• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش وبمستر چرا اینجوری شده !!!؟ این همه تازه وارد تو دو سه هفته؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

آقا بخش وبمستر چرا اینجوری شده این دو سه هفته اخیر ؟
دوستان خوب و قدیمی کم پیدا شدن و به جاش روزی چند تا اکانت جدید میریزن اینتو که اکثرشون هم یه دفعه از آسمون پیداشون میشه و شروع می کنند به بد و بیراه گفتن از یه سایت یا یه کاربر ، یا میشن طرفدار دو آتیشه یه سایت و یه کاربر دیگه !!!
جالب اینجا است که اکثراً ادعای ارث و میراثشون هم پابرجاست !!!

می خوام از مدیر این بخش بپرسم در رابطه با شناسایی افراد مخاطب این قانون فروم، هیچ تلاشی صورت میگیره ؟

هر کاربر تنها حق انتخاب یک نام کاربری را داشته و در صورت فعالیت یک کاربر با دو اکانت هر دو اکانت محدود یا حذف خواهد شد.

یه کار دیگه هم بکنید لطفاً این افراد تازه وارد رو کاری کنید که حداقل تا 40-50 نظرشون بدون تأیید منتشر نشه ...

mousa1586

Registered User
لایک‌ها
29
اتفاقا منم به فکر زدن همچین تاپیکی بودم
مدتیه سطح انجمن اومده پایین

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
یه مشکلی هم که هست تو این انجمن کاربر 2-3 روزه با کاربر 1 ساله یا حتی چندین و چند ساله عنوانش یکیه .

نه یه ستاره ای نه چیزی. البته واسه خودم نمیگم چون من خودمم قدیمی نیستم اینجا ولی خوب کاربرای خیلی قدیمی تر هستن که همون Registered User خورده براشون و کاربر چند روزه هم همین Registered User میخوره براش .

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
حالا مثلا این تاپیک چه ربطی به این فروم داره؟! فروم قسمت انتقادات پیشنهادات داره که مدیرا اونجا رو میخونن!

http://forum.persiantools.com/t210820-post4604248.html

مدیر این بخش هم قبول دارم رسیدگی لازم رو نمیکنه،ولی جای این تاپیک اینجا نیست.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
در صورتی‌ که پیشنهادی برای بهبود بخش دارید لطفا برای من پی‌ام بزنید
در صورتی‌ که فکر می‌کنید پستی نیاز به حذف شدن داره یا اینکه کسی‌ بیش از یه اکانت داره، از دکمهٔ گزارش استفاده کنید
در مورد تائید نظر، باید با مدیر کل در میون بذارید ولی‌ من موافقم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا