• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای امنیت گوشی اندروید چه پیشنهادی دارید؟

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
من یک بار تجربه ویروسی شدن گوشی اندروید را دارم و همه اطلاعاتم از دست رفت. با این که من کاربر آماتوری نیستم ولی خب مغلوب این ویروس شدم !

من برای کامپیوتر خانگی از کسپرسکی استفاده می کنم، شما آنتی ویروس اندروید کسپرسکی را پیشنهاد می کنید؟ نظرتون چیه؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
من یک بار تجربه ویروسی شدن گوشی اندروید را دارم و همه اطلاعاتم از دست رفت. با این که من کاربر آماتوری نیستم ولی خب مغلوب این ویروس شدم !

من برای کامپیوتر خانگی از کسپرسکی استفاده می کنم، شما آنتی ویروس اندروید کسپرسکی را پیشنهاد می کنید؟ نظرتون چیه؟

در کل اگه میخواید یه نرم افزار که کاملا از گوشیت محافظت کنه داشته باشی باید هزینه کنی و نرم افزار رایگانی واسه این مورد وجود نداره
همون کسپراسکای بهترین نرم افزاره اما شما باید سالانه مبلغی رو واسه دریافت لایسنس قانونی پرداخت کنین و این نرم افزار رو بخرید
مدت زمانشم فرق داره
سه ماهه شش ماهه یک ساله

alipoursajjad

Registered User
لایک‌ها
11
کسپرسکی خیلی خوبه اما آویرا خیلی بهتره من خودم اون رو ترجیح میدم چون با ثبت نام یه پنل بهت میده که میتونی از داخل پنل گوشی ها و لپ تاپ ها و تبلت ها و ... رو کنترل کنی و اگه کسی بدزده بدون نیاز به اینترنت بهت میگه کجاست یا آژیر بزنی و گوشی رو قفل کنی یا میتونی ریست فکتوری کنی

اگه خواستی با لینک مستقیم دانلود کنی برو تو سایت زیر:
www.bazaarplace.ir

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
مرسی از همه. من همون کسپرسکی را خریدم. قیمتش که مناسب بود، با قیمتش توی دنیا و با دلار 3100 که مقایسه کردم ارزونتر بود. اورجینال هم بود چون لایسنس را خود کسپرسکی (Kaspersky Lab) فرستاده بود. خلاصه الان چند روز هست که دارمش و خیلی راضی هستم.
من خریدهای آنتی ویروس و اینها را از www.irkaspersky.com انجام می دم، راضی هم هستم.

ممنون

AlphaStore

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزيز درست هست كه آنتي ويروس خريدين...
ولي اگر خواستين يه نسخه رايگان آنتي ويروس داشته باشيد من نرم افزار LenovoSecurity رو معرفي ميكنم (امكان كاملي داره) به اسم Secureit هست...

موفق باشيد

فرشاد 0930

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نرم افزار drweb توی play store قیمتش 70 دلاره هم انتی ویروسه هم ضد سرقت وهم خیلی چیزای دیگه توی سایتای دانلود apk اندروید هم پیدا میشه مثل apktops.ir

بالا