• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

براي خريد گوشي مشاوره ميخوام...خيلي سريع

دانشجوو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام يه راهنمايي ميخواستم راجع به گوشي موبايل: من در حال حاضر از اين گوشي هاي نوكياي قديمي دارم!

ميخوام يه اندرويد بخرم، با مشخصات زير: من الآن نياز دارم يه سري عكس هايي از لپتاپم (عكس هاي معماري) بريزم تو گوشي و سر كلاس هي اونا رو بايد نگاه كنم، يه سري پي دي اف هم بايد توش بريزم كه سر كلاس و بيرون زياد مي خونم. كيفيت گرفتن عكس خود گوشي برام مهم نيست چون دوربين دارم. پس بايد يا حافظه اش زياد باشه يا حافظه و رم اون قابل افزايش باشه. يه گوشي كه اين مشخصاتي كه من مي خوام رو داشته باشه فارسي هم بشه،واي فاي داشته باشه و قابليت اتصال به اينترنت از طريق واي فاي رو هم داشته باشه، ارتقاي اندرويدش خوب باشه،و باتري اش هم زود شارژ تموم نكنه!

بنظرتون با اين مشخصات فرقي بين گوشي 200 هزار توماني با گوشي 700 هزار توماني با اين كارهايي كه من ميخوام بكنم وجود داره؟

نرم افزار خاصي هم نميخوام توش بريزم، فقط قرآن و مفاتيح و...اهل بازي هم نيستم.

همين

به نظر شما چي بگيرم؟ من اين كارا رو ميخوام. آيا خيلي فرق مي كنه گوشيم دو هسته اي باشه يا چهار هسته اي؟ بعد چي باشه؟ سوني؟

LG

چطوره؟ ال جي خوبه؟

سامسونگ چطور؟

پيشنهاد شما به من چيه؟

باتشكر

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
سلام دوست من
عزاداریت قبول حق باشه
یه نگاه به نام کاربریم بندازی متوجه میشی منم مثل خودت رشتم معماریه البته ما که فارق شدیم :D ما موندیمو اتوکد با 3دی مکس و مدرکی که داره خاک میخوره تو اتاق فارق التحصیلان دانشگاه :D
ایشالا که موفق باشی
نظره من رو فبلت هست که اندازه بزرگتری داره و میتونی به خوبی ازش استفاده کنی
تو رنج قیمت تا 700 تومن میتونم g750 هواوی بهت پیشنهاد کنم که مورد خوبیه و با چیزایی که میخوای همخونی داره و باطریه خیلی خوبی داره
اون بحثی که کردی در مورد قیمتا خوب اگه فرقی بینشون نبود اون قیمتو نمیدادن
در اندازه صفحه کیفیت و قدرت باطری کیفیت صفحه کیفیت دوربین و....... با هم تفاوت دارن
بودجتو مشخص کن تا دقیقتر کمکت کنم
این گوشی هم که معرفی کردم تا اون رنج قیمت یعنی 700 الی 750 گوشیه خیلی خوبیه و دسته 2 خیلی کم فروش میره چون هرکی میخره ازش راضیه

الجی و سامسونگ هم خیلی خوب هستند اول برای خرید باید شما بودجتون رو مشخص کنید تا چه مقدار میخواین هزینه کنید برای گوشی البته بهترین گزینه برای کارتون فبلت هستش

Last edited:

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
هواوی g730 با قیمت 500 تومن براحتی کار شما را راه میاندازد.
من پیشنهاد میکنم که یک تبلت بگیرید که من لنوو 5500 را توصیه میکنم که 8 اینچی است و سیمکارت خور.

دانشجوو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هواوی g730 با قیمت 500 تومن براحتی کار شما را راه میاندازد.
من پیشنهاد میکنم که یک تبلت بگیرید که من لنوو 5500 را توصیه میکنم که 8 اینچی است و سیمکارت خور.
متشكرم:) چون لپتاپ دارم، ديگه نيازي به تبلت فكر نميكنم باشه. فقط چون گوشي ام ازين نوكياهاي قديمي است، ترجيح ميدم گوشي بخرم. ممنون پس هواوي g730 رو بهم پيشنهاد ميكنين

دانشجوو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من
عزاداریت قبول حق باشه
یه نگاه به نام کاربریم بندازی متوجه میشی منم مثل خودت رشتم معماریه البته ما که فارق شدیم :D ما موندیمو اتوکد با 3دی مکس و مدرکی که داره خاک میخوره تو اتاق فارق التحصیلان دانشگاه :D
ایشالا که موفق باشی
نظره من رو فبلت هست که اندازه بزرگتری داره و میتونی به خوبی ازش استفاده کنی
تو رنج قیمت تا 700 تومن میتونم g750 هواوی بهت پیشنهاد کنم که مورد خوبیه و با چیزایی که میخوای همخونی داره و باطریه خیلی خوبی داره
اون بحثی که کردی در مورد قیمتا خوب اگه فرقی بینشون نبود اون قیمتو نمیدادن
در اندازه صفحه کیفیت و قدرت باطری کیفیت صفحه کیفیت دوربین و....... با هم تفاوت دارن
بودجتو مشخص کن تا دقیقتر کمکت کنم
این گوشی هم که معرفی کردم تا اون رنج قیمت یعنی 700 الی 750 گوشیه خیلی خوبیه و دسته 2 خیلی کم فروش میره چون هرکی میخره ازش راضیه

الجی و سامسونگ هم خیلی خوب هستند اول برای خرید باید شما بودجتون رو مشخص کنید تا چه مقدار میخواین هزینه کنید برای گوشی البته بهترین گزینه برای کارتون فبلت هستش
ممنوونم از راهنمايي تون. چون لپتاپ دارم فكر نميكنم نيازي به تبلت و ... داشته باشم. فقط چون گوشيم هنوز ازين نوكياهاي قديمي هست، ترجيح ميدم يه گوشي بخرم! راجع به قيمت هم مشكلي ندارم. فقط ميخواستم ببينم اگه زياد تفاوتي نداره و كارهاي من رو همون گوشي هاي پايين قيمت اندرويد هم راه مي اندازه، باقي هزينه اش رو بذارم و استفاده هاي ديگه كنم... بازم ممنون:)

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
ممنوونم از راهنمايي تون. چون لپتاپ دارم فكر نميكنم نيازي به تبلت و ... داشته باشم. فقط چون گوشيم هنوز ازين نوكياهاي قديمي هست، ترجيح ميدم يه گوشي بخرم! راجع به قيمت هم مشكلي ندارم. فقط ميخواستم ببينم اگه زياد تفاوتي نداره و كارهاي من رو همون گوشي هاي پايين قيمت اندرويد هم راه مي اندازه، باقي هزينه اش رو بذارم و استفاده هاي ديگه كنم... بازم ممنون:)
زیاد نمیخواید هزینه کنید و دنبال گوشی هستید
آنر 3c بخرید کیفیت خوب و عالی

دانشجوو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم
تاسوعا و عاشوراي حسيني رو تسليت ميگم. ان‌شاءالله عزاداري هاي شما هم قبول باشه. التماس دعا...

دانشجوو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاسوعا و عاشوراي حسيني رو تسليت ميگم. ان‌شاءالله عزاداري هاي شما هم قبول باشه. التماس دعا...

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
هواوی بهتر نيست؟ اگه هزينه اش برام مشكلي نداشته باشه؟
honor 3c یک هواوی با صفحه 5 اینچ با قیمت 580 تومن است.
توی این رنج قیمت و صفحه 5 میشه الجی l90خرید که بهتر است.
البته با صفحه 5.5 اینچ g730 هواوی با قیمت 500 تومن و خواستید بیشتر هزینه کنید g750 یا قیمت 700 تومن. چون بازی نمیکنید همون ارزونتره را بخر.
تاسوعا و عاشورا بر شما هم تسلیت باد و التماس دعا.

دانشجوو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
honor 3c یک هواوی با صفحه 5 اینچ با قیمت 580 تومن است.
توی این رنج قیمت و صفحه 5 میشه الجی l90خرید که بهتر است.
البته با صفحه 5.5 اینچ g730 هواوی با قیمت 500 تومن و خواستید بیشتر هزینه کنید g750 یا قیمت 700 تومن. چون بازی نمیکنید همون ارزونتره را بخر.
تاسوعا و عاشورا بر شما هم تسلیت باد و التماس دعا.
متشكرم . LG زياد هنگ نميكنه؟ شما گفتين بهتر از هواوي است؟

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
الجی بسیار بهتر از هواوی هست- خاطر جم باش

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
هر چى باشه ال جى شركت اسم و رسم داره ولى هواوى؟

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
هواوی بهتر نيست؟ اگه هزينه اش برام مشكلي نداشته باشه؟
تا 700 تومن گوشی های هواوی بهتر از سایر برند هاست بالای 700 تومن شرکتای برند حرف اول رو میزنن
انر 3سی هم هواوی بود گفتم قیمتشم 570 یا 580 تومن باشه

الان من خودم الجی جی 2 دارم درصد هنگ کردنش پیش بزندای دیگه 0 هست و اصلا هنگ نمیکنه

بالا