• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدبخت شدم دوستان چی کار کنم؟؟؟

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
سلام
دوستان امشب من نرم افزار پارتیشن مجیک رو اومدم نصب کنم که فلاش مموری یکی از دوستانو تعمیر کنم بعد اون، اول نصب فریز کرد کامپیوتر، منم چند دقیقه واسادم بعد دیدم فایده نداره با دکمه رو کیس ریبوت کردم
اومدم بالا اول دیدم دیگه فایل پارتیشن مجیک باز نمیشه که دوباره بزنم برا نصب
بعدرفتم متوجه شدم ک دو تا ازدرایوام کلا از بین رفته یا ناپدید شده

رفتم تو منیج مای کامپیوتر،میزان هارد دو تا درایوو زده بود ولی اسم درایو نداشتن، کلیک راست کردم mark as active ولی کار نمیکرد،حالا ریاستارت کردم دوباره بلکه شاید درس شه حالا دیدم کلا ویندوز بالا نمیاد و میگه system32/hal.dll corrupt شده و گفته
Please re install a copy of the above file

حالا من وین 8.1 انداختم برا نصب دیدم بازم تو لیست درایوا فقط ی درایو که اونم c باشه رو نشون میده و دو تای دیگه مثل تو ویندوز نیستن

حالا دوستان تروخدا کمک کنین دارم دیوونه میشم چی کارکمم بنظرتون؟؟ کلی برنامه و بدبختی تو درایوام داشتم [emoji27] [emoji27]

منتظررررم ........

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
سلام
دوستان امشب من نرم افزار پارتیشن مجیک رو اومدم نصب کنم که فلاش مموری یکی از دوستانو تعمیر کنم بعد اون، اول نصب فریز کرد کامپیوتر، منم چند دقیقه واسادم بعد دیدم فایده نداره با دکمه رو کیس ریبوت کردم

رفتم تو منیج مای کامپیوتر،میزان هارد دو تا درایوو زده بود ولی اسم درایو نداشتن، کلیک راست کردم mark as active ولی کار نمیکرد،حالا ریاستارت کردم دوباره بلکه شاید درس شه حالا دیدم کلا ویندوز بالا نمیاد و میگه system32/hal.dll corrupt شده و گفته

حالا من وین 8.1 انداختم برا نصب دیدم بازم تو لیست درایوا فقط ی درایو که اونم c باشه رو نشون میده و دو تای دیگه مثل تو ویندوز نیستن

حالا دوستان تروخدا کمک کنین دارم دیوونه میشم چی کارکمم بنظرتون؟؟ کلی برنامه و بدبختی تو درایوام داشتم [emoji27] [emoji27]

منتظررررم ........

به احتمال زیاد هارد شما معیوب شده است

با استفاده از نرم افزار HDD regenerator هنگام بالا آمدن سیستم بوت شوید و بزارید کار اسکن و تعمیر را انجام دهد

به احتمال زیاد درست خواهد شد
بازم درست نشد بگید تا بیشتر راهنمایی نماییم

derakulla

Registered User
لایک‌ها
123
سلام

منتظررررم ........
سلام
اگر هاردتون بد سکتور نداشته باشه و هیچ تغییری در هارد نداده باشین مثل فعال یا غیر فعال کردن پارتیشن یا ریختن یا فرمت کردن بعد از مشکل دار شدنش میشه کل هارد رو برگردوند

Mirho3ein

Registered User
لایک‌ها
73
اگه هاردت ساتا هستش ازکیس درش بیار وصلش کن به یه کامپیوتر دیگه بعد با سیستم عامل اون بالا بیا!!کل اطلاعاتت رو داخل یه درایو نشون میده جابجا کن تو یه هارد دیگه بعد هارد خودتو کلا فرمت کن و سیستم عامل بریز...
یه روشی هم باید باشه که لینوکسی هابیشتر در جریانن من خیلی وارد نیستم ;)

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
از نرم افزار بوت Partition Table Doctor استفاده کن، بارها این مشکل رو حل کرده.

بالا