• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدون عملیات ماین رمزارز به دست بیارید

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
سلام . دوستان سایتهای زیادی هستن که با فعالیت داخلشون بهتون رمز ارز میدن ولی متاسفانه بیشترینشون فیک هستن و موقع برداشت تازه متوجه میشید که هر چی وقت گذاشتید پریده . من یه سری سایت میشناسم که واقعی هستن و تو بعضیاشون حتی روزانه میتونید ارز برداشت کنید . یکی یکی معرفی میکنم اگر مشتری داشت ادامه میدیم
اینم بگم اضاع رمز ارزها اصلا الان خوب نیست و یه کسی که ماینر هست الان با 10 تا کارت گرافیک سری rx هم روزانه کمتر از 2 دلار درآمد داره . پس الان بهترین موقع برای جمع کردن سکه هاست که وقتی بالا رفتن یه چیزی دستتون رو بگیره
اول از همه بهتون پیشنهاد میکنم والت کوینومی رو دانلود و نصب کنید چون سکه های زیادی رو ساپورت میکنه و کاملا هم مطمئن هست . برای نصبش حتما در گوگل سرچ کنید که برای ریکاوری یه سری حروف بهتون میده که باید عینا مثل خودش یاداشت کنید موقع ریکاوری والتتون وارد کنید . پس اگر اطلاعاتتون در مورد این والت کم هست حتما طریقه درست نصب این والت رو گوگل کنید ک یه وقت اشتباهی صورت نگیره .
خوب بریم سراغ سایت . دوستان خواهشا از طریق این لینک وارد بشید برای ثبت نام . برای شما فرقی نداره ولی یه کمکی هم به بنده کردید
دوستان این سایت اصلا فیک نیست و به صورت روزانه میتونید برداشت کنید . کافیه تنها نیم ساعت وقت بزارید و برداشت بزنید اگر برداشت نداشتید هرچی دوست داشتید بگید
بعد از ثبت نام شما با این قسمت ها کار دارید
2.jpg
ready to claim که هر 20 دقیقه براتون فعال میشه . واردش میشید و کارش رو انجام میدید
shortlinks که روزانه 20 تا 25 تا لینک کوتاه بهتون میده
و دو قسمت دیگه هم بابت هر لول که بالا میرید یا هر 5 کلیم که انجام میدید بهتون هدیه ای میده که به بالانستون اضافه میشه
offerwalls هم خیلی عالیه ولی متاسفانه با آی پی های ایرانی مشکل داره . ولی بعضیاشو میشه استفاده کرد ک بعدا بهتون میگم مقدار قابل توجهی هم بهتون میده که با یک بار انجام دادنش مستقیم میتونید تبدیل به ارز کنیدش . مقدارش از 1000 هست تا 4500 که خیلی عالیه
3.jpg
سکه های بدی هم ساپورت نداره . پیشنهاد میکنم سکه های ارزون قیمت رو تا میتونید به تعداد جمع کنید verge و tron . سکه های خوبی هستن . اتر کلاسیک هم که به صورت مستقیم میتونید تو کشورمون راحت بفروشید
با روزانه نیم ساعت وقت یه تعدادی ارز کنار بزارید که شاید مثل سال 2017 که سکه ها اوج گرفتن پول قابل توجهی دستتون رو بگیره و به یه زخمی بزنیم .
دوستانی که ثبت نام کردن بهم پ خ بدن تا در مورد قسمت آفر والز بیشتر براشون توضیح بدم
برداشت های خودم رو در پست بعدی میزارم تا ببینید که اصلا فیک و سرکاری نیست . البته پول چندانی نیست در حال حاضر ولی در کنار یه سری سایت های دیگه بدم نیست در حد یه ماینر با 5 تا 6 تا کارت میتونید درآمد داشته باشید البته اگر وقت و حوصله کافی رو داشته باشید
موفق باشید

r@soul

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من ازاین سایت استفاده میکنم حساب کونومی هم دارم روشت برداشتو توضیح میدین؟

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
من ازاین سایت استفاده میکنم حساب کونومی هم دارم روشت برداشتو توضیح میدین؟

بله عزیز . وارد قسمت withdraw میشید . سکه ای که میخواید انتخاب میکنید و در قسمت wallet id شماره حساب سکه ای که در کوینومی دارید رو وارد کرده و برداشت میزنید . در کمتر از چند دقیقه در حسابتون خواهد بود . خیلی راحت

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
سلام به همه دوستان . 2 تا سایت دیگه هم معرفی میکنم که فیک نیستن و برداشت دارن اولی باید به یه مبلغی برسی تا بتونی برداشت بزنی . و دومی میتونید به صورت روزانه برداشت بزنید . بازار سکه ها هم مثل اینکه داره گرم میشه و تو 24 ساعت گذشته خوب بالا اومد پس اگر میتونید وقت بزارید حتما مقداری سکه کنار بزارید شاید قسمتمون شد یه سیستم خوف ببندیم ;)

این سایت خیلی خوبه و مقدار درآمدش نسبت به لول بالاتر میره و لینک های کوتاه زیادی داره . لینک هاش بیشترش زیاد اذیت کن نیستن . فقط برداشت باید به یه رقمی برسه بعد برداشت کنید

این سایت هم خوبه . برداشت روزانه داره . حتی روزانه 3 بارم میشه ازش برداشت داشت . بعضی لینک هاش یه مقدار اذیت میکنه ولی مهم اینه که فیک نیست و واریز داره

bvbv.jpg

اینم نمونه برداشت .

یه مطلب دیگه که البته اگر مایل باشید انجام بدید روش تبدیل سکه ها به هم دیگه هست که بدون اینکه نیاز باشه برید تو صرافی های خارجی تو مطلب بعدی میگم
فعلا

بالا