• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفت و گو پیرامون سریال سرزمین کهن و حاشیه های آن

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام
متاسفانه چند روز پیش شاهد اقدام عجیب قوم عزیز بختیاری بودیم که به خاطر یک سو تفاهم و یک برداشت اشتباه جلوی پخش سریال زیبای سرزمین کهن گرفته شد.همه شما میدونید چه اتفاقی افتاده ولی برای منی که سریال رو کامل دیدم هیچ توهینی در این فیلم به قوم بختیاری نشده بلکه این توهین فقط به شخص و خانواده در فیلم بود که هیچ ربطی به قوم بختیاری نداره.حتی در یک قسمتی از سریال یکی از شخصیت های اصلی سریال گفت اگر این خانواده غیرت و شرف بختیاری ها رو داشتند....(این قسمت از فیلم رو کسی نمیگه ولی اونجایی رو که معترض شدن رو همه میگن-همچنین اکثر اشخاصی که اعتراض کرده اند اصلا سریال رو ندیده اند و فقط اون قسمتی که باعث تحریک این قوم میشه را در موبایل ها دیده اند)
حالا دوستان نظرات خودتون رو بگید آیا این توهین به این قوم عزیز بود یا یک برداشت کاملا غلط؟اگه توهین بود پس اردکانی ها هم همه کمونیست هستند ولی هیچ اعتراضی از آن ها رخ نداد

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
ملت ما سرشون درد میکنه واسه اینجور برنامه ها

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
سلام
متاسفانه چند روز پیش شاهد اقدام عجیب قوم عزیز بختیاری بودیم که به خاطر یک سو تفاهم و یک برداشت اشتباه جلوی پخش سریال زیبای سرزمین کهن گرفته شد.همه شما میدونید چه اتفاقی افتاده ولی برای منی که سریال رو کامل دیدم هیچ توهینی در این فیلم به قوم بختیاری نشده بلکه این توهین فقط به شخص و خانواده در فیلم بود که هیچ ربطی به قوم بختیاری نداره.حتی در یک قسمتی از سریال یکی از شخصیت های اصلی سریال گفت اگر این خانواده غیرت و شرف بختیاری ها رو داشتند....(این قسمت از فیلم رو کسی نمیگه ولی اونجایی رو که معترض شدن رو همه میگن-همچنین اکثر اشخاصی که اعتراض کرده اند اصلا سریال رو ندیده اند و فقط اون قسمتی که باعث تحریک این قوم میشه را در موبایل ها دیده اند)
حالا دوستان نظرات خودتون رو بگید آیا این توهین به این قوم عزیز بود یا یک برداشت کاملا غلط؟اگه توهین بود پس اردکانی ها هم همه کمونیست هستند ولی هیچ اعتراضی از آن ها رخ نداد
اون قسمتی که بولد کردم رو بعد از اعتراضات بختیاری ها به سریال چسبوندن و بعدا صداگذاری شده بود

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
يه عده منتظرن يه اتفاققي بيافته بعد مثل گوسفند بريزن تو خيابون

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
من از هر گونه اعتراض و تظاهرات علیه صدا و سیما حمایت میکنم
صدا و سیما از زمره کثیف ترین نهاد های این کشوره
کافیه یک روز با نگاه تحلیلی برنامه هاش رو دنبال کنید
کافیه رو چیزایی که میبینید و میشنوید فکر کنید و نتایجی رو که میتونه برای جامعه داشته باشه بررسی کنید
خواهید دید غیر انسانی ترین و ضد فرهنگی ترین مسائل رو در قالب سریال و فیلم و مستند و غیره دارن به خورد ملت میدن

این واقعه اگه از روی سوء تفاهم هم صورت گرفته باشه
یک بار دیگه قدرت مردم رو نشون داد

دیدید مسئولان چطور با وحشت به خواسته هاشون تن دادن

حالا فرض کنید همین جمعیت برای اعتراض به چیز دیگه ای اومده بود

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
من از هر گونه اعتراض و تظاهرات علیه صدا و سیما حمایت میکنم
صدا و سیما از زمره کثیف ترین نهاد های این کشوره
کافیه یک روز با نگاه تحلیلی برنامه هاش رو دنبال کنید
کافیه رو چیزایی که میبینید و میشنوید فکر کنید و نتایجی رو که میتونه برای جامعه داشته باشه بررسی کنید
خواهید دید غیر انسانی ترین و ضد فرهنگی ترین مسائل رو در قالب سریال و فیلم و مستند و غیره دارن به خورد ملت میدن

این واقعه اگه از روی سوء تفاهم هم صورت گرفته باشه
یک بار دیگه قدرت مردم رو نشون داد

دیدید مسئولان چطور با وحشت به خواسته هاشون تن دادن

حالا فرض کنید همین جمعیت برای اعتراض به چیز دیگه ای اومده بود
دقیقا با شما موافق هستم.ولی نه به این شدت.متاسفانه خیلی چیزهای دیگه باید مورد اعتراض قرار بگیره اونوقت به قول شما در عرض یک روز مسئولان چنان از ترس و وحشت اون مشکل رو حل کنند که دیگه همچین کارایی نکنند.کاشکی میشد به خاطر اینترنت کاربران اینترنت یک روز فقط میریختند بیرون.باور کنید در عرض یک روز چنان سرعت اینترنت بالا میرفت و قیمتش میومد پایین .کاشکی به خاطر چیزهای دیگه هم تجمع میشد تا این مسئولین فقط به فکر قدرت نباشند

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
فکر نمی کنم توقف پخش این سریال به خاطر اعتراض های مردم باشه
به خاطر شکایت نماینده های مجلس و محسن رضایی و مسئولین بوده
اینا واسه مردم ارزشی قائل نیستن

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
فکر نمی کنم توقف پخش این سریال به خاطر اعتراض های مردم باشه
به خاطر شکایت نماینده های مجلس و محسن رضایی و مسئولین بوده
اینا واسه مردم ارزشی قائل نیستن
شنیدم خود اقای ضرغامی هم بچه دزفوله.اگه این طور باشه یکی از دلایل اصلی توقف پخش سریال به خاطر این اصلیت این شخص بوده.اصلا از ضرغامی خوشم نمیاد.امیدوارم **** انقلاب هرچه سریع تر ایشون رو عوض کنه.چون رئیس صدا و سیما رو **** باید تایین کنه

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
امیدوارم هرچه زودتر مجددا پخش بشه.ولی شک دارم جرات این کار رو داشته باشن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
چه بهتر بود این عده از مردم انرژیشونه برا اعتراض به چیزهای مهمتر صرف میکردن نه حرفهای خاله زنکی که این چی گفت اون چی گفت ملت شیرین عقلی داریم جلو روشون پولشونه میچاپن حقشونه میخورن تحقیرشون میکنن و در اخر گوسفند فرضشون میکنن اما جیکشون در نمیاد اما ......
خدایا این ملت کی درست میشن :(

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
تو اون فیلمه که طرف خودشو ناصرحجازی جا زده بوده هم توهینی نشده بود به ایشون، که این همه خودشونو به آب و آتیش زدن آی به ما میگن تروریست! آی دارن با دارن فلان میکنن...!

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
رو شیشه ی یه ماشین نوشته بود:

"گرایران زمین بختیاری نداشت
گمانم که از بخت یاری نداشت"

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
رو شیشه ی یه ماشین نوشته بود:

"گرایران زمین بختیاری نداشت
گمانم که از بخت یاری نداشت"
همه اقوام ایرانی همین حرفها رو میزنن. اگر ما نبودیم ایران فلان میشد در فلان جنگ ما از ایران دفاع کردیم. دیگه بلاهایی که سر ایران آوردن رو یادشون نیست:D

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
همه اقوام ایرانی همین حرفها رو میزنن. اگر ما نبودیم ایران فلان میشد در فلان جنگ ما از ایران دفاع کردیم. دیگه بلاهایی که سر ایران آوردن رو یادشون نیست:D
اینم اضافه بشه که ورودی هر شهر و دهات و ده کوره ای تابلو زدند که چند میلیون شهید در راه جنگ دادند(!) که با محاسبه 1000 سال آینده و احتمال افزایش جمعیت به دستور بالادستیان جمعیت اون منطقه هرگز به رقم مذکور نمی تونه برسه.
ملتی که یک شبه برای خود آمار و ارقام این چنینی می سازند باید هم ریشه هایی این شکلی برای خود تصور کنند.

بالا