جمهوری ریخته، حتی می تونید رنگ اش هم عوض کنید، البته خیلی مواظب باشید ، ببینن قیمت دست تون نیست، از خجالت جیبتون در می آن!!!!به نقل از mmhmt :سلام
من آی میت جم دارم دستگاه من چندبار زمین خورده و بدنه آن خش داره میخواستم بدونم آیا براش میتونم بدنه تهیه کنم
متشکرم
عزیز جان از راهنماییت ممنونم لطف کن و حدود قیمت رو هم بگو که جیبم خجالت نکشهبه نقل از king_dani :جمهوری ریخته، حتی می تونید رنگ اش هم عوض کنید، البته خیلی مواظب باشید ، ببینن قیمت دست تون نیست، از خجالت جیبتون در می آن!!!!
برید همون مغازه رمضانی در علا الدین طبقه هم کف.همه رقمشو داره ، قیمت اش معقوله
بازم ممنون که در فروم نرم افزار مطرح نکردید سئوالتون رو
موفق باشی
والاه من اصلاً سئوال هم نکردم ، ولی اگر رفتم اون ور ها ، روی چشمبه نقل از mmhmt :عزیز جان از راهنماییت ممنونم لطف کن و حدود قیمت رو هم بگو که جیبم خجالت نکشه
دوست عزیز یه سوال دیگه برای عوض کردن بدنه دستگاه تو همون پاساژ علائدین اینکارو میکنند یا باید ببرم نمایندگی؟به نقل از king_dani :والاه من اصلاً سئوال هم نکردم ، ولی اگر رفتم اون ور ها ، روی چشم![]()
بله قربان، خیلی راحته خودتون هم می تونیدبه نقل از mmhmt :دوست عزیز یه سوال دیگه برای عوض کردن بدنه دستگاه تو همون پاساژ علائدین اینکارو میکنند یا باید ببرم نمایندگی؟
متشکرم
من جمهوری رو نمیدونم اما یه بار از دستم افتاد منم گفتم واسه این که بدنه فابریکش داقون نشه یه دونه قاب براش بگیرم زنگ زدم گارانتی گفت کلش میشه 120 تومن (قای روش بخش مشکی روش و پشتش)
ضمنا اگه کسی قاب واسه k-jam سراغ داره آدرس بده،البته نه اورجینال،از همینایی که واسه جم هست.ممنون.
گشتم نبود ! نگرد نیست !!
اورژینالش رو تو علاءالدین دیدم 135/000 تومان !!![]()
:f34r:
:f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r:
یافتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فروشگاه رسا طبقه پنجم همه مدل داره 16000 تومن تلفن 66746745