• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای ارتقا سایتم تو موتور جستجو چه موردی مهم تره؟

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
برای اینکه سایتم برای کلمات کلیدی تو گوگل به صفحه ی اول بیاد چه چیزهایی رو باید رعایت کنم؟(منظورم مهمترین مسایل بحث سئو که روی بالا اومدن سایتم تو گوگل تاثیر دارن).
آیا عمر سایت من روی این مورد تاثیر داره یا میشه یه سایت در عرض 2 ماه هم بیاد صفحه اول گوگل؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
تعداد کلملت کلیدی رو زیاد کن

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
دوست عزیز

فکر می کنم مهمترینش داشتن متن خوب و دسته اول در سایته

ضمن اینکه اگه بتونید مقاله های خوبی به سایت های مرتبط با کارتون بدهید

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

talareagahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برای اینکه سایتم برای کلمات کلیدی تو گوگل به صفحه ی اول بیاد چه چیزهایی رو باید رعایت کنم؟(منظورم مهمترین مسایل بحث سئو که روی بالا اومدن سایتم تو گوگل تاثیر دارن).
آیا عمر سایت من روی این مورد تاثیر داره یا میشه یه سایت در عرض 2 ماه هم بیاد صفحه اول گوگل؟

عمر سايت كه حتما مهمه.كلمات كليدي هم در حد تعادل نه افراط باشه.اصلاح كدها توسط سئو كار مجرب.بك لينك هاي مناسب .اشتراك گذاري در گوگل+ خيلي مهم و بعد از اون در توييتر و فيس بوك صفحه برا سايت داشته باشي.اينا باهمديگه عواملي موثر هستن تا در صفحه اول گوگل باشي

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
قبول دارم

این مسئله ای هست که خودم با اون همیشه درگیر بودم و قبل از مطالعه و تحقیق کارهای برای سایت کردم که بعد معلوم شده اشتباه بوده
و من عجله کردم
پیشنهاد می کنم یک ماه وقت بگذاری مطالعه کنی .

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
عمر سايت كه حتما مهمه.كلمات كليدي هم در حد تعادل نه افراط باشه.اصلاح كدها توسط سئو كار مجرب.بك لينك هاي مناسب .اشتراك گذاري در گوگل+ خيلي مهم و بعد از اون در توييتر و فيس بوك صفحه برا سايت داشته باشي.اينا باهمديگه عواملي موثر هستن تا در صفحه اول گوگل باشي

اصلا این طور نیست
من سایتم پری روز افتتاح شد
یک نویسنده داره برام مطالب می نویسه کارش انصافا حر نداره توی همین پی تی بود
امروز توی سه تا مطلب صفحات اول و سوم هستم از 5 مطلب
نمی دونم روش ایشون چیه فقط می دونم قیمت هاش بالاست

rezax03

Registered User
لایک‌ها
2
بهترین کار گذاشتن مطالب اختصاصی جدید است من یه وبلاگ زدم مطالب جوری بود که هم بازدید داشت هم 5 تا نتایج اول برای من است اکثرا:D

بالا