• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدقولی و مشکلات مالی با برخی گرافیست ها و برنامه نویسان

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
حتما برای بعضی از دوستان هم پیش اومده که یک پروژه را به یک گرافیست ، برنامه نویس و یا ... در اینترنت دادند
اما نهایتا با بدقولی مواجه شدند
طولانی شدن بیش از حد پروژه که خودش باعث زیان مالی شده
توی برخی موارد هم طرف پول را گرفته و بعد یک مدت جواب تماس را نمی ده

من خودم چند وقتیه به یک نفر پیش پرداخت دادم بابت یک پروژه بعد یک مدت دیگه جواب نمی ده
مبلغ هم اونقدر زیاد نیست ، هم خودم دوست ندارن برای یک مبلغ بخوام برم شکایت کنم
از طرفی پیگیری نکردن هم خودش یک مسئله است

شما توی این طور موارد چکار می کنین ؟

gharibe68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
متاسفانه ما هم با این مشکل مواجه شدیم. قبل از پرداخت مبلغ قول تحویل سه روزه لوگو سطح حرفه ای رو دادن اما بعد از واریز وجه سه ماه طول کشید که یه طرح نچندان دلچسب برامون ارسال کردن و چون وقت نداشتیم مجبور شدیم از همون طرح استفاده کنیم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اونایی که از پایه کلاهبردار هستند که هیچی ، کاری به کاریشون نداریم :دی

منتهی یه عده هستند کار بلدن ، ولی بسیار بی مسئولیت و careless هستند اگر 10 تا پروژه هم داشته باشند ، نفر 11 م بیاد میگه آره بده 3 روزه واست انجامش میدم و 3 روزش میشه 30 روز...

گروه بعدی یه چیزایی سرشون میشه ، ولی باید زمان و وقت بذارن تا بتونن انجامش بدن ، خب اگر کار 3 روزه رو بگن 60 روزه شما سفارش میدید بهش؟؟ نه !! پس مجبوره دروغ بگه : )))) و یه پیش پرداخت بگیره و هر موقع حوصلش شد یه ذره از کار رو پیش ببره .. آبرو و کار دیگران هم واسش مهم نیست...

دسته آخر هم دلال هستند ، به طور کلی هیچی سرشون نمیشه ، میگه حالا سفارش رو میگیرم میدم اصغر انجام بده ، نشد اکبر نشد مریم و در آخر اگر بازم نشد ضرر نکردم ، پول طرف رو پس میدم :دی

در نتیجه همیشه با افراد با سابقه کار کنید ، اگر سطح اعتبارتون از طراح یا کدنویس بیشتره ، کار رو که انجام داد بعد هزینه رو ارسال کنید ...

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
این مورد خودم ، قبلا هم یک پروژه برام انجام داده بود
بد از کلی بدقولی قرار شد اگر تا فلان روز ، پروژه آماده نشد پول را برگردونه
ولی فعلا رفته تا برگرده !!!!

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
والله دیر تحویل دادن کار یک بحثی هست و تحویل دادن کار باگ دار هم بحث دیگه ای هست
ما 5 سال پیش یه اسکریپت خریدیم کلی باگ داشت تمامی باگ های سیستم رو خودمون پیدا کردیم و گفتیم تا رفع کنن حدود 1 سال طول کشید تا باگای سیستم رو رفع کردن !
والله ارزش شکایت کردن رو نداره
اما بعد از اون با یه برنامه نویس اشنا شدیم که واقعا کارش درست بود و عملکرد خیلی بهتری داشت

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
منم زیاد پیش اومده برام برنامه نویس اونقدر تاخیر کرده که کلا بیخیال پروژه شدم

تاخیر هایی که باعث شده رقبا خیلی راحت جلو بزنن و دیگه پروژه از ارزشش بیافته

به نظرم ادم باید با درصد پیشرفت پروژه پول رو حساب کنه یا از واسط های مثل پونیشا استفاده کنه

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
ما که تو هر کاری رفتیم همینطوریه !
لوله کش ! نقاش ساختمان ! کابینت ! سرامیک ! مکانیک خودرو ! نقاش ماشین ! کاغذ دیواری ! پارکت ! ....
یعنی خدانکنه کار شما گیر یکی دیگه بیوفته !
کلا من اگر تو زندگیم 100 تا کار داده باشم دست دیگران انجام بدن 80 تاش همین برنامه ها رو داشتن ! پشیمونت میکنن ! به ندرت پیش امده یکی بیاد از همه لحاظ درست کارشو انجام بده بره !

بدقولی که خصوصیت رایج هست اصلا چیز تازه ای نیست به یارو میگیم فلان کار رو بیا انجام بده میگه 5 روز طول میکشه با این هزینه !
روز اول و دوم میاد روز سوم که دیگه کار رو زخمی کرده میره سراغ مشتری بعدی ! ما رو میزاره تو اب نمک خیالش هم راحته که کار ما دیگه دست خودشه ! میره 4 روز بعد میاد ادامه کارشو تموم کنه ... یعنی این سیستم که الان توی یک خط نوشتم را توی ده نفر با شغل های مختلف دیدم ! اصلا طرف اینکارو نکنه من شک میکنم بهش ...

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
همه جا همینطور شده. چون توی هر کاری دست زیاد شده، قیمت ها خیلی پایین اومده و دیگه کارها سود سابق رو نداره. طرف نمی خواد مشتریش بپره برای همین مجبوره چند تا کار با هم قبول کنه تا بتونه همون سود سابق رو داشته باشه.
قبلا فرضا طرف ماهی سه تا پروژه برمیداشته از اینا سه میلیون درمیاورده، حالا برای اینکه بازم بتونه اون سه میلیون رو دربیاره باید 8-7 تا پروژه رو برداره. خب معلومه که نمیرسه همه رو سر موقع یا با کیفیت خوب تحویل بده.

بالا