tissit
Registered User
والا ما که داریم استفاده می کنیم و ایده های خودمون رو توش پیاده کردیم(رو برگه).(البته ما کسی نیستیم.)
ولی در کل خیلی از شرکت های بزرگ از این سایت استفاده می کنند.
والا ما که داریم استفاده می کنیم و ایده های خودمون رو توش پیاده کردیم(رو برگه).(البته ما کسی نیستیم.)
چه فیلمی :دی
قبلا به وب مستر جماعت میگفتی کلید خونتون رو بده . همراه با کلید ماشین میدادن الان...:general710:تا وقتی تورنت هست چه نیاز به اکانت:دی
مطمئنن تو شهر شماست واسه منم زود لود شد ولی نه اونطوری که گفتی پس نزدیک تره بهت![]()
وقت بخیر
با توجه به توصیه های امنیتی شرکت , نسخه وردپرس سایتهارو دائما بروزرسانی میکنیم
امروز بعد از بروزرسانی نسخه وردپرس سایت , نقشه سایت حالت بروز شدن خودکار خودشو از دست داده و مجبوریم دستی بروزرسانی کنیم ,
افزونه مورد نظر XML Sitemap Generator (بنده از نسخه 3.3 این پلاگین برای تمام سایتها استفاده میکنم چون با بروز کردن نسخه پلاگین متاسفانه ایندکس گوگل انجام نمیشه تا امروز هم مشکلی نداشتیم اما با بروز رسانی وردپرس این مشکل بوجود اومد)
ممنون میشم پیگیری و راهنماییمون کنید , تشکر
ارور نقشه (این ارور به مدت طولانی باقی میمونه و نقشه بروز نمیشه) :
نقشه سایت شما در حال بروز شدن است . بسته به اندازه سایت شما این عملیات ممکن است مدتی طول بشکد!
بر اساس محدودیت های زمانبندی وردپرس، ممکن است نزدیک به 60 ثانیه دیگر تا شروع عملیات ساخت نقشه سایت طول بشکد.
چنتا فالوور؟من تازه باز کردم بدون تب میرم جلودوستان بیایید تبادل فالو اینستاگرام کنیم ...
من آمادگی خودمو اعلام می کنم ...
من آپدیت کردم تصمیم دارم برگردونم به نسخه قبل :|وردپرس 4.1 مشکلی نداره؟ آپدیت کنیم؟
بدون چی میرید جلو ؟چنتا فالوور؟من تازه باز کردم بدون تب میرم جلو
چرا ؟ مشکلی داره؟من آپدیت کردم تصمیم دارم برگردونم به نسخه قبل :|
هزار تا سایت هست. ادرس سایت رو میدی ip میده + مشخصات دیگهبه جز run دیگه چه جوری میشه آی پی یه سایت رو فهمید؟
http://who.is/whois/به جز run دیگه چه جوری میشه آی پی یه سایت رو فهمید؟
چرا ؟ مشکلی داره؟
تبلیغ..بدون چی میرید جلو ؟
در حال حاضر 1.8k
چطوری داش علیرفقا یک سوال در زمینه مودم دارم
مودم بنده وای فای دارد. بنده وقتی می خواهم با وای فای وصل به گوشی بشوم. حتما باید کامپیوتر را نیز روشن بکنم
تا مودمم نیز روشن بشود.
می خواهم زمانی کامپیوتر نیز خاموش هست . مودم را روشن بکنم. و با گوشی ان بشوم.
حالا سوالم این هست باید در کدام قسمت تنظیمات مودم بروم و چه کاری را انجام بدهم
نگاه کن داش حمید رضا وقتی کامپیوتر روشن هست و مودمم نیز روشن هست. هر پنج چراغ روشن هستند.چطوری داش علی
مودم بنده هم وای فای دارد. بنده بدون روشن کردن کامپیوتر میتوانم به آن وصل بشوم. فقط مودم را روشن میکنم. آیا شما با روشن کردم مودم نمیتوانید به آن متصل شوید؟ اروری میدهد؟ چراغ adsl یا اینترنت روشن نمیشود؟
راستی فدایی داری
من +60 دامنه از میزبان پلاس ثبت کردم.خب من این دومین رو اصلا تو این شرکت ثبت نکرد م که الان فاکتور صادر کرده:general711:
سلام داش محسن عزیزاین پاپ آپ ادز دیگه خیلی اوضاعش خراب شده ! دم به ثانیه قطعه !
اینم سایت بود معرفی کردی !؟ @MOHAMMAD026_1