ای آقا ...دوستان مشکل حل شد
یه ایمیل به آدرس [email protected] زدم و بهشون گفتم ایمیلی دریافت نکردم. 1 ساعت بعد جواب دادن.
یکی از پست های سایت رو گفته بودن مخالف با شئون اسلامیه! هر چند واقعا چیز خاصی نبود. ولی خب بالاخره قانونه دیگه. حذفش کردم.
ولی واقعا خوشحال شدم از اینکه دیدیم همچینم که تو نت بعضی وب مسترها شلوغش میکنن کار ف . ی ل ت . ر ی ن گ بی حساب و کتاب نیست و قبل از فیلتر کردن تذکر میدن. یا به ایمیل ها سریع رسیدگی میکنن.
خب ببینید بالاخره اونی که مشکل خلاف شئوناتش برای خودش هم محرزه اگر فیلتر بشه ، ناعدالتی نیست. چون خودش از قبل هم میدونسته اگر در این زمینه فعالیت کنه میزنن ف.ی.ل.ت.رش میکنن. بنابراین مشکل از خودشه.ای آقا ...
اگر خلاف شما یه کم سنگین تر بود ( منظورم همین خلاف شئونات اسلامی ) میزدن فیلتر میکردن مثل آب خوردن.
توجه اینکه سایتهایی که پشتوانه محکمی ندارن مثل سایت من و شما ، بعد از چندین بار تذکر ، احتمال فیلتر شدن بالا میره. یعنی دلتون خوش نباشه مثلا 10 بار ایمیل زدن لینک دادن حذف کنید. ممکنه یهو بگن این سایت خیلی مجرمه ...خب ببینید بالاخره اونی که مشکل خلاف شئوناتش برای خودش هم محرزه اگر فیلتر بشه ، ناعدالتی نیست. چون خودش از قبل هم میدونسته اگر در این زمینه فعالیت کنه میزنن ف.ی.ل.ت.رش میکنن. بنابراین مشکل از خودشه.
ولی اگر بخوان صدها وب مستر دیگه مثل ما که اشتباهات غیرعمد مثل مثلا اینکه چند تا مدل لباس گذاشتن اما نمیدونستن ممکنه برای یه ذره باز بودن ساق پای این مدل ، فی.ل..ت.ر بشن، رو بلافاصله ف/ی/ل/ت ر کنن خیلی بی انصافیه
در نهایت به نظر من اگر همیشه روالشون همینطور باشه خیلی خوبه. حداقلش اینه که وب مسترهایی که دارن در چارچوب نرمال پیش میرن نیاز نیست تنشون بلرزه که یه وقت بخاطر یه اشتباه ناخواسته ممکنه ف.ی.ل.ت.ر بشن.
حدود 10 هزار کاربر افتخاری داره....دوستان یه سوال دارم.
خود کارشناسان ف./ی/لت.رینگ میشینن بررسی میکنن و مطالب مورد دار سایت ها رو گیر میارن یا کسی گزارش رد میکنه که اونامیفهمن؟
آره اینم درسته. حالا پشتوانشون چجوریه؟ مگه یه نفر مرجع فیلتر کردنه که تا خواستن یه سایت خاص رو فیلتر کنن این بیاد وسط بگه این سایت رو فیلتر نکنید؟توجه اینکه سایتهایی که پشتوانه محکمی ندارن مثل سایت من و شما ، بعد از چندین بار تذکر ، احتمال فیلتر شدن بالا میره. یعنی دلتون خوش نباشه مثلا 10 بار ایمیل زدن لینک دادن حذف کنید. ممکنه یهو بگن این سایت خیلی مجرمه ...
لوکوپوک رو یک شبه فیلتر کردن مثل آب خوردنآره اینم درسته. حالا پشتوانشون چجوریه؟ مگه یه نفر مرجع فیلتر کردنه که تا خواستن یه سایت خاص رو فیلتر کنن این بیاد وسط بگه این سایت رو فیلتر نکنید؟
منظورتون از پشتوانه، پارتیه؟
خب آره اینم درسته.شما خودت میگی چیزی نبوده
اگر چیز خاصی بود
فیلتر که هیچی ، پلیسم میومد دنبالت
یعنی علاوه برساماندهی توی اینجا هم باید ثبت نام کنیم؟حل مسئله تاخیر ایمیل و اسمس فیلترینگ
سلام برای شما هم پیش اومده که اسمس میاد از فیلترینگ ولی ایمیلش هنوز نیومده
در این موارد شما باید به ادرس http://login.internet.ir/index.html برید
و با یوزر و پس ساماندهی لاگین شید
با یوزر پسورد ساماندهی تو اینجا هم لاگین میشهیعنی علاوه برساماندهی توی اینجا هم باید ثبت نام کنیم؟
register.internet.ir
برای من که با یوزر ساماندهی وارد نشدبا یوزر پسورد ساماندهی تو اینجا هم لاگین میشه
http://login.internet.ir/index.html