدئولوژیهای بنده سراپا تقصیر و جنابعالی درست به اندازه شکاف بین ریالیستیک ها و آرمانگرا هاست. حالا این به عهده شما و دوستان دیگر است که کدوممون موافق کدام ایدئولوژی هستیم . آنچه که مسلم است این است که شما راه درازی در پیش دارید و اگر به اهدافتان دست یابید بنده را خوشحال خواهید کرد. البته این نکته رو هم اضافه کنم که این قبیله ریالیستیون و آرمانگراییون !! از قدیم و ندیم آبشون تو یه جوب نمیرفته ! و البته با کمی تامل خواهیم دید که نخواهد رفت !

نتیجه گیری اخلاقی----> این قصه سر دراز دارد
نتیجه گیری کاملا اخلاقی ----> حالا از کجا دو تا جوب پیدا کنیم
نتیجه گیری کنکوری ----> این تست هم وقت گیر است و هم به جواب آخر نمیرسد به سوال بعدی مراجعه کنید !
نتیجه گیری اجتماعی ----> این تاپیک داره خاک میخوره . وقت دادن فرصت به بقیه تاپیک هاست.

وقتتون رو زیاد نمیگیرم فقط برای جواب به سوال شما در زمینه فروم های خوبی که تابحال دیدم یا عضوشون بودم (وصد البته عضوشون هستم) در مورد موبایل جوابی عالی وجود نداره . اما از فروم هایی که در حال حاظر هنوز عضوشون هستم میتونم به SonyEricsson Devloper و SEuniverse فروم اشاره کنم که اطلاعاتشون رو در زمینه موبایل در حد معقولی می دونم اما اگر نظر من رو راجع به بهترین و تکنیکی ترین فرومی که در عمرم دیدم بخواهید بی تردید جوابی که خواهید شنید Codeproject است (که البته ربطی به موضوع موبایل نداره). حالا میتونید برید و ببینید که یک فروم انگلیسی زبان که به صورت بین المللی موفق هست چه کارهایی کرده و چه مراحلی رو پشت سر گذاشته و ارتباطات در اون به چه صورتیست .

باز هم ممنون که قسمتی از وقت شریفتون رو به بنده دادید . ان شا ا... آرزوی هر فردی بر آورده شود ( به قول معروف گفتنی آرزو بر جوانان عیب نیست)

و من ا... توفیق

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
سلام دوست نادیده نازنینم..:D
ممنونم از جوابی که داده اید..
کاملا با گفته شما در این باره که هنوز راه درازی در پیش داریم موافقم...البته در نظر داشته باشید که خود من با عنایت به فورومی که خودم در آن عضو هستم و شرح آن رفت سعی کردم کمی از تجاربم را در همین فوروم در بخش مربوط به خودم پیاده کنم...و اتفاقا هم استقبال خوبی از آن شد و هم کمی بر کیفیت آن افزوده گشت..:happy:
امکاناتی که فوروم های انگلیسی زبان دارند اصلا قابل قیاس با فوروم ما نیست..توجه داشته باشید که در همین فورومCodeproject که شما گفتید خود من نیز عضو هستم و یکی از موفق ترین فوروم های انگلیسی زبان می دانم..خوشحالم که شما را به عنوان یک حرفه ای در آن فوروم می بینم و بنابراین شما را باید یک حرفه ای قلمداد کنیم..:happy: می دانیم که در فوروم فوق بواقع حرفه ای هایی مشغول بکارند که تعداد آماتورها در آن کم است...بنابراین مسلم است که کاملا در سطحی چند سر و گردن بالاتر از ما کار می کنند.با این جمله نیز موافقم که اینجا قابل قیاس با آنجا نیست که مقایسه فیل و فنجان می شود..
ولی هدفم از سخنان قبلی ایده آل گرایی نیست که اتفاقا من خود ضربه ها از آن خورده ام.بل واقع گرایی است..منتها هدفمندانه کار کردن و در طول زمان حرفه ای ها را جمع کردن و کیفیت را بالا بردن هدف ماست..:)
من حتی قبلا می خواستم یک بخش انگلیسی برای این فوروم افتتاح نمایم تا بتوان آن را در دنیای مجازی شناساند..این مطلب دلیل بر این نیست که من بسیار می دانم بلکه می بینم فورومی موفق است که بگفته شما حرفه ای را یکجا جمع نموده و کیفیتی مثال زدنی ارائه می کند..;)
بسیار خوشحال شدم که شما را عضو آنجا دیدم...این می رساند که شما واقعا علیرغم گفته های این چنین مودبانه ولی در قالب طنزی تلخ خود در حد یک حرفه ای رفتار می کنید..بواقع از این که با شما آشنا شدم خوشوقتم و اگر فرصتی یافتید از شما دعوت می نمایم که در همین فوروم همکاری نمایید و بدانید در حضور یک جمع حرفه ای است که فوروم ارتقای کیفی می یابد..می دانم راهی دراز در پیش داریم که ممکن است اصلا به نتیجه نرسد..ولی انگیزه این کار فعلا در بین ما هست و در صورت بقای ما در این فوروم خواهد بود..
این امر مهم است که بدانیم دوستانی که در این جا فعالند-چون من- همگی جوان و پر انرژی بوده ولی در قیاس با حرفه ای های موجود در سطح جهان طبیعتا اطلاعات اندکی خواهند داشت..جو دوستانه اینجا عامل پایبندی ماست...
فکر نمی کنید حضور امثال شما دوست من بصورتی کاملا حرفه ای باعث می شود که بتدریج لااقل در سطح همین فوروم های ایرانی یک سرو گردن بالاتر قرار گیریم؟
من از همین جا صمیمانه دعوت به همکاری می کنم..:happy:
خوشحالم از اینکه جواب مرا می دهید.این اهمیت شما درک مطلب قوی شما را می رساند..:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظر من این دسته بندی اگر فقط برای آرشیو بود خوب بود مثلا تاپیکهای قدیمی در این قسمتها آرشیو میشد . اما برای پستهای جدید اصلا خوب نیست
مثلامن که فعلا قصد خرید گوشی ندارم به قسمت مشاوره نمیرم ولی وقتی مثل قبل بود یه سری هم به تاپیک مشاوره میزدم ولی زیر مجموعه برای مشاوره واقعا ایده نادرستیه مخصوصا که مشاوره گوشی که برای الان خوبه مطمئنا 3 ماه دیگه ارزشی نداره. اینطوری کسی که مشاوره میخواد از نظر بعضها که گوشی مورد نظر را دارند ولی قصد خرید و فروش ندارند محروم خواهد شد

تعداد پستها اونقدر زیاد نیست که شلوغ باشه کافیه تاپیکهای بی معنی باز نشه . از وقتی قسمت موبایل چند تیکه شده خود من که دیگه علاقه ام به این قسمت موبایل کمتر شده . شاید کسی که در یک لحظه مثلا یک نرم افزار خاصی رو میخواهد کارش راحتتره شده باشه ولی کار علاقه مندان فروم موبایل مسلما سختر شده. یک کاربر عمومی مثل من که میاد ببینه چه خبره و از قبل قصد و هدف قبلی(مثل گرفتن برنامه و رفع مشکل) نداره مسلما این پراکندگی اصلا جالب نیست . یکجور شلوغ بازیه بدون اینکه واقعا از نظر تعداد پستها فروم شلوغ باشه.

به هر حال اصلی ترین کیفیتی که میشود تصور کرد به روز بودن اینجاست که به ترتیب فعلی از این هدف دور خواهید شد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اجازه بدید عرض کنم که من در مورد بخش های دیگه موبایل نمی دونم ولی پاکت پی سی، ایا ممکن نیست که یک صفحه مثل الان داشته باشه ولی بعضی از فروم های پرطرفدارش استیکی باشن؟یعنی همیشه در بالای فروم بمونن؟این خیلی به نفع همس.هم آزادی هر فرد برای زدن یک ترد جدید(که شاید ترد پرطرفدار فردای این فروم بشه) حفظ می شه و هم اینکه کسانی که مشتریان ثابت هستن، به راحتی می تونن از پورتال پاکت پی سی به همون جایی که می خوان برن ، این شکل تقیسم بندی رو من چند جا دیدم ، و برای پاکت پی سی از نظرم ایده ال هست.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اگه به نظر شما هر برند جدا بشه بهتر نیست؟ مثل mobile-review
اینجوری مثلا اگه کسی بیاد دنبال یه مدل LG میگرده گیج نمیشه و ضمنا همه نمیان بهش بگن برو k750 یا 6630 بگیر!:D

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از noisymind :
اگه به نظر شما هر برند جدا بشه بهتر نیست؟ مثل mobile-review
اینجوری مثلا اگه کسی بیاد دنبال یه مدل LG میگرده گیج نمیشه و ضمنا همه نمیان بهش بگن برو k750 یا 6630 بگیر!:D
اینو پایه ام شدیدا
کل کلا هم تخصصی میشه :D

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من با این تقسیم بندی موافقم و بعد از پیشنهاد مدیر این بخش (البته با تاخیر زیاد من) یه سری پیشنهادات دیگه هم دادم و دادند و خلاصه نتیجه این شد. مهمترین حسن این قضیه نظم بیشتر و زودتر رسیدن به هدف است. فردی که بخواد نرم افزارها را ببینه کافیه بره تو فروم نرم افزار و خلاصه لازم نیست لابلای تاپیکها دنبال نرم افزار بگرده و ...
برند ها را هم میشد جدا کرد ولی خب تعدادشون زیاده و خیلی هاشون اونقدر تاپیک ندارن.

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
خب میشه لااقل برند های مهم رو جدا کرد مثل نوکیا و سونی اریکسون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Reza364 :
خب میشه لااقل برند های مهم رو جدا کرد مثل نوکیا و سونی اریکسون

آره منم موافقم

میشه برندهای مهم مثل سونی اریکسون و موتورلا رو جدا کرد ;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اول خدمت اسفندیار خان : برادر من که بسیجی وار! هر چی میدونستم پاک و پوس کنده ریختم تو میدون. اما به قول معروف میگن میخ آهنی و سنگ و خشت اول کج و ساختمونهای آتی ساز . ایشالا که من سنگه باشم شما هم ساختمون آتی ساز ( بنده منظور خاصی نداشتم . یا حداقل منظورم از سنگ شما نبود!! . تنها جوابی که میتونم به شما بدم یک کلمه است : لبیک ( :cool: )

داریوش جان شما هم یه نگاهی به 3-4 تا پست قبل خودت بندازی به همون قضیه میخ و سنگ پی می بری . حضرت حق شاهده که بنده هر چه از توانم بود انجام دادم . شما راه رو دوباره نرو ( البت مثل اینکه نرفتی:D ) در ضمن اینجا کتابخونه نیست که آرشیو رو طبقه بندی کنن ( این بندگان خدا هم دو دست و دو پا و البته خانواده و کارهای مهم تری از آرشیو کردن برای من و شما دارند)

احسان جان هم این فروم رو مستفیض نمودند و حرف آخر رو زدند که همینه که هست . احسان خان ما چاکر اون سیبیلای از بنا گوش در رفته شما هستیم . رییس شمایی دیگه کسی اینجا جیک نمیزنه :happy: اما اگه تیریپ نظر خواهیه بس حکومت نظامی چی میگه ؟ در مورد اون مهمترین حسن هم یه داستانی یادم اومد بگم برای ثبت در تاریخ فکر کنم بد نباشه .

جونم براتون بگه که یه روز یکی از همین هموطن های شریفمون سری به یه بنگاه ماشین میزنه تا چندر غازی که جمع کرده رو دودستی تقدیم صاحب نمایشگاه کنه و در عوض اتومبیلی تحویل بگیره . صاب بنگاه هم این برادر ارجمند رو که تنها گیر میاره شروع میکنه به معرفی یکی از ماشین های این نمایشگاه . طرف میگه : این ماشین سرعت زیاد میره ؟ صاب نمایشگاه میگه : نه اما یه حسنی که داره اینه که صدای بوقش بلنده . دوباره طرف بر میگرده میگه : شیشه برقیه . صاب نمایشگاه میگه : نه اما صدای بوقش بلنده . دزدگیر داره؟ - نه صدای بوقش ولی بلنده . دنده اتوماتیکه ؟ - نه صدای بوقش ولی بلنده ... خلاصه زحمتتون ندم . این فروشنده شریف این ماشین صدای بوق بلند رو بدون هیچ امکانات دیگه ای به این عنصر دردمند جامعه میندازه ( ببخشید می فروشه )

اینو چرا گفتم ؟ چون 3-4 سال پیش هم همین قضیه برای بنده پیش اومد . یه فروشنده شریفی قرار بود رسیور برای من بیاره . بهش گفتم چی داری ؟ گفت هیومکس . گفتم این چی داره ؟ گفت کانالا رو سریع عوض می کنه . گفتم کارت خوره ؟ گفت نه ولی کانالا رو سریع عوض میکنه ....

حالا مثل اینکه دوباره این قضیه داره تکرار میشه :D

سونی اریکسون و رضا جان:
بنده صد درصد مخالفم ( البته اگر نظرم مهم باشه!:D )

آقایون همون طور که می بینید در حال حاظر هنوز آثار مثبت! چند بخشی شدن هنوز فرورکش نکرده (خدا بفروکشاندش!) . از نظر شما در حال حاظر تیکه کردنش غیر منتطقی نیست؟

در ضمن اگه سونی اریکسون و نوکیا از هم جدا بشن که بخش نوکیا می خابه . این بر و بچ نوکیا هم یا سرخورده می شن. ما هم دیگه جایی نمیتونیم حالشون رو بگیریم و بخندیم و ما هم افسرده می شیم . فرومی که توش دعوا(بحث علمی و نه شایعه :D ) نباشه فروم نیست (شایدم هست ولی لذت زیادی نداره :D )

بالا