• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر پیرامون شرکت های بیمه

بهترین شرکت بیمه از نظر شما؟

• آسیا

Votes: 0 0.0%
  • دانا

• توسعه

• دی

• رازی

• سینا

• کارآفرین

• ملت

• میهن

• Total voters
    19

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
48csnfw1hfykp66doi5c.jpg

ممکنه گذرتون به شرکت های بیمه های دولتی یا خصوصی (یا نماینده هاشون) برای صدور بیمه نامه های اتومبیل - آتش سوزی - مسئولیت و... افتاده باشه.
می خواستم بدونم از نظر شما کار آمد ترین، پاسخگو ترین، خوش برخورد ترین، منصف ترین و به طور کلی بهترین بیمه کدومه
البته اصلا نمی خوایم در مورد بیمه های درمانی صحبت کنیم ( چون بحثشون بسیار مفصله و خودش تاپیک جدایی رو می طلبه )

به فرض اگر قرار باشه شما ماشینتون رو بیمه ی بدنه و شخص ثالث کنید
یا برای منزل و مغازه تون بیمه های آتش سوزی و سرقت بگرید
کدوم یک از این بیمه ها رو انتخاب می کنید

تجربیات خوب و بدتون رو در مورد هر یک از بیمه گذار ها اینجا بنویسید و به دیگران در انتخاب یک بیمه ی خوب کمک کنید.

با تشکر

Last edited:

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
نظرسنجی اصلاح شد

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
مرسی نظر سنجی قدیما 10 تا بیشتر نمیشد انگاری

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
مرسی نظر سنجی قدیما 10 تا بیشتر نمیشد انگاری
فقط مدیران سطح بالا می تونن
بگذریم

کسی سابقه ی دریافت خسارت از بیمه هایی که اسم بردیم داشته؟
اگر خسارت رو دریافت کردید آیا منصفانه پرداخت کردن یا به بهانه های مختلف ازش کم کردن؟
اسم بیمه رو هم بگید تا سایرین با نگاه روشن تر و دید بازتری اقدام به خرید بیمه ها بکنن

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
تجربه من در يافت خسارت:
پارسيان : فوق العاده عالي
البرز: خوب
ايران : متوسط رو به ضعيف پزشكي : خوب
آسيا و دانا : فاجعه اصلا اينها بيمه نيستند از نظر من به جاي اينگه پشتيبان بيمه شده باشند به فكر همكاري با عزيزان كروكي درست كن و... هستند:happy:

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
حالا قضیه چی هست میخوای بری تو کار نمایندگی ؟؟

نمیشه روند کلی شرکت رو دید اما مثلا در مورد بیمه ثالث و بدنه

بیمه ایران
اون ماشین های پرداخت در محل انگاری بیشتر از شعبه ها مینویسن خیلی هم سریعتر کار آدم راه میفته!!

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
تجربه من در يافت خسارت:
پارسيان : فوق العاده عالي
البرز: خوب
ايران : متوسط رو به ضعيف پزشكي : خوب
آسيا و دانا : فاجعه اصلا اينها بيمه نيستند از نظر من به جاي اينگه پشتيبان بيمه شده باشند به فكر همكاري با عزيزان كروكي درست كن و... هستند:happy:

اینا که میگی واسه چه نوع بیمه ای بوده؟
خودرو/منزل/مسافرت/عمر/آتش سوزی / مسئولیت /باربری/.... ؟

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
اینا که میگی واسه چه نوع بیمه ای بوده؟
خودرو/منزل/مسافرت/عمر/آتش سوزی / مسئولیت /باربری/.... ؟
براي بدنه ، ثالث و پزشكي بوده....
ولي من كلا سيستم اداراي و.... اينها ميگم مثلا براي موردي كه بيمه آسيا بود تا مديرعامل منطقه هم رفتم ولي سيستم كثيف و فاسدي داره اين بيمه آسيا با اينكه من فهميده بودم بيمه نامه مشكل داره ولي باز معلوم بود زد وبند كرده با صاحب بيمه نامه و.... با اين كه تابلو بود خودشون رو زدن به نفهمي بعد اونجا يكي از كارمندا گفت اينا كارشون همينه منم بيخيال شدم...

yekarbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
من شنیدم یکی از بیمه های بدنه خودرو هستش که نماینده بیمه میاد همونجا در محل تصادف، و خسارت رو نقدا و بدون هیچ دوندگی پرداخت میکنه! ( این بیمه وجود خارجی داره چون چند وقت پیش هم تو اخبار 20:30 که از بیمه های بدنه خبر تهیه کرده بودن در موردش گفت )
این کدوم بیمه هست؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من شنیدم یکی از بیمه های بدنه خودرو هستش که نماینده بیمه میاد همونجا در محل تصادف، و خسارت رو نقدا و بدون هیچ دوندگی پرداخت میکنه! ( این بیمه وجود خارجی داره چون چند وقت پیش هم تو اخبار 20:30 که از بیمه های بدنه خبر تهیه کرده بودن در موردش گفت )
این کدوم بیمه هست؟
طبق خبر ها ، بیمه ی ایران هستش. ولی به شخصه همچین چیزی رو ندیدم

به گفته ی یکی از نمایندگان بیمه ی سامان که من باهاش صحبت کردم، بیمه سامان خسارت رو حداکثر ظرف 24 ساعت پرداخت می کنه.

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
مدت زیادی بیمه ماشین ایران بود ! ادم پیر میشه تو صف ورود ! یه بارم که زنگ زدیم ماشین سیارشون اومد تقریبا 5 ساعت معطل شدیم ! 3 ساعت طول کشید تا بیاد 2 ساعت هم طول کشید کارارو انجام بده ! به دو مورد تصادف دیگه هم ادرس مارو داده بود بیان اونجا !

بیمه پارسیان عالی بود ! واقعا عالی ! با اینکه من کروکی نداشتم ولی وقتی با رئیسشون صحبت کردم بالاتر از سقف بهم داد ! خلوت ! سریع کار ادم رو راه میندازن ! جای تمیز و شیک !

راستی این که میگید سامان تو 24 ساعت میده خوب پارسیان هم همینه دیگه ! من رفتم کلا 1 ساعت اونجا بودم بعد هم چک رو کشیدن !

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
ظاهرا توی بیمه های خصوصی، رضایت مردم از پارسیان بالاست. برخورد خوب و پرداخت سریع و منصفانه

در مورد بیمه های ملت، پاسارگاد و سامان کسی تجربه ای نداره؟

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
مجله همشهری جوان یه 4 صفحه در مورد نمایندگی بیمه و بیمه عمر نوشته این هفته

پ.ن:اگه کسی اینجا هست که نمایندگی بیمه داره یا قصد داره نمایندگی بیمه بگیره یه پخ بده به من

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
راستی پارسیان تخفیف های خیلی خوبی میده رو بیمه بدنه ! همین که حساب داشته باشی تو پارسیان 15 درصد تخفیف میده البته پارسال 20 درصد بود ولی الان میبینم تو سایتش نوشته 15 درصد

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
راستی پارسیان تخفیف های خیلی خوبی میده رو بیمه بدنه ! همین که حساب داشته باشی تو پارسیان 15 درصد تخفیف میده البته پارسال 20 درصد بود ولی الان میبینم تو سایتش نوشته 15 درصد

من بعضی نمایندگی های بیمه رو دیدم مثل ایران روی بدنه تا 25 درصد هم تخفیف میدن با شرایط اقساط

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من بعضی نمایندگی های بیمه رو دیدم مثل ایران روی بدنه تا 25 درصد هم تخفیف میدن با شرایط اقساط

الان بحث آزاد کردن نرخهای بیمه در کشورمون شروع شده . بعضی بیمه ها (رشته های بیمه ای ) یواش یواش مشمول آزاد سازی میشن و دیگه نیاز نیست بر طبق تعرفه های بیمه مرکزی شرکتهای بیمه نرخ بدن.

البته هنوز بیمه های اتومبیل (شامل ثالث و بدنه) مشمول آزاد سازی نشدن ولی شرکتهای مختلف به بهانه های گوناگون روی بیمه بدنه تخفیف میدن. مثلا ایران به مناسبت تولد حضرت محمد تخفیف 20 درصدی می داد یا به قول رضای عزیز پارسیان برای مشتریان (یا همسرانشون) و سهامداران بانک پارسیان تخفیف میده .پارسیان به ماشینهایی که کارت طلاییشون منقضی شده باشه هم روی بدنه تخفیف میده.
پیش بینی من از بازار بیمه اینه که اون شرکتهایی که نرخهای الکی میدن (اغلب زیر تعرفه) که بیشتر در بیمه هایی همچون درمان صورت میگیره در چند سال آینده به مشکلات عدیده ای برخواهند خورد.
درسته که آزادسازی قیمتها رقابت رو بسیار در این صنف افزایش خواهد داد ولی اگر شرکتی مدیریت ریسک صحیحی نداشته باشه آینده ای نخواهد داشت.

شاد و پیروز باشید

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
بهترین بیمه پارسیان هست در زمینه خودرو شک نکنید

من سه بار تصادف کردم هر سه مورد هم یه چیزی بیشتر از خسارت وارده بهم پول دادند و خیلی سریع و بدون دردسر

valiya

Registered User
لایک‌ها
11
آقا بيمه يكساله خدمات درماني رو از كجا ميشه درست كرد؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
ظاهرا برخی بیمه ها 20% تخفیف به حق بیمه ثالث میدهند،درسته؟

بالا