• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای استفاده از اکانت پریمیوم آپلودسنترها از کدام دانلود منیجر استفاده میکنید؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
دوستانی که از اکانت پریمیوم آپلودسنترهای مختلف استفاده میکنند (فایل سرو،فایل سونیک،هات فایل و ....) لینکهای دانلود خودشون رو با کدام دانلود منیجر مدیریت میکنند. البته سوال مهمتر هم هست که اکثر این اپلودسنترها از قبل ف ی ل.تر شده بودند منتها اگر از و.پ.ن استفاده میشد براحتی میتونستند لینک مورد نظر را دانلود کن حالا با توجه به کند شدن یا بسته شدن پورتهای پی.پی.تی/ال.ت..تی.پی.تی برای دانلود لینکها چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟
مثلا "فایل سرو" خودش یه فایل منیجر برای دانلود بصورت اختصاصی داره که بدون کمک از چیزی میشه لینکها را اضافه کرد منتها ارور و اشکال زیاد داره و یه جورایی بدرد نمیخوره...

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
به نظر الان دیگه خرید اکانت مستقیما از سایت‌های آپلودسنتر به صرفه نیست چون هم گرون میشه و هم اینکه اکثرا فیلی هستند، به نظر من الان صرفه با خرید اکانت از سایت‌هایی هست که از آپلودسنترها پشتیبانی می‌کنند (همون لیچ‌ها ...)

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
دوستانی که از اکانت پریمیوم آپلودسنترهای مختلف استفاده میکنند (فایل سرو،فایل سونیک،هات فایل و ....) لینکهای دانلود خودشون رو با کدام دانلود منیجر مدیریت میکنند. البته سوال مهمتر هم هست که اکثر این اپلودسنترها از قبل ف ی ل.تر شده بودند منتها اگر از و.پ.ن استفاده میشد براحتی میتونستند لینک مورد نظر را دانلود کن حالا با توجه به کند شدن یا بسته شدن پورتهای پی.پی.تی/ال.ت..تی.پی.تی برای دانلود لینکها چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟
مثلا "فایل سرو" خودش یه فایل منیجر برای دانلود بصورت اختصاصی داره که بدون کمک از چیزی میشه لینکها را اضافه کرد منتها ارور و اشکال زیاد داره و یه جورایی بدرد نمیخوره...

من از jdownloader استفاده میکنم.
از تمام سایت ها بصورت free و با اکانت دانلود میکنه خیلی امکانات زیادی داره بر خلاف IDM موقع ساختن فایل سیستم رو به ... نمیده.
البته برای رفع مشکل فیل تر میتونین از IDM جدید هم استفاده کنین هر دو تاشون موقع دانلود از api استفاده میکنن و راحت میتونین دانلود کنین. با اکانت فایل سونیک تست کردم به راحتی جواب میده و مشکل فیل تر نداره

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
من از jdownloader استفاده میکنم.
از تمام سایت ها بصورت free و با اکانت دانلود میکنه خیلی امکانات زیادی داره بر خلاف IDM موقع ساختن فایل سیستم رو به ... نمیده.
البته برای رفع مشکل فیل تر میتونین از IDM جدید هم استفاده کنین هر دو تاشون موقع دانلود از api استفاده میکنن و راحت میتونین دانلود کنین. با اکانت فایل سونیک تست کردم به راحتی جواب میده و مشکل فیل تر نداره

سلام
میشه که توضیح بدید چطور میشه از api تو IDM برای دانلود استفاده کرد. من اکانت filesonic , filserve , wupload رو دارم.
با تشکر

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
میشه که توضیح بدید چطور میشه از api تو IDM برای دانلود استفاده کرد. من اکانت filesonic , filserve , wupload رو دارم.
با تشکر

من از IDM 6.07 استفاده میکنم. اکانتتون رو توش وارد میکنین بعد اگه لینک تکی میخواین بزنین کپیش کنین توی IDM Add URL رو بزنین برین صفحه بعد اینجا صبر کنین تا آدرس رو به api.filesonic تغییر بده و حجم فایل رو بیاره حالا راحت میتونین دانلود کنین. اگه لینک ها رو با هم میزنین هم صبر کنین تا همه رو بشناسه و حجمشون رو بیاره بعد اوکی کنین

بالا