فکر کنم منظور شما پاویلیون DV6 بود . خیر خروجی های هوا زیرش نیست همونطور که قبلا عرض شد لبه های کناری و البته قدری پایین واقع شده(که زیر و کف لپتاپ محسوب نمیشه) و هوا رو از پهلو بیرون میده اما بدلیل لبه های گوه ای dv6 و dv7 و dv8، این تصور اشتباه ممکنه پیش بیاد. باز کردن کامل قاب زیرین لپتاپ و بررسی مسیر هوا در هیتسینک بخوبی موضوع رو روشن میکنه
اتفاقا کولپد آلومینیومی N8 گرچه مناسب لپتاپهای زیر 16 اینچ هست اما تجربه ی شخصی نشون داده لپتاپ بزرگ dv8 رو حداقل 10 درجه سلسیوس در لود کامل و هوای گرم خنکتر نگه میداره که روی طول عمر دستگاه بسیار موثره. در گزینه های انتخاب(بقول شما آپشن) هیچ لپتاپی تابحال کولپد ذکر نشده و نخواهد شد چون جزو لوازم حساس دستگاه (از قبیل شارژر یا باتری قویتر) محسوب نمیشه
ضمنا کیس هایی که فرمودین، بطور اصولی و درست فنهاش بسته نشده که هوا رو صرفا بیرون میکشه. تولید محیط کم فشار داخل کیس کمک موثری به خنک کردن نمیکنه
نه عزیز همون DV-5292EA هست. اینم لینکش:
http://support.hp.com/us-en/product...ebook-PC-series/1831955/model/3216250/drivers
اتفاقا این لپ تاپ قدیمی خروجی هوا زیرش هست. بر عکس اون لپتاپهای جدید(من Asus VivoBook S300CA دارم) اکثرا خروجی هوا در زیر ندارن. ضمنا Option ها قرار نیست جزء لوازم حساس دستگاه باشه. هر چیزی که به نحوی امکاناتی به دستگاه اضافه کنه یا یکی از امکانات بالقوه رو به بالفعل تبدیل کنه جزء Option محسوب میشه. برای مثال برای Tablet Lenovo Yoga 2 10inch Windows 8.1 که دوستم داره , کیبورد Blutooth محصول خود لنوو یک Option محسوب میشه.
بازم به نظر شخصی من اگر لپ تاپی از برند معتبر نیاز به Cool PAD داشته باشه حتما توی کاتالوگش حداقل یه اشاره ای بهش میشه.
عزیز حتی فنهای اصلی کیسهای مطرحی مثل Thermal Take (که روی بدنه بسته شده و کلید on/off دارن) هم هوا رو صرفا بیرون میدن. حتی فنهای کارت گرافیک حرفه ای مثل GTX960 هم هر سه هوا رو به بیرون میدن. شاید برای گرد و خاک نگرفتن باشه که هوا به داخل با فنها کشیده نمیشه. فرمایش شما هم در این خصوص متینه و جای تامل داره.