من اولین باره میخوام اظهار نامه بدم دقیقا باید چیکار کنم؟حالا خودمم نخوام پر کنم بدم بیرون برام پر کنن باید بگم چه نکته ای رو رعایت کنن که کمترین مقدار برام مالیات بیاد؟
الان تو سایت دارایی بودم برای ارسال توافق ماده 100 .یک بندی اضافه شده به عنوان دریافتی از pos که جمع مبلغ ورودی به کارتخوان رو میاره و اونم یکی از موارد دخیل در مالیات شده است.
شما برای ارسال اظهار نامه چون اولین بار هست اظهارنامه میدید که شامل توافق ماده 100 نمیشید و باید سال 1400 رو اظهارنامه عادی بفرستید که رسیدگی بشه بعد که مبلغ مشخص شد برای سال 1401 میتونید اون 1400 ای رو مبنا قرار بدید و از توافق ماده 100 استفاده کنید
برای ارسال اظهار نامه عادی شما میبایست مراحل عادی مثل مشخصات و نمیدونم ادرس و اینا رو تکمیل کنی بعد که میرسی به کارکرد اونجا باید بگی که مثلا سال 1400 فلان مقدار درامد بنده بود و ارسال کنی . اونا هم مشخصا اون رو قبول نمیکنن و 30-40 درصدی میزارن روش و برات مالیات میبرن بعد شما هم میری اعتراض و کمیسیون و خلاصه کنم یه چند دفعه میری میای بلاخره یه عددی رو مجبورت میکنن بدی
اون رقم ابتدایی که خودت مینویسی رو سعی کن کمترین رقم بنویسی که بعدا نگن خودت هم رقم بالا زدی پس بالاتر بوده و نصفش زدی و این چرت پرتا
تا 36 تومن معاف از مالیات هست بعدش میره تو ضریب و جدول...من نمیدونم کار شما چیه یا چقدره درامدت ولی رقم رو متعادل رو به پایین بزن چون اونا هم خودشون از همه زرنگترن و خیلی اگر کم بنویسی بدتر لج میکنن
اگر دستگاه Pos داری که کلا اون مبنا مالیاتت هست و هرچی هم بگی کمتر بوده اصلا قبول نمیکنن