• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدست آوردن دلار پرفکت مانی با بازی شیر یا خط

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
امروز من می خوام یک سایت head or tailرو بهتون معرفی کنم.برد در این سایت
که من معرفی می کنم پنجاه به پنجاه هست واحتمال اینکه برنده بشید زیاده.
ریسک داره ولی مطمئن باشید که پولی که به جیب میزنید بیشتر از اونیه که از دست میدید تا 50 سنت رو من شرط بندی کردم و برنده شدم ولی بیش از اون رو من تضمین نمیکنم در کل خودتون بازی کنید میفهمید که واقعا چیز باحالیه

آموزش: بعد از اینکه وارد سایت شدید بازی رو مشاهده میکنید یاhead و یاtail رو انتخاب میکنید در گزینه ی پایین مبلغ شرط بندی رو انتخاب میکنید از 10 سنت تا 300 دلار پیشنهاد میشه در دفعات اول 10 یا 20 سنت رو انتخاب کنید و بعد رویwin200% کلیک میکنید تا به صفحه پرداخت پرفکت مانی برید بعد از کامل کردن مشخصات حساب پرفکت مانیتون اگه مبلغ در حسابتون موجود بود صفحه جدیدی باز میشه که بهتون میگه برنده شدید یا باختید اگه باختید مبلغی که شرط بندی کردید از حسابتون کم میشه و اگه برنده شدید همون مبلغ به صورت آنی به حساب شما واریز میشه
17092527348672417649.gif

از بنر زیر وارد سایت شوید:

سایتهای جدید:

7double.com

betheadtail.com

gugold.us

1gold-game.org

1gold-game.com

Last edited:

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
درسته برد و باخت 50 50 هست ولی این سیستم 100% زیر نظر مدیر سایت هست و هیچ وقت هم ضرر نمی کنه

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
باید یه روش هایی پیدا کنید که مدیر سایت نتونه دخالت کنه

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
درسته برد و باخت 50 50 هست ولی این سیستم 100% زیر نظر مدیر سایت هست و هیچ وقت هم ضرر نمی کنه

اره حرفت درسته ولی اگه فکر بازی داشتی اینو نمیگفتی
حالا اگه مدیر سایت هم تصمیم گیری کنه فک میکنی اینقد خره که فقط مردم رو ببازونه؟ که دیگه کسی بیشتر از یک بار تو این سایت نره
اگه فکرت خوب کار میکرد میدوستی من الان چی میگم

باید پیش بینی کنی که چه زمانی میبازی و کم شرط ببندی و زمانی که احتمال میدی برنده میشی مبلغ رو ببری بالا

من دیروز 3 دلار داشتم بعد از یک ساعت کردم 10 دلار اومدم بیرون حالا باور کردنش با خودته به نظر من هم نری تو این سایتهای کازینو برات بهتره چون اصلا با روحیت سازگار نیست

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
باید یه روش هایی پیدا کنید که مدیر سایت نتونه دخالت کنه

نمیشه این کارو کرد من فک نمیکنم مدیر این سایت 24 ساعته تو سایت باشه مگه چند تا مدیر داره که شیفتی کار میکنن؟

در ضمن این سایتی که معرفی شد یکی از سایت های شیر یا خط هست که خیلی کم ازش بازدید میشه اگه توتال پیدش رو نگاه کنید به زور روزی 2-3 دلار بره بالا در صو رتی که من خودم 2 روز پیش 7 دلار از این سایت بردم الان بازم میخوام برم.

یعنی مدیر این سایت واسه این سایت وقت خودش رو اینجور تلف میکنه من فک نمیکنم.

حالا اینقد خسیس نباشید مگه پولی که شما میخواد ببرید یا ببازید تو جیب من میره؟ با 1 دلار امتحان کنید<< اول 10سنت شرط ببندید بعد از اینکه 2-3 بار پشت هم باختید 50 سنتی شرط ببندید در ضمن فقط head رو انتخاب کنید اگه جواب نداد من خودم پول شما رو به شماره حسابتون میفرستم مرد نیستم اگه نکنم این کارو >>

اه اه اه مردم اصلا اهل ریسک نیستن اینقد ریسک واسه زندگی لازمه که...

Jack_81

Registered User
لایک‌ها
11
اگه چیزی تو جیب شما نمیره پس اون رفرنس نامبر شما آخر آدرس سایت برای چی هست؟ U6067605
آدرس سایت اینه : www.luckygold.info

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بدی این سیستم ها اینه که اگه یکبار باختید معتادش میشید و مبالغ بالاتر ( برای جبران اون باخت ) انتخاب می کنید تا زمانی که حساب شما صفر بشه . از روی تجربه دارم میگم .

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
اگه چیزی تو جیب شما نمیره پس اون رفرنس نامبر شما آخر آدرس سایت برای چی هست؟ U6067605
آدرس سایت اینه : www.luckygold.info

من چون از وبلاگم کپی کردم با لینک رف گذاشتم وگرنه فک نکنم واس هر شر بندی بیشتر از 1 سنت بده که نمی ارزه بخوام از این راه پول بگیرم

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
من این سایتو پیشنهاد می کنم. به چند دلیل:

1- پرداخت به انواع حساب ها(پی پال ، پی زا ، پرفکت مانی، ای گو ، بانک وایر ، بیت کون)
2- دخالت نداشتن مدیر در برنده شده و باختن (چون در هر ثانیه بالا 1000 نفر بازی می کنن و 1000 تا مدیرم داشته باشن نمی تونن کنترل کنن)
3- مقدار برنده شدن 197 درصد است نه 200 درصد
4- داشتن انواع بازی های شناسی و غیر شانسی
5- خرید و فروش سهام اگه دوست نداشتین از طریق بازی پول در بیارید
6- با مدیریت جو کوکو ، چندین سال پرداخت بدونه تاخیر (اعتبار جهانی بالا)
7- و...

البته با عضویت در این سایت در مجموعه سایت های این شرکت می توانید لاگین کنید و حساب مالی شما در تمام سایت های این شرکت یکی است.

اگه هم بدون سرمایه می خواین شروع کنید می توانید در دیگر سایت این شرکت شروع به کار کنید.

یعنی در این سایت کار کنید بعد در آمد خودتون با بازی و سهام و ... افزایش دهید. فعالیت با یک حساب در تمامی سایت های.
در این سایت با فعالیت های تبلیغاتی می توانید در آمد کسب کنید.
در این وبلاگ روش کار در این سایتو کاملا توضیح دادن.
http://listshop.blogfa.com/post-1395.aspx

ارمین7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
امروز من می خوام یک سایت head or tailرو بهتون معرفی کنم.برد در این سایت
که من معرفی می کنم پنجاه به پنجاه هست واحتمال اینکه برنده بشید زیاده.
ریسک داره ولی مطمئن باشید که پولی که به جیب میزنید بیشتر از اونیه که از دست میدید تا 50 سنت رو من شرط بندی کردم و برنده شدم ولی بیش از اون رو من تضمین نمیکنم در کل خودتون بازی کنید میفهمید که واقعا چیز باحالیه

آموزش: بعد از اینکه وارد سایت شدید بازی رو مشاهده میکنید یاhead و یاtail رو انتخاب میکنید در گزینه ی پایین مبلغ شرط بندی رو انتخاب میکنید از 10 سنت تا 300 دلار پیشنهاد میشه در دفعات اول 10 یا 20 سنت رو انتخاب کنید و بعد رویwin200% کلیک میکنید تا به صفحه پرداخت پرفکت مانی برید بعد از کامل کردن مشخصات حساب پرفکت مانیتون اگه مبلغ در حسابتون موجود بود صفحه جدیدی باز میشه که بهتون میگه برنده شدید یا باختید اگه باختید مبلغی که شرط بندی کردید از حسابتون کم میشه و اگه برنده شدید همون مبلغ به صورت آنی به حساب شما واریز میشه
17092527348672417649.gif

از بنر زیر وارد سایت شوید:

سایتهای جدید:

7double.com

betheadtail.com

gugold.us

1gold-game.org

1gold-game.com
داداش یه چند سنت باختم از این سایتا....دقیقا چطوری شروع کنم؟یکم راهنمایی کنی ممنون میشم.

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
من این سایتو پیشنهاد می کنم. به چند دلیل:

1- پرداخت به انواع حساب ها(پی پال ، پی زا ، پرفکت مانی، ای گو ، بانک وایر ، بیت کون)
2- دخالت نداشتن مدیر در برنده شده و باختن (چون در هر ثانیه بالا 1000 نفر بازی می کنن و 1000 تا مدیرم داشته باشن نمی تونن کنترل کنن)
3- مقدار برنده شدن 197 درصد است نه 200 درصد
4- داشتن انواع بازی های شناسی و غیر شانسی
5- خرید و فروش سهام اگه دوست نداشتین از طریق بازی پول در بیارید
6- با مدیریت جو کوکو ، چندین سال پرداخت بدونه تاخیر (اعتبار جهانی بالا)
7- و...

البته با عضویت در این سایت در مجموعه سایت های این شرکت می توانید لاگین کنید و حساب مالی شما در تمام سایت های این شرکت یکی است.

اگه هم بدون سرمایه می خواین شروع کنید می توانید در دیگر سایت این شرکت شروع به کار کنید.

یعنی در این سایت کار کنید بعد در آمد خودتون با بازی و سهام و ... افزایش دهید. فعالیت با یک حساب در تمامی سایت های.
در این سایت با فعالیت های تبلیغاتی می توانید در آمد کسب کنید.
در این وبلاگ روش کار در این سایتو کاملا توضیح دادن.
http://listshop.blogfa.com/post-1395.aspx

داداش یه چند سنت باختم از این سایتا....دقیقا چطوری شروع کنم؟یکم راهنمایی کنی ممنون میشم.

دوست من این سایتی که معرفی کردم از تمام سایت های موجود بهتره و در مجموعه تمامی نیاز های کاربرانشو تامین می کنه.
اگه می خوای با پول شروع کنی سایت اولی و اگه بدون پول می خوای جلو بری سایت دومی.

hadimeta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مطمعن باشید سیستم این قبیل سایت ها طوری طراحی شده که دست آخر شما ضرر میکنید من خودم کلی تو این سایت ها فعالیت کردم آخرش هیچی کسایی که این سایت هارو معرفی میکنن میخوان زیر مجموعه جمع کنن تا شاید پولی گیرشون بیاد.

بالا