• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدون کلیک و سرمایه گذاری درآمد کسب کنید/فقط برای 50 نفر

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
همه دوستانی که در زمینه کسب درآمد سایت های خارجی کار می کنند حتماً سایت likesplanet را میشناسند.خوب الان اگر بشناسید می گوید آره همان سایت لایک در ازای پرداخت؟بــــله
اما اگر شما از آن دسته افراد هستید که وقت برای این کار را ندارید و درآمد راحت می خواهید،ما این کار را می کنیم.فقط لازم است از طریق لینک زیر عضو شوید و زیر مجموعه ما شوید.
تاکید می کنم بعد عضویت از طریق لینک زیر هیچ فعالیتی لازم نیست انجام دهید و روزانه امتیاز شما افزوده خواهد شد و هر دو تا سه روز یکبار می توانید برداشت هم داشته باشید.
البته اگر فعالیت هم داشته باشید که بهتر و هر روز می توانید برداشت داشته باشید.این طرح محدود فقط فعلاً برای حداکثر 50 نفر می باشد.

سند پرداخت این سایت:"بدون هیچ زیر مجموعه ای روزانه با 30 دقیقه به 10 سنت می رسید"

1388933169_sanad.jpg

اگر حساب اوکی پی ندارید از اینجا عضو شوید:

بعد عضویت همینجا اعلام کنید ....

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
شما هم می تونید به اینجا برسید

000.png

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
سلام با نام کاربری iman35 زیر مجموعه ی شما شدم خوب اگه من لایک نکنم پس چطوری پول خودش اضافه میشه؟

fireboy810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
با نام کاربری fire_boy810 زیر مجموعه شما شدم

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
دوستان از پوینت های خود عکس بگیرید فردا خواهید که پوینت های شما اضافه خواهد شد،حتما عکس قبل و بعد بگیرید و در همین جا سند قرار بدید.در غیر اینصورت اضافه شدن امتیاز بعد 24 ساعت قطع خواهد شد.
حتما تا 24 ساعت دیگر اسناد رو قرار بدید همین جا/دوباره تاکید می کنم هیچ کاری ،هیچ لایکی و غیره نیاز نیست البته اگر لایک کنید بیشتر کسب می کنید.از ساعت 18 امروز پنچ شنبه پوینت ها دو کاربر بالا افزوده خواهد شد صورت اتوماتیک
سوالی بود در خدمتیم

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
دوستان از پوینت های خود عکس بگیرید فردا خواهید که پوینت های شما اضافه خواهد شد،حتما عکس قبل و بعد بگیرید و در همین جا سند قرار بدید.در غیر اینصورت اضافه شدن امتیاز بعد 24 ساعت قطع خواهد شد.
حتما تا 24 ساعت دیگر اسناد رو قرار بدید همین جا/دوباره تاکید می کنم هیچ کاری ،هیچ لایکی و غیره نیاز نیست البته اگر لایک کنید بیشتر کسب می کنید.از ساعت 18 امروز پنچ شنبه پوینت ها دو کاربر بالا افزوده خواهد شد صورت اتوماتیک
سوالی بود در خدمتیم

Mohammad Modir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام
ببخشید این OKPAY برای چیه؟!
ایا کاربردش مثل WebMoney هست؟!

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
درود
هر دو سه روز چقدر برداشت میشه کرد؟
چه مبلغ؟
قبلا که حداقل برداشت پایین بود می شد 0.1 دلار برداشت کنید.الان شده 2 دلار اگر اشتباه نکنم.پس دیگه نمیشه هر روز برداشت کرد.توجه کنید که در این روش هیچ کار لازم نیست انجام دهید.اما اگر اهل لایک و غیره باشید روزانه تا 1 دلار بعید نیست.

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
من قبلا از طریق سایت شما زیر مجموعه شما شدم

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
با نام کاربری navidahanj زیر مجموعه شما شدم.

Mohammad Modir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
راستی خودمون چجوری میتونیم لایک کنیم و درامدمون بیشتر بشه
میشه توضیح بدید
باید از کدوم بخش استفاده کرد
ممنون

pes1374

Registered User
لایک‌ها
35