سلام دوستان
بنده یک عدد دستگاه Apple The new iPad - 16GB Wifi + 4G Black از طریق اینترنت سفارش دادم
هزینه دستگاه با ارسالش تا بحرین 2.909 درهم امارات هست (حدود 1.45 ملیون تومان) "البته قیمت دقیق ارز رو ندارم هر روز یه نرخه"
من بارها از این سایت درخواست کردم و قیمتهاش واقعا عالی هستند و پستش هم سریع هست
First for Smartphones, Tablets, Laptops and Accessories - EXPANSYS United Arab Emirates
البته اطلاع ندارم که به ایران میفرسته یا نه ، ولی اگه احیانا دوستی آشنایی در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس دارید سایت خوبی هست و میفرسته به کشورهای : بحرین ، عربستان ، قطر ، عمان ، امارات ، کویت ، مصر و بقیه کشورها اروپایی و امریکایی .
این هم عکس از دستگاه ما که سه روز قبل رسیده به دستم :
این اولین دستگاه ایپدی هست که استفاده میکنم ، واقعا عالی هستش
تا الان دوتا مشکل چزئی باهاش داشتم :
1- خیلی کند شارژ میشه حدود 6-7 ساعت وقت میخواهد تا کامل شارژ بشه .
2- یه مقدار که استفاده میکنی پشتش داغ میکنه .
امیدوارم که با اپدیت بعدی حل بشه این مشکلاتش .
بنده یک عدد دستگاه Apple The new iPad - 16GB Wifi + 4G Black از طریق اینترنت سفارش دادم
هزینه دستگاه با ارسالش تا بحرین 2.909 درهم امارات هست (حدود 1.45 ملیون تومان) "البته قیمت دقیق ارز رو ندارم هر روز یه نرخه"
من بارها از این سایت درخواست کردم و قیمتهاش واقعا عالی هستند و پستش هم سریع هست
First for Smartphones, Tablets, Laptops and Accessories - EXPANSYS United Arab Emirates
البته اطلاع ندارم که به ایران میفرسته یا نه ، ولی اگه احیانا دوستی آشنایی در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس دارید سایت خوبی هست و میفرسته به کشورهای : بحرین ، عربستان ، قطر ، عمان ، امارات ، کویت ، مصر و بقیه کشورها اروپایی و امریکایی .
این هم عکس از دستگاه ما که سه روز قبل رسیده به دستم :
این اولین دستگاه ایپدی هست که استفاده میکنم ، واقعا عالی هستش
تا الان دوتا مشکل چزئی باهاش داشتم :
1- خیلی کند شارژ میشه حدود 6-7 ساعت وقت میخواهد تا کامل شارژ بشه .
2- یه مقدار که استفاده میکنی پشتش داغ میکنه .
امیدوارم که با اپدیت بعدی حل بشه این مشکلاتش .