• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدون کلیک .... بدون پرداخت .... روزانه پول بگیر

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
سلام ... بهترین سایت اینه که من معرفی میکنم .... نه میخواد کلیک کنی نه میخواد پول بدی بلکه عضو میشی و روزانه پول میگیری حتی اگه زیرمجموعه هم پیدا نکنی .....

کار این سایت اینه که روزانه بر حسب تعداد shares روزانه یه مبلغی که هر روز با روز قبل متفاوته میده .

کار این سایت انجوریه که مثلا امروز سایت 5 دلار در بیاره و کل shares ها 1000 تا باشه برای هر شیر 005/0 دلار میده و اگر شما 200 شیر داشته باشی میشه روزی 1 دلار و حتی بیشتر .

که البته برای بالا بردن شیر سه راه داری :
1- رفرال : با گرفتن هر زیر مجموعه فعال ( فعال یعنی اینکه روی لینکی که از طریق ایمیل فرستاده میشه کلیک کنه و عضویتش فعال شود ) 1 شیر و 5 سنت میدهد .
2- شیر پر کلیک : با کلیک بر روی لینکها شیر بگیری که مقدارش متغیره
3- sign up در سایت ها و گرفتن 1 شیر بعلاوه 10 سنت .

که البته من راه اول را استفاده میکنم . البته میتونید با پرداخت 25 دلار 300 شیر بگیرید.

که البته شما میتونید sign up کنید و ول کنید به امان خدا . یه سال دیگه بیایید سر بزنید

اینم لینکش : http://www.myfreeshares.com/index.php?ref=abcdef

samoraee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز اگه ممکنه یه کم در مورد دو مورد دیگه و نحوه ی دریافت پول تو ضیح بدید اصلا شما از این سایت تا حالا چیزی دریافت کردید یا کسی رو می شناسید که پولی گرفته باشه پیشاپیش از شما ممنونم:blush:

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره این سایت پرداخت داره ولی سودش خیلی خیلی کمه من که یه سال پیش تو این جور سایتا بودم freeprofitcard از همه بهتر بود .

بالا