vpsserverx
Registered User
سلام دوستان !
حتما دیگه تقریبا همه می دونن که من دارم همه سایتهام را می فروشم !
گفتم یک مزایده بذارم که هرچی زودتر از شر سایتها خلاص بشم برسم به کار و زندگی خودم !
سایتها را به قیمت پایه خیلی خیلی پایین می ذارم اینجا برای مزایده !
این واقعا یک فرصت استثنایی هست برای کسی که می خواد سایت بخره !
پایان مزایده 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد برای هر کدوم از سایتها !
اونهایی که دامنه آی آر دارن هزینه انتقال با خریدار هست !
زیر قیمت پایه هیچ کس پیشنهاد نده !
خوب بریم سر اصل مطلب !
اخبار | خبرگذاری ان اس دبلیو | nsw | خبر سایت خبری و تفرحی با رنک 3 و حدود 7200 مطلب ! قیمت پایه 99 هزار تومن !
دامنه این سایت فروخته شد ! بکاپ را اگر کسی خواست خبر بده
===============================================================
مفیدترین - سایتی برای خواندن و به اشتراک گذاشتن مطالب مفید این سایت مثل ب ا ل ا ت ر ی ن هست که کاربرها مطالبشون را توش می ذارن و دیگران بهشون رای می دن ! رنک گوگل سایت 2 هست و حدود 1200 تایی کابر ثبتنام شده داره ! قیمت پایه 99 هزار تومن !
مفیدترین فروخته شد !
==================================================================
***بزرگترين مركز تبلیغات و اخبار ایران زمين *** آگهي رايگان در صفحه اول*** اینم سایت آگهی رایگان هست ! من خودم 249 تومن خریدم حدود دوماه پیش ولی خوب قسمت نشد روش کارم کنم ، حدود 7800 تا آگهی و 7450 تا کاربر داره ! قیمت پایه 130 هزار تومن ! دوستان توجه کنید که کاربرهاش این قدرها می ارزن ! این هم یک دامنه دیگه داره که می دم به خریدار : 01bazar.com
فقط این سایت مونده !
====================================================
سایت تفریحی اگزو اینم که قبلا گذاشتم توی یک تاپیک دیگه ، ولی قیمت را کم می کنم دوباره می ذارم اینجا . رنک 1 هست و حدود 1087 مطلب داره ! قیمت پایه 40 هزار تومن ! البته فقط دامنه این قیمتها بیشتر می ارزه ولی خوب باید بفروشم !
چون پیشنهاد مناسبی براش نیست از فروشش منصرف شدم مگر کسی بالای قیمت پایه بخواد بخره !
دیگه سایتی نمی فروشم ولی چندتایی دامنه هست که لیست می کنم اگر کسی خواست می فروشم !
با تشکر
حتما دیگه تقریبا همه می دونن که من دارم همه سایتهام را می فروشم !
گفتم یک مزایده بذارم که هرچی زودتر از شر سایتها خلاص بشم برسم به کار و زندگی خودم !
سایتها را به قیمت پایه خیلی خیلی پایین می ذارم اینجا برای مزایده !
این واقعا یک فرصت استثنایی هست برای کسی که می خواد سایت بخره !
پایان مزایده 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد برای هر کدوم از سایتها !
اونهایی که دامنه آی آر دارن هزینه انتقال با خریدار هست !
زیر قیمت پایه هیچ کس پیشنهاد نده !
خوب بریم سر اصل مطلب !
اخبار | خبرگذاری ان اس دبلیو | nsw | خبر سایت خبری و تفرحی با رنک 3 و حدود 7200 مطلب ! قیمت پایه 99 هزار تومن !
دامنه این سایت فروخته شد ! بکاپ را اگر کسی خواست خبر بده
===============================================================
مفیدترین - سایتی برای خواندن و به اشتراک گذاشتن مطالب مفید این سایت مثل ب ا ل ا ت ر ی ن هست که کاربرها مطالبشون را توش می ذارن و دیگران بهشون رای می دن ! رنک گوگل سایت 2 هست و حدود 1200 تایی کابر ثبتنام شده داره ! قیمت پایه 99 هزار تومن !
مفیدترین فروخته شد !
==================================================================
***بزرگترين مركز تبلیغات و اخبار ایران زمين *** آگهي رايگان در صفحه اول*** اینم سایت آگهی رایگان هست ! من خودم 249 تومن خریدم حدود دوماه پیش ولی خوب قسمت نشد روش کارم کنم ، حدود 7800 تا آگهی و 7450 تا کاربر داره ! قیمت پایه 130 هزار تومن ! دوستان توجه کنید که کاربرهاش این قدرها می ارزن ! این هم یک دامنه دیگه داره که می دم به خریدار : 01bazar.com
فقط این سایت مونده !
====================================================
سایت تفریحی اگزو اینم که قبلا گذاشتم توی یک تاپیک دیگه ، ولی قیمت را کم می کنم دوباره می ذارم اینجا . رنک 1 هست و حدود 1087 مطلب داره ! قیمت پایه 40 هزار تومن ! البته فقط دامنه این قیمتها بیشتر می ارزه ولی خوب باید بفروشم !
چون پیشنهاد مناسبی براش نیست از فروشش منصرف شدم مگر کسی بالای قیمت پایه بخواد بخره !
دیگه سایتی نمی فروشم ولی چندتایی دامنه هست که لیست می کنم اگر کسی خواست می فروشم !
با تشکر
Last edited: