• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدترین و گنگ ترین مشگل با جناب مووبل تایپ کمکککک

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز که داشتم آمار سایتمو نگاه میکردم متوجه آمار بالای خطای 404 یا همون The page cannot be found شدم و وقتی بیشتر پیگیری کردم متوجه شدم همگی مربوط میشه به ورودی از گوگل به طوری که وقتی کاربر توی نتایج جستجو روی لینک سایت من کلیک میکنه اصلا صفحه مربوطه وجود نداره یعنی مووبل تایپ اصلا برای اون Entry صفحه آرشیو تکی نساخته به همین خاطر تصمیم گرفتم یک بار دوباره سازی کامل کنم که دیدم بیشتر از 15 دقیقه گذشت و هنوز در حال بازسازی آرشیو تکی 1 تا 40 بود به فولدر آرشیو روی هاستم رفتم و با کمال نا باوری دیدم حجم فولدر آرشیو 1.2 گیگ شده و وقتی بازش کردم دیدم کلی فایل با همچین نام هایی 001227.php که حجم همگی دقیقا 1.80 مگه اونجا بود و شاید بیشتر از یک چهارم از 666 صفحه ای که باید برای آرشیو های تکی باشه وجود نداشت منم تمام فولدر آرشیو پاک کردم ولی وقتی دوباره سازی میکنم بازم به صورت خیلی ناقص شاید کمتر از 10 درصد فایل هایی که باید بسازه رو میسازه و بقیه رو بیخال میشه بعلاوه تمامی فایلهای مجهول 1.80 مگی لطفا هرچه سریعتر کمک کنید هرچند که فکر نمیکنم قابل حل باشه چون تو مطالب قبلی که گشتم این جور مشگلات عملا حل نشده باقی موندن به ادمین سرور هم که میگم میگه من اینجا مشگلی نمیبینم ولی در هنگام عمل دوباره سازی مووبل تایپ usage به شدت افزایش پیدا میکنه من از mt 3.16و سرور لینوکس استفاده میکنم .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب چرا به 3.2 ارتقا نميدي ؟

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hwt :
خوب چرا به 3.2 ارتقا نميدي ؟

نمیدونم میترسم بهش دست بزنم از اینم که هست خراب تر بشه ولی اگه بدونم فایده داره خوب ارتقا میدم .

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین الان یه چیزی متوجه شدم
تمام 666 فایل آرشیو تکی که باید ساخته بشه ساسخته میشه ولی در قالب همون فایلهای 1.80 مگی یعنی تو هر کدوم از اون فایها یه تعداد زیادی از پستها وجود داره
24.gif

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
85.gif
85.gif
این مشگل هم حل شد ایراد از تنظیمات آرشیو MT بود
113.gif

بالا