• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدبخت شدم كمك

dariush123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من بعد از نصب ويندوز يكي از درايوهايم را كه پر از بازي و فيلم بود را از دست دادم خواهش مي كنم كمكم كنيد و بگوييد كه چطوري مي توانم اطلاعاتم را بازيابي كنم ايا راهي هست يا نه؟

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
شما درایو رو فرمت کردی؟؟؟؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از dariush123 :
سلام. من بعد از نصب ويندوز يكي از درايوهايم را كه پر از بازي و فيلم بود را از دست دادم خواهش مي كنم كمكم كنيد و بگوييد كه چطوري مي توانم اطلاعاتم را بازيابي كنم ايا راهي هست يا نه؟
لطفا کاملتر توضیح بدید
درایو دیده نمیشه یا محتویاتش دیده نمیشه ؟ آیا هیچ درایوی رو برای نصب ویندوزت فرمت کردی؟ درایو ویندوزت fat هست یا ntfs?

dariush123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درايور من هست منتها اسمش تغيير كرده و اطلاعاتش فرمت شده و همچنين اين درايور و درايو ويندوز fat 32 هست.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
مهمترین کار اینه که فعلا هیچ چیزی روی اون درایو ننویسی تا چه شود

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
Recover My Files رو نصب کن حتما register کنش بعد بزار کار کنه ... خیلیاشو بر میگردونه

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=781524#post781524
این تاپیکو بخون

r studio 3 که لینک دانلود و رجیسترشم تو تاپیک هست بگیر اگه چیزی روی درایوت ننوشته باشی احتمالا همه اطلاعات قبلی رو میتونی در بیاری
اگه پارتیشن مجیک یا از این نوع برنامه ها داری شاید بتونی به کمک unformat یا چیزی شبیه این برش گردونی به حالت قبل البته اگه باهاش کار نکردی اینکارو نکن یه وقت بد ترش میکنی معمولا از fat هر درایو 2 نسخه هست که دومی پشتیبانش هست رو همین حساب بسته به نرم افزاری که باهاش format کردی شاید بشه fat پشتیبانش رو جایگزین کرد ولی به هر حال شما با برنامه های recovery مثل recover my file یا r-studio میشه اطلاعات روی درایو format یا delet شده رو برگردوند البته اگه format یا delet از نوع quick باشه چون در این حالت فقط fat پاک میشه و روی اطلاعات اصلی چیزی نوشته نمیشه
من r studio رو قویتر از برنامه های مشابه دیدم ولی اگه نتونستی با اون همه فایلارو پیدا کنی برنامه های دیگه رو هم تست کن مثل get data back یا easy recovery یا ..

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا بنظر من شما هیچی رو به هیچ درایویت نه اضافه نه کم کن

فقط سعی کن برنامه هایی نظیر آنچه بچه ها گفتند یا

recover4all professional 2.26

recover my files 3.80

پیدا کنی ( دانلود کن ... سی دی شونم احتمالا هست تو assistant هاي توي بازار )

این برنامه هارم توی سی نصب کن ( یه درایوی که ازش چیزی گم نکردی )

dariush123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ADDITIONAL KEY برنامه RECOVERY4ALL را ميخواهم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
نمی دونم اینی که من دارم بدردت می خوره یا نه

name -------> free

key ------- > KTGQMXKFMPVU;

ببين من هر كاري كردم نشد ... این وروجک که سمت چب key قرار گرفته در واقع جاش بلافاصله بعد از U هست ( یعنی باید از سمت راست اولین کارکتر شماره سریال باشه ...
خدا کنه کار بکنه

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام
روزنامه بگير.....آگهي ها شو بخون........زنگ بزن بازيابي اطلاعات..........پول بده.......اطلاعات بر مي گرده.........

بالا