• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برام از ساماندهی اس ام اس اومده که...

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
برام از ساماندهی اس ام اس اومده که سریعا ایمیلتون رو چک کنید. ادرس ایمیلم رو هم در متن اس ام اس ذکر کردن(همون ایمیلیه که تو ساماندهی ثبت کردم)
اما هیچ ایمیلی دریافت نکردم
چیکار کنم حالا؟

newads

Registered User
لایک‌ها
109
تو پنلت توی سایت اینترنت ای ار ثبت شده اونجا ببین

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
پوشه اسپم رو هم چک کن.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اسپم رو چک کن
توی پنل اینترنت.آی آر هم ذکر میشه معمولا

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان مشکل حل شد
یه ایمیل به آدرس [email protected] زدم و بهشون گفتم ایمیلی دریافت نکردم. 1 ساعت بعد جواب دادن.
یکی از پست های سایت رو گفته بودن مخالف با شئون اسلامیه! هر چند واقعا چیز خاصی نبود. ولی خب بالاخره قانونه دیگه. حذفش کردم.
ولی واقعا خوشحال شدم از اینکه دیدیم همچینم که تو نت بعضی وب مسترها شلوغش میکنن کار ف . ی ل ت . ر ی ن گ بی حساب و کتاب نیست و قبل از فیلتر کردن تذکر میدن. یا به ایمیل ها سریع رسیدگی میکنن.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان مشکل حل شد
یه ایمیل به آدرس [email protected] زدم و بهشون گفتم ایمیلی دریافت نکردم. 1 ساعت بعد جواب دادن.
یکی از پست های سایت رو گفته بودن مخالف با شئون اسلامیه! هر چند واقعا چیز خاصی نبود. ولی خب بالاخره قانونه دیگه. حذفش کردم.
ولی واقعا خوشحال شدم از اینکه دیدیم همچینم که تو نت بعضی وب مسترها شلوغش میکنن کار ف . ی ل ت . ر ی ن گ بی حساب و کتاب نیست و قبل از فیلتر کردن تذکر میدن. یا به ایمیل ها سریع رسیدگی میکنن.
ای آقا ...
اگر خلاف شما یه کم سنگین تر بود ( منظورم همین خلاف شئونات اسلامی ) میزدن فیلتر میکردن مثل آب خوردن.

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
ای آقا ...
اگر خلاف شما یه کم سنگین تر بود ( منظورم همین خلاف شئونات اسلامی ) میزدن فیلتر میکردن مثل آب خوردن.
خب ببینید بالاخره اونی که مشکل خلاف شئوناتش برای خودش هم محرزه اگر فیلتر بشه ، ناعدالتی نیست. چون خودش از قبل هم میدونسته اگر در این زمینه فعالیت کنه میزنن ف.ی.ل.ت.رش میکنن. بنابراین مشکل از خودشه.
ولی اگر بخوان صدها وب مستر دیگه مثل ما که اشتباهات غیرعمد مثل مثلا اینکه چند تا مدل لباس گذاشتن اما نمیدونستن ممکنه برای یه ذره باز بودن ساق پای این مدل ، فی.ل..ت.ر بشن، رو بلافاصله ف/ی/ل/ت ر کنن خیلی بی انصافیه
در نهایت به نظر من اگر همیشه روالشون همینطور باشه خیلی خوبه. حداقلش اینه که وب مسترهایی که دارن در چارچوب نرمال پیش میرن نیاز نیست تنشون بلرزه که یه وقت بخاطر یه اشتباه ناخواسته ممکنه ف.ی.ل.ت.ر بشن.

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان یه سوال دارم.
خود کارشناسان ف./ی/لت.رینگ میشینن بررسی میکنن و مطالب مورد دار سایت ها رو گیر میارن یا کسی گزارش رد میکنه که اونامیفهمن؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خب ببینید بالاخره اونی که مشکل خلاف شئوناتش برای خودش هم محرزه اگر فیلتر بشه ، ناعدالتی نیست. چون خودش از قبل هم میدونسته اگر در این زمینه فعالیت کنه میزنن ف.ی.ل.ت.رش میکنن. بنابراین مشکل از خودشه.
ولی اگر بخوان صدها وب مستر دیگه مثل ما که اشتباهات غیرعمد مثل مثلا اینکه چند تا مدل لباس گذاشتن اما نمیدونستن ممکنه برای یه ذره باز بودن ساق پای این مدل ، فی.ل..ت.ر بشن، رو بلافاصله ف/ی/ل/ت ر کنن خیلی بی انصافیه
در نهایت به نظر من اگر همیشه روالشون همینطور باشه خیلی خوبه. حداقلش اینه که وب مسترهایی که دارن در چارچوب نرمال پیش میرن نیاز نیست تنشون بلرزه که یه وقت بخاطر یه اشتباه ناخواسته ممکنه ف.ی.ل.ت.ر بشن.
توجه اینکه سایتهایی که پشتوانه محکمی ندارن مثل سایت من و شما ، بعد از چندین بار تذکر ، احتمال فیلتر شدن بالا میره. یعنی دلتون خوش نباشه مثلا 10 بار ایمیل زدن لینک دادن حذف کنید. ممکنه یهو بگن این سایت خیلی مجرمه ...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان یه سوال دارم.
خود کارشناسان ف./ی/لت.رینگ میشینن بررسی میکنن و مطالب مورد دار سایت ها رو گیر میارن یا کسی گزارش رد میکنه که اونامیفهمن؟
حدود 10 هزار کاربر افتخاری داره....

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
توجه اینکه سایتهایی که پشتوانه محکمی ندارن مثل سایت من و شما ، بعد از چندین بار تذکر ، احتمال فیلتر شدن بالا میره. یعنی دلتون خوش نباشه مثلا 10 بار ایمیل زدن لینک دادن حذف کنید. ممکنه یهو بگن این سایت خیلی مجرمه ...
آره اینم درسته. حالا پشتوانشون چجوریه؟ مگه یه نفر مرجع فیلتر کردنه که تا خواستن یه سایت خاص رو فیلتر کنن این بیاد وسط بگه این سایت رو فیلتر نکنید؟
منظورتون از پشتوانه، پارتیه؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آره اینم درسته. حالا پشتوانشون چجوریه؟ مگه یه نفر مرجع فیلتر کردنه که تا خواستن یه سایت خاص رو فیلتر کنن این بیاد وسط بگه این سایت رو فیلتر نکنید؟
منظورتون از پشتوانه، پارتیه؟
لوکوپوک رو یک شبه فیلتر کردن مثل آب خوردن
مدیر عاملش شخصا دنبال کاراش رفت. یه جا تعریف میکرد ...

پشتوانه اقتصادی یا سیاسی.

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
شما خودت میگی چیزی نبوده
اگر چیز خاصی بود
فیلتر که هیچی ، پلیسم میومد دنبالت
خب آره اینم درسته.
خب ببینید دوستان من همین رو میگم کلا. میگم کاراشون بی حساب کتابم نیست. بخاطر هر جرم یا اشتباهی طرف رو بیچاره نمیکنن. خیلی ها میگفتن اصلا بررسی ای نمیکنن. سریع میزنن فیلتر میکنن و این حرفا. من دارم میگم حداقلش آدم میدونه تا وقتی داری تو چارچوب هایی که تعیین کردن(حالا از دید ما هر قدرم که میخواد تنگ نظرانه باشه) حرکت کنی، مشکل خاصی نخواهی داشت.

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
حل مسئله تاخیر ایمیل و اسمس فیلترینگ
سلام برای شما هم پیش اومده که اسمس میاد از فیلترینگ ولی ایمیلش هنوز نیومده
در این موارد شما باید به ادرس http://login.internet.ir/index.html برید
و با یوزر و پس ساماندهی لاگین شید

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
حل مسئله تاخیر ایمیل و اسمس فیلترینگ
سلام برای شما هم پیش اومده که اسمس میاد از فیلترینگ ولی ایمیلش هنوز نیومده
در این موارد شما باید به ادرس http://login.internet.ir/index.html برید
و با یوزر و پس ساماندهی لاگین شید
یعنی علاوه برساماندهی توی اینجا هم باید ثبت نام کنیم؟
register.internet.ir

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
ساماندهی جدید
با مال قدیم وارد نشد جدید وارد شد

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
ایمیلش معمولا دیرتر میاد