• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدست آوردن نام كشور بازديد كننده ( فقط چند كشور )

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
من جستجو زياد كردم و برنامه هاي زيادي پيدا كردم كه از روي آدرس آي پي نام كشور رو ميده . ولي اكثرا برنامه هاي سنگيني بودند و ديتابيس هاي آنها چندين هزار ركورد داشت :wacko:
من يه برنامه نسبتا كوتاه ميخوام كه فقط تعداد 10 تا 15 كشور رو برام از روي آدرس آي پي بدست بياره و از ديتابيس هم اگه استفاده نشده باشه خيلي بهتره .
من برنامه IP2Location نسخه اصليشو كه توش تمامي كشورها را داره ميخواستم چند تا كشور مورد نظرمو از توش دربيارم و ازشون استفاده كنم البته بدون ديتابيس ولي ديدم هر كشوري تو ديتابيسش چندين ركورد داره . مثلا UNITED STATES چيزي حدود هزارو خورده اي ركورد داشت كه اينجوري نميشه با داشتن آي پي و رنج آي پي نام كشور را با يه If ساده درآورد :blink:

دوستان اگه اطلاعاتي تو اين زمينه داريد لطفا منو راهنمايي كنيد .. :)
ممنون

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فکر نمی کنم اونقدر بتونی حجمشو کم کنی
چون بیشتره حجمشو آمریکا می گیره
ولی ایران خیلی کمه فکر کنم زیر 200 رکورد باشه

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
من اينو دارم:
Ip2Country.PHP.NULL-DGT
5.22 MB
کد:
1. Import all the files with the .sql extension in a MySql database (take them one by one starting from number 1: ip_to_country1.sql, ip_to_country2.sql ... to ... ip_to_country14.sql)
2. Edit the ip.php file to connect to the MySql database (you have to set the username, password and database name)
3. Access ip.php in your browser.

Enjoy
نمي دونم به دردت مي خوره يا نه
مي خواي برو سايتش ببين
شايدم ديده باشي

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نگاه اگه فقط ایرانو بخوای نشون بده مشکلی نیست ولی اگه بخوای همه رو نشون بده هم حجم دیتابیس می ره بالا و هم فشاره زیادی به سرور می یاره که اگه سایتت ویزیتورش بالا باشه شاید اکانتتو ساسپند کنن

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از artin :
نگاه اگه فقط ایرانو بخوای نشون بده مشکلی نیست ولی اگه بخوای همه رو نشون بده هم حجم دیتابیس می ره بالا و هم فشاره زیادی به سرور می یاره که اگه سایتت ویزیتورش بالا باشه شاید اکانتتو ساسپند کنن
من فقط حدود 10 کشور مهم مثل ایران - امریکا - آلمان و.. که از همه بیشتر ویزیتور دارمو میخوام ..

ببینم راه دیگه ای نیست ؟ مثلا از سیستم کاربر کشور رو پیدا کرد ؟؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این کشورهایی که میگی بخش اصلی دیتابیس رو اشغال می کنن
فکر نمی کنم اونقدر بتونی حجمشو کم کنی

منظورت از سیستم کاربر چی بود ؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
منظورم اینه که بصورت Client side مثلا با استفاده از javascript بشه نام کشور رو بدست بیاریم . ؟

بالا