• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

براچی سایتم رفت تولیست سیاه

hasanvahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام من سایتم رو تازه زدم ده روز بیشتر فکنکم باشه اما رفت تو لیست سیاه گوگل
میشه کسی کمک کنه علت چیه دو سه روز پیش 17 تا ارور 404 تو گول وبمستر تولز داشتم که دستی پاکشون کردم
حالا ک رفته تو لیست سیاه چطوری باید درش بیارم یکی کمک کنه
ادرس:WWW.AMOZE6.IR

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست گرامی سایت شما در لیست سیاه نیست بر چه اساسی این حرف رو می زنید تعداد ایندکس مناسبی از یک سایت تازه تاسیس دارید از سایت های دیگه برا این موضوعات استفاده نکنید هیچ کدام اونا به داده های گوگل دسترسی ندارن و معیار شما باید گوگل وبمستر باشه و ایندکساتون تو گوگل در مورد سایت هم بازه های زمانی 10 روزه خیلی زوده خیلی خیلی خیلی زوده اگر می خواهید در این مسیر قدم بردارید بزرگترین دوست شما صبر هست و بدترین دشمنان گیر دادن به سایت خودتون در مورد درآمد و آمار هست سعی کنید سیاست مشخصی داشته باشید و از همون ابتدا کلمات هدف خودتون رو معلوم کنید و بر روی اونا مانور بدین

hasanvahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوست گرامی سایت شما در لیست سیاه نیست بر چه اساسی این حرف رو می زنید تعداد ایندکس مناسبی از یک سایت تازه تاسیس دارید از سایت های دیگه برا این موضوعات استفاده نکنید هیچ کدام اونا به داده های گوگل دسترسی ندارن و معیار شما باید گوگل وبمستر باشه و ایندکساتون تو گوگل در مورد سایت هم بازه های زمانی 10 روزه خیلی زوده خیلی خیلی خیلی زوده اگر می خواهید در این مسیر قدم بردارید بزرگترین دوست شما صبر هست و بدترین دشمنان گیر دادن به سایت خودتون در مورد درآمد و آمار هست سعی کنید سیاست مشخصی داشته باشید و از همون ابتدا کلمات هدف خودتون رو معلوم کنید و بر روی اونا مانور بدین
خیلی ممنون از راهنمایی تون من چون توگوگل سرچ کردم برای لیست سیاه یه سایت هایی بود که نشون میداد رفته تو لیست سیاه بعد وقتی که نشون داد من باور کردم و یه دورورزیه که ورودی گول نداشتم و صفر بود ترسیدم تو لیست سیاه باشه چون قبلش روزی 4 پنج تا داشت

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست من شما در یک مطلب ممکنه چند روز ورودی بگیری اما طی چند روز بعدی رقبای قویتر میان صدر نتایج و ورودی شما قطع میشه طبق گفته قبلیم سایت موفق داشتن تلفیق از تلاش-زمان و تجربه خواهد بود در هر کدوم از این سه بخش کم بگذارید سایت دچار مشکل میشه اینو از روی تجربه چند ساله عرض می کنم سایت داشتم همون روز دوم 10 تا ورودی گوگل داده اما من چون عجول بودم گفتم بی خیال شما اگر نمی تونی صبور باشی وارد این عرصه نشو

• Like
Reactions: ap3

hasanvahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوست من شما در یک مطلب ممکنه چند روز ورودی بگیری اما طی چند روز بعدی رقبای قویتر میان صدر نتایج و ورودی شما قطع میشه طبق گفته قبلیم سایت موفق داشتن تلفیق از تلاش-زمان و تجربه خواهد بود در هر کدوم از این سه بخش کم بگذارید سایت دچار مشکل میشه اینو از روی تجربه چند ساله عرض می کنم سایت داشتم همون روز دوم 10 تا ورودی گوگل داده اما من چون عجول بودم گفتم بی خیال شما اگر نمی تونی صبور باشی وارد این عرصه نشو
خیلی ممنون دوست من .
اگر راهنمایی وتوصیه ای دارید که منو تو این راه موفق میکنه اگر بگید ممنون میشم چون میخوام رو سایت وقت صرف کنمl

بالا