• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

براورد هزینه طراحی سایت ؟

parsnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
منظور من از ایجاد این تاپیک اینه که یک براورد نرخ کرده باشم . من قصد دارم یک سایت مثل سایتهای http://www.istgah.com و http://www.linkestan.com و htpp://www.tehrantabligh.com تاسیس کنم و با گرفتن تبلیغات از افراد و شرکتها کسب درامد کنم. میخوام بدونم که هزینه یی که برای طراحی یک چنین سایتی لازمه چه قدر هستش ؟
(حداقل و حداکثر)

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
حد اکثر که نداره ولی حداقل من باشم 350 رو میگیرم ، خوب البته خیلی کارا هست که توی قسمت ادمین سایت وجود داره و اصل قضیه هم همونه ، هرچی اون قسمت امکانات بیشتری داشته باشه گرون تر میشه .
البته خیلی مزخرف بخوای سرهم بندیش کنی شاید بعضی ها با 150 تومن 200 تومن هم سرو تهش رو هم بیارن ولی خوب این سایت نه تنها امکانات خوبی نخواهد داشت بلکه تو ی موتور های سرچ هم بالا نمیره ! پس کارت رو به دست آدم کار دون بسپر تا ضرر نکنی !

موفق باشی

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
خداییش h-r خیلی خوب قیمت دادی !!

بازارو خراب نکن دیگه بابا !! کی ایستگاه رو با 300 تومن می نویسه آخه؟

مگر اون که از نرم افزارهای آماده استفاده کنن

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب هرکس منابع خودش رو داره :D ولی گفتم که حد اقل 350 تومن این کلمه حداقل خیلی معنی داره ! و البته بی انصافی نکن ! من بازار رو خراب نمیکنم این بازار خودش خراب هست وگرنه کی از پول بدش میاد ؟!؟ من شرط میبندم بهش 200 تومن هم قیمت میدن !

TurboIrHosting

Registered User
لایک‌ها
13
ایستگاه هسته اصلیش مامبو هست و یه ماژول داره نصب میکنی میشه ایستگاه نمیخواد بیخود هم پول بدی اینارو میتونی مجانی بگیری خواستی من 30 تومن میگیرم برات نصب میکینم

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از TurboIrHosting :
ایستگاه هسته اصلیش مامبو هست و یه ماژول داره نصب میکنی میشه ایستگاه نمیخواد بیخود هم پول بدی اینارو میتونی مجانی بگیری خواستی من 30 تومن میگیرم برات نصب میکینم
فکر نمیکنم با یه ماژول اونجوری بشه
از هسته عوضش کردن
با مود ریرایت قاتیش کردن
وکلی کارای دیگه

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17

نگفتم :lol:
هرکس منابع خودش رو داره یعنی اینکه کلاس های آماده زیادی رو از قبل نوشتم که خیلی کارم رو راحت میکنه نه اینکه یه چیز مجانی رو بخوام 350 تومن بفروشم !

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
آره H_R خوب حدس زده بود ولي گفتي 200 هم قيمت ميدن شد 30
فكر كنم يه مدت ديگه طرف ميگه آقا بيا اين 30 تومن من برنامتو بنويسم

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

آقا شما یه سایتی مثل ایستگاه رو مجانی برای من ردیف کن . با همون امکانات می خوام .
چقدر فضا می خواد ؟؟؟

30 تومن هم حاضرم بدم . اگه لازم باشه 50 هم میدم .

فقط سر کاری نباشه

parsnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi25 :
آقا شما یه سایتی مثل ایستگاه رو مجانی برای من ردیف کن . با همون امکانات می خوام .
چقدر فضا می خواد ؟؟؟

30 تومن هم حاضرم بدم . اگه لازم باشه 50 هم میدم .

فقط سر کاری نباشه

من خودم حاضرم 100 هزارتومن هم بدم ولی اگه مثل ایستگاه باشه دیگه

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
يك سايتي بود اگر اشتباه نكنم.
http://www.iranddl.com
برنامه مديريت محتواي ايستگاه رو مجاني و يا با قيمت خيلي پايين ميداد.
ميتونيد به سايتش مراجعه كنيد.
در ضمن اينم بگم كه اين جور سايتها فقط يكيش ميگيره.يعني براي موفقيت بايد يك جور ديگه عمل كنيد و نميتونيد با همون برنامه با سايتي مثل ايستگاه رقابت كنيد.
بهترين راه طراحي يك سيستم جديد و بهتره

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
خداییش 30تومن قیمت مناسبیه هم برای خریدار هم برای طراح.! 300 تومن برای istgah ?

parsnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی به نظر من اگه خوب تبلیغ بشه میتونه رقیب بزرگی یرای ایستگاه بشه:cool:

به نقل از parsbin :
يك سايتي بود اگر اشتباه نكنم.
http://www.iranddl.com
برنامه مديريت محتواي ايستگاه رو مجاني و يا با قيمت خيلي پايين ميداد.
ميتونيد به سايتش مراجعه كنيد.
در ضمن اينم بگم كه اين جور سايتها فقط يكيش ميگيره.يعني براي موفقيت بايد يك جور ديگه عمل كنيد و نميتونيد با همون برنامه با سايتي مثل ايستگاه رقابت كنيد.
بهترين راه طراحي يك سيستم جديد و بهتره

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
برای داشتن سایت هایی مثل ایستگاه و لینکستان به جدیت و خلاقیت نیاز داری .این دو تا وقتی شورع کردن کارشون نو بود . و خداییش یه تیم پشت این سایت ها هست. رنک هر دو سایت رو توی گوگل ببینید.
اینم یه سایت دیگه شبیه ایستگاه !

parsnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه من یه سایت مثل ایستگاه بزنم و با امکانات بیشتر و بهتر , چه کار هایی بکنم میتونم که یه رقیب برای ایستگاه باشم ؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظر من نخواه که یه سایتی مثل ایستگاه بزنی ! اگر به فکرت میرسه یه کار تازه بکن ! یه کاری که حد اقل 85 % مطمئن باشی توش موفق میشی و اگر هنوز چیزی به فکرتن نرسیده بشن دربارش فکر کن ! از همه سایت های اینجوری یکیش ایستگاه میشه ، اونم حتما با مدیریت و پشتکار کسایی بوده که اون رو ساختن و حالا که اون اون بالاست و تو هیچ اهرمی هم نداری که بخوای باهاش رقابت کنی تو محکوم به شکستی !
حالا خودت میدونی ولی به نظر من این کار به جز دور ریختن پول زحمت زیادی چیزی نیست و آب در هاون کوبیند اه !

TurboIrHosting

Registered User
لایک‌ها
13
nدوست عزیز شما با تبلیغ میتونی بازدید بگیری کافی یه سیستم توپ راه بندازی و خودتو بکشی کنار و فقط مدیریت کنی اونقت هی بازدیدت میره بالا

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
شما فک می کنید ایستگاه چقد در آمد داره ؟؟

من خودم کارم تبلیغات اینترنتیه از این مسائل خوب خبر دارم با همه این سایتها هم در ارتباطم و کار کردم

ایستگاه فقط اونقدی در آمد داره که بزور پول باند وبتش (پهنای باند) جور میشه !!

پس بدون گودال به آب نزنید

بالا