• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدقولی و بهانه عجیب سایت طراحی

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
سلام دوستان
حدود 13 روز پیش سفارش طراحی ایمیل+ لوگو برای یکی از مشتریان را در یکی از سایتهای معروف(میل اسکین) ثبت کردم. البته بار اول نبود که باایشون کار میکردم و قبلا از همکاری با ایشون خیلی راضی بودم. اینبار که سفارش رو دادم گفتن که قیمت قبلی که 50 تومن بوده به 150 تومن افزایش پیدا کرده، برام کمی عجیب بود این افزایش ولی چون کارشون رو قبول داشتم اوکی کردم بابت لوگو هم 75 هزار تومن و 25 تومن هم تخفیف همکاری دادن که شد مبلغ 200 تومن و چون من گفتم که عجله دارم. طبق گفته خودشون که عینا در سایتشون هم هست 15 تومن بابت سرعت درعمل واریز کردم که مجموعا مبلغ 215 تومن براشون واریز گزدید. ایشون گفتن که چون سفارش زیاد دارن به جای 24 ساعت 48 ساعته تحویل میدن. من هم منتظر موندم و خبری نشد. بعد از کلی پیام در تلگرام ایشون گفتن که شما باید میدونستین که در ترکیه یکشنبه ها تعطیله و من منظورم 48 ساعت کاری بوده و سفارش شما رو تا اخر شب ارسال میکنم
و از اون تاریخ تا الان کلا دیگه هیچ پاسخی ندادن. هر چی هم پیام میدادم بعد از مدتی در تلگرام خوانده میشد ولی باز هم بی پاسخ.بعد از گلایه شدید مشتری از من و کنسل کردن سفارش و همینطور اخذ ضرر و زیان. من پیام دادم سفارش رو کنسل کنید و وجه و ضرر و زیان رو عودت بدین که بعد از یکی دو روز پاسخ به صورت ایمیل اینگونه بود

با سلام و عرض ادب و احترام ؛

احتراماً به اطلاع می رساند ، با توجه به قطع شدن سرویس پارس پال مبلغ پرداختی مشتریان به دست ما نرسیده است و همچنان در حساب پارس پال می باشد طبق پیگیری های انجام شده پارس پال دیگر نمی تواند واریزی ها را به حساب ما در ترکیه واریز کند بنابراین متاسفانه تا اطلاع ثانویه نمی توانیم به دوستانمان در ایران خدمات ارائه دهیم ، بابت انجام نشدن سفارش شما عذر خواهی میکنیم و لطفاً جهت عودت وجه شماره کارت خود را اعلام فرمایید تا هزینه ی پرداختی شما عودت داده شود.

من پیام دادم که اینها دلیل پاسخ ندادن به پیام نمیشه
پاسخ دادن:
ا سلام و عرض ادب و احترام ؛

جناب صالح عزیز ؛ ما تمام سعیمان را کردیم تا بتوانیم هزینه پرداختی را وصول کنیم و سفارش مشتریان را انجام دهیم اما پارس پال دیگر نمی تواند کلیه وجوه را به حساب ما واریز کند بنابراین تصمیم به عودت وجه پرداختی همه ی مشتریانمان در ایران شدیم. وجه پرداختی شما با اینکه هنوز به حساب ما واریز نشده است به حساب شما عودت داده شد ؛

اینطور تصور کردم که ایشون گمان میکنن که یه چیزی هم ما بدهکاریم بابت اینکه این همه مدت سر کار موندیم. البته همه این موارد در کمال ادب و احترام بود و فقط خدمت دوستان گفتم شاید روزی به درد کسی بخورد. البته به خود ایشون هم پیام دادم که من درتاپیکی شرح ماوقع رو اعلام میکنم که ایشون پاسخ ندادن.

iran-box

Registered User
لایک‌ها
66
چه ساده ای دادا ترکیه رو تو خوابم نمیبینه

برو فتا ادرس ایمیلش بده ای پیش در میارن

هر چی اطلاعتا تلفن و ادرس و ایمیل و ای پیش داری بده دست فتا

همین گوشه کنار ایرانه

این اولین نفر نیست مه بخواد فیل هوا کنه الان ملت ما تو خیابونم جلو چشم هم این کارا میکنن

اون مسلمان بودن مال قدیم بود

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
چه ساده ای دادا ترکیه رو تو خوابم نمیبینه

برو فتا ادرس ایمیلش بده ای پیش در میارن

هر چی اطلاعتا تلفن و ادرس و ایمیل و ای پیش داری بده دست فتا

همین گوشه کنار ایرانه

این اولین نفر نیست مه بخواد فیل هوا کنه الان ملت ما تو خیابونم جلو چشم هم این کارا میکنن

اون مسلمان بودن مال قدیم بود
عزیز کلاهبرداری که نکردن بخوام برم فتا. پول رو هم پس دادن. فقط آبروی من بابت بدقوی ایشون رفته. اتفاقا از همکاری های قبلی هم نهایت رضایت رو داشتم. ولی اینسری این موضوع برام خیلی عجیب بود. ضمنا فکر نمیکنم در مورد ترکیه دروغی گفته باشن. چون خیلی وقت پیش بود که خبرداشتم به ترکیه رفتن و فکر نکنم دلیلی بر دروغ گویی در این زمینه داشته باشن.

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
ممنون بابت اطلاع رسانی علیرضا جان
البته الان واقعا ساکن استانبول ترکیه شده و قبلا هم که تو ایران بود جدا از طراحی حرفه ای و شیک اما فوق العاده بد قول بود
قالب ایمیل من هم قرار بود 1 روزه بده که 7 روزه طراحی کرد و بعد از طراحی و فرستادن نمونه من بهشون گفتم نیاز به تغییرات جزیی داره و گفتن که موارد تغییرات رو بفرستید تا 10 دقیقه دیگه انجام میشه و براتون میفرستم که این 10 دقیقه شد 3 روز
متاسفانه بعضی از طراح های بد قول فکر میکنن با انجام ندادن تعهداتشون یا بدقولی کردن ضرری به مشتریا زده نمیشه و فقط چند روز دیرتر به سفارشمون میرسیم.
در صورتی که اینطور نیست و من تو همین سفارشی که دادم ضرر هم کردم.(بخاطر رزرو ایمیل و آماده نبودن قالبی که باید 1 روزه طراحی میشد)

میل اسکین از نظر کیفیت کار حرفه ای و از نظر انجام کار و وجدان کاری فوق العاده غیر حرفه ای

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
پارسال من یه سایتی سفارش دادم به یکی از آشنایان دور در شیراز.قرار شد سه روز کاری تحویل بده اما 96 روزه و با کلی نواقصی تحویل داد.از یک سو آشنایی زشت بود که ازش شکایت کنم و از یک سو هر کاری کردم قبول نکرد هزینه ها را پس بده چون میگفت پول که به دست ما برسه برگشت داده نمیشه.اوایل گفته بود شرکت هستیم.وقتی آدرس شرکت ازش خواستم گفت فعلا جمع کردیم و توی خونه شخصی ام زرهی کار میکنم و تشریف بیارید مهمون نوازی کنیم.منم که تبریز بودم و سه ماهی یه بار میومدم شیراز گفتم "حتما" خدمت میرسم تا این که بعد از 96 روز یه کار دره پیتی بهم تحویل داد که از خاک تو سر بدتر بود.بعدا توی خیلی جاها دیدم که مشخصاتش شامل نام و نام خانوادگی و سایت هاش و شماره هاش و حساب های بانکیش و....... را نام بردن که به عنوان کلاهبردار هستش.دقیقا روز 94 روزه بهش زنگ زدم گفتم آقای فلانی من نمیخواستم از دستم ناراحت بشید ولی این دفعه که بهتون زنگ زدم شرمندتون میشم و واقعا عزمم را جزم کردم که ازش شکایت کنم.قطع کردم نیم ساعت بعد زنگ زد کلی قسم بچه شو خورد و گفت فردا شب یا پس فردا 100% تحویل میدم.خلاصه از اون روز تا به حالا خودکفا شدم و رفتم دنبال برنامه نویسی هر چند برنامه نویس نیستم ولی کارای خیلی بزرگم را خیلی تحقیق میکنم و میدم به شرکتای معتبر و کار درست مثلا همین پروژه ای که حدود 45 میلیون آب میخوره را هنوز دارم تحقیق میکنم.
یکی دیگه از شرکت های معتبر شهر شریفمون شیراز اینقدر منو اذیت کرد که من از خیر پولم گذشتم و پا به فرار گذاشتم.کارش قشنگه ولی خیلی اذیت میکنه مثلا ورودی سایتم را بعد از دو ماه بستند دیدم اسکن کارت ملی و شناسنامه و چند تا مدرک دیگه میخواد دوباره بعد از یه مدت دیگه دوباره همین مدارک را میخواستند جالب اینجا بود که من برگ قرار داد دو طرفه از هم داشتیم!!
امیدوارم که مسیر من و شما دیگه به همچین افراد و شرکت هایی برخورد نکنه بگو آمین:general406:
(تا جای ممکن سعی کردم اشخاص و شرکت ها ناشناس باشند هر چند که ایشون توی همین انجمن خرید فروش دارند مواظب باشید)

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
ممنون بابت اطلاع رسانی علیرضا جان
البته الان واقعا ساکن استانبول ترکیه شده و قبلا هم که تو ایران بود جدا از طراحی حرفه ای و شیک اما فوق العاده بد قول بود
قالب ایمیل من هم قرار بود 1 روزه بده که 7 روزه طراحی کرد و بعد از طراحی و فرستادن نمونه من بهشون گفتم نیاز به تغییرات جزیی داره و گفتن که موارد تغییرات رو بفرستید تا 10 دقیقه دیگه انجام میشه و براتون میفرستم که این 10 دقیقه شد 3 روز
متاسفانه بعضی از طراح های بد قول فکر میکنن با انجام ندادن تعهداتشون یا بدقولی کردن ضرری به مشتریا زده نمیشه و فقط چند روز دیرتر به سفارشمون میرسیم.
در صورتی که اینطور نیست و من تو همین سفارشی که دادم ضرر هم کردم.(بخاطر رزرو ایمیل و آماده نبودن قالبی که باید 1 روزه طراحی میشد)

میل اسکین از نظر کیفیت کار حرفه ای و از نظر انجام کار و وجدان کاری فوق العاده غیر حرفه ای
گل گفتی حسین جان

پارسال من یه سایتی سفارش دادم به یکی از آشنایان دور در شیراز.قرار شد سه روز کاری تحویل بده اما 96 روزه و با کلی نواقصی تحویل داد.از یک سو آشنایی زشت بود که ازش شکایت کنم و از یک سو هر کاری کردم قبول نکرد هزینه ها را پس بده چون میگفت پول که به دست ما برسه برگشت داده نمیشه.اوایل گفته بود شرکت هستیم.وقتی آدرس شرکت ازش خواستم گفت فعلا جمع کردیم و توی خونه شخصی ام زرهی کار میکنم و تشریف بیارید مهمون نوازی کنیم.منم که تبریز بودم و سه ماهی یه بار میومدم شیراز گفتم "حتما" خدمت میرسم تا این که بعد از 96 روز یه کار دره پیتی بهم تحویل داد که از خاک تو سر بدتر بود.بعدا توی خیلی جاها دیدم که مشخصاتش شامل نام و نام خانوادگی و سایت هاش و شماره هاش و حساب های بانکیش و....... را نام بردن که به عنوان کلاهبردار هستش.دقیقا روز 94 روزه بهش زنگ زدم گفتم آقای فلانی من نمیخواستم از دستم ناراحت بشید ولی این دفعه که بهتون زنگ زدم شرمندتون میشم و واقعا عزمم را جزم کردم که ازش شکایت کنم.قطع کردم نیم ساعت بعد زنگ زد کلی قسم بچه شو خورد و گفت فردا شب یا پس فردا 100% تحویل میدم.خلاصه از اون روز تا به حالا خودکفا شدم و رفتم دنبال برنامه نویسی هر چند برنامه نویس نیستم ولی کارای خیلی بزرگم را خیلی تحقیق میکنم و میدم به شرکتای معتبر و کار درست مثلا همین پروژه ای که حدود 45 میلیون آب میخوره را هنوز دارم تحقیق میکنم.
یکی دیگه از شرکت های معتبر شهر شریفمون شیراز اینقدر منو اذیت کرد که من از خیر پولم گذشتم و پا به فرار گذاشتم.کارش قشنگه ولی خیلی اذیت میکنه مثلا ورودی سایتم را بعد از دو ماه بستند دیدم اسکن کارت ملی و شناسنامه و چند تا مدرک دیگه میخواد دوباره بعد از یه مدت دیگه دوباره همین مدارک را میخواستند جالب اینجا بود که من برگ قرار داد دو طرفه از هم داشتیم!!
امیدوارم که مسیر من و شما دیگه به همچین افراد و شرکت هایی برخورد نکنه بگو آمین:general406:
(تا جای ممکن سعی کردم اشخاص و شرکت ها ناشناس باشند هر چند که ایشون توی همین انجمن خرید فروش دارند مواظب باشید)

بله حق با شماست. البته یکی از مشکلات شرکت های بزرگ هم قیمت های بسیار بالا به نسبت کاری که تحویل میدن هست و البته بعدش همخدمات قابل توجهی ندارند. میل اسکین بد قول بود ولی نه تا این حد. ولی الان از نظرم حرکت اینسری خیلی زشت بود. و تا الان همچین چیزی سابقه نداشت. از حق نگذریم باید یک مورد رو هم بگم. درسته ایشون به من ضرر زد و کار زشتی هم انجام داد ولی در مجموع ادبیات توهین امیزی نداشتن. در صورتی که متاسفانه در کشور ما دوستان هر جایی که خلاف نظرشون پیش بیاد به راحتی توهین میکنند. کمتر از 10 روز پیش توی همین انجمن در تاپیک من چند نفر هر چی دلشون خواست هتاکی کردن و مدیر محترم با گزارش های من نظرات اون ها رو پاک میکرد و یکی شون رو بلاک کرد و آخر سر هم تاپیک من رو قفل کرد. بعد از اون برخورد الان میفهمم که این کار میل اسکین یک حسن هست که نباید ازش گذشت

بالا