• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای اولین بار میخوام دامنه ir بگیرم راهنمایی لطفاً

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سلام

1. آیا اگر یکساله بگیرم میتونم طی این مدت دوباره تمدید کنم (مثلاً یک هفته بعد دامین را برای 2 ساله دیگه هم تمدید کنم) یا باید بگذارم روزی که یکسال از خرید دامنه گذشته این کار را کنم؟

2. ایا ایمیلم را میتوانم بعد از ثبت تغییر بدهم؟

3. آیا میتوانم جوری دامین را تنظیم کنم که وقتی در قسمت whois اسم دامنه را زد آدرس و شماره تلفن و ایمیلم نمایش داده نشه؟

4. فرایند ثبت دامین از ابتدا تا انتها چقدر طول میکشه؟

5. دامین ir را بهتره از nic.ir بگیرم یا شرکتهای دیگه؟ و چرا

6. اینجا چی میگه؟!!
مدیریت رابطه‌های مجاز:
امکانات انتخاب این فهرست برای هریک از رابط‌ها شامل:
*همه: تمام افرادیکه در وب‌گاه ایرنیک دارای شناسه هستند می‌توانند شما را به عنوان صاحب امتیاز دامنه یاهریک ازرابط‌های دامنه خود قراردهند.
*خودم: فقط خود شما مجاز هستید که شناسه خود را به عنوان صاحب امتیاز دامنه یا هر یک از رابط‌های دامنه خود قراردهید.
*شناسه‌های آشنا: فقط شناسه‌هایی که آنها را در صفحه مدیریت شناسه‌های آشنا به عنوان شناسهٔ آشنا تعریف می‌کنید اجازه خواهند داشت که شما را بعنوان صاحب امتیاز دامنه یا هر یک از رابط‌های دامنه خود قراردهند.
*نمایندگان فروش: فقط نمایندگان فروش اجازه خواهند داشت که شما را بعنوان صاحب امتیاز دامنه یا هر یک از رابط‌های دامنه خود قراردهند.

7. اینجا چی میگه؟!!
مدیریت شناسه های آشنا:
در این قسمت شما می‌توانید فهرست شناسه‌های آشنای خود را معرفی کنید و از این فهرست در مدیریت رابطه‌های مجاز استفاده کنید.
تذکر: درصورتیکه قصد دارید شخص دیگری را به عنوان هریک از رابط‌های دامنه خود معرفی کنید،باید قبلا مالک این شناسه، دسترسی لازم برای شناسه شما را در قسمت مدیریت رابطه‌های مجاز خود تعریف کرده‌باشد.

8. چه نکاتی را باید در ثبت دامنه یادم باشه تا بعداً به مشکل برنخورم؟

Last edited:

p30pc

Registered User
لایک‌ها
21
سلام

1. آیا اگر یکساله بگیرم میتونم طی این مدت دوباره تمدید کنم (مثلاً یک هفته بعد دامین را برای 2 ساله دیگه هم تمدید کنم) یا باید بگذارم روزی که یکسال از خرید دامنه گذشته این کار را کنم؟

2. ایا ایمیلم را میتوانم بعد از ثبت تغییر بدهم؟

3. آیا میتوانم جوری دامین را تنظیم کنم که وقتی در قسمت whois اسم دامنه را زد آدرس و شماره تلفن و ایمیلم نمایش داده نشه؟

4. فرایند ثبت دامین از ابتدا تا انتها چقدر طول میکشه؟

5. دامین ir را بهتره از nic.ir بگیرم یا شرکتهای دیگه؟ و چرا

6. چه نکاتی را باید در ثبت دامنه یادم باشه تا بعداً به مشکل برنخورم؟

سلام

1- بله میتونید بعدا تمدید کنید و نیازی نیست حتما سالش تموم بشه.
2- بله در نیک(nic.ir) چنین قابلیتی وجود دارد.
3- خیر دامنه های آی آر چنین امکانی را ندارند و اگر هم مشخصات غیر واقعی وارد کنید خلاف قوانین هست. این سخت گیری ها هم برای افزایش اعتبار این پسوند و جلوگیری از خلاف کاری هست.
4- دامنه ها تقریبا در لحظه ثبت میشه و به حالت رزرو میره و بعد از اون توسط نیروی انسانی (کارمندان نیک) تایید میشه. برخی از دامنه ها ممکن است نیاز به تعهدنامه و یا مجوزهای خاصی باشن که در این صورت روند فعال سازیش بیشتر طول میکشه اما به طور نرمال ظرف 24 ساعت دامنه تایید می شود و می تونید از اون استفاده کنید.

5- تمامی دامنه ها توسط نیک ثبت میشوند و تمامی شرکت های دیگه صرفا نماینده نیک هستن. نیک سیاست خرده فروشی ندارد و کار فروش رو به نمایندگانش سپرده هرچند در خود سایت نیک هم می تونید مستقیما ثبت کنید اما هزینه اش به مراتب بیشتر خواهد بود.
ثبت کردن دامنه از طریق سایر شرکت ها هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه فقط باید یک مورد رو حتما مراقب باشید و اون هم اینکه دامنه در پنل (شناسه،هندل) خودتون ثبت بشه. به این صورت که شما در شرکت مربوطه نام دامنه + هندل نیک تون رو میدید و اون شرکت دامنه رو با قیمت ارزون تر، در هندل تون ثبت میکنه. مابقی موارد مدیریت دامنه تون مستقیما از طریق پنل نیک تون انجام خواهد شد.
برخی از شرکت ها ممکن هست دامنه رو در شناسه شما ثبت نکنن که باید حتما مراقب این مورد باشید.

6- مهم ترین نکات:
-این که دامنه در شناسه خودتون ثبت بشه
- اطلاعات تون رو صحیح وارد کنید
- به موقع تمدیدش کنید تا مشمول جریمه نشه
- نام های شرکت ها، برندها و به طور کلی نام هایی که مشکل حقوقی ممکنه ایجاد کنه رو ثبت نکنید مثلا داخل نام دامنه تون گوگل داشته باشه ممکنه بعدا ازتون شکایت بشه و گرفته بشه.
- در ثبت نام های سیاسی، خبری و... بیشتر دقت کنید و مجوزهای لازم رو داشته باشین
- اگر قصد فروش دامنه رو نداشتید، حتما قفل انتقالش رو فعال کنید.
- به ایمیل هایی که از سمت نیک میاد همیشه دقت کنید. یک نسخه از اون ها در پنل نیک تون هم هست که میتونید دسترسی داشته باشید.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
ممنون برای راهنمایی

دو تا سئوال دیگه:

6. اینجا چی میگه؟!!
مدیریت رابطه‌های مجاز:
*همه: تمام افرادیکه در وب‌گاه ایرنیک دارای شناسه هستند می‌توانند شما را به عنوان صاحب امتیاز دامنه یاهریک ازرابط‌های دامنه خود قراردهند.
*خودم: فقط خود شما مجاز هستید که شناسه خود را به عنوان صاحب امتیاز دامنه یا هر یک از رابط‌های دامنه خود قراردهید.
*شناسه‌های آشنا: فقط شناسه‌هایی که آنها را در صفحه مدیریت شناسه‌های آشنا به عنوان شناسهٔ آشنا تعریف می‌کنید اجازه خواهند داشت که شما را بعنوان صاحب امتیاز دامنه یا هر یک از رابط‌های دامنه خود قراردهند.
*نمایندگان فروش: فقط نمایندگان فروش اجازه خواهند داشت که شما را بعنوان صاحب امتیاز دامنه یا هر یک از رابط‌های دامنه خود قراردهند.

7. اینجا چی میگه؟!!
مدیریت شناسه های آشنا:
در این قسمت شما می‌توانید فهرست شناسه‌های آشنای خود را معرفی کنید و از این فهرست در مدیریت رابطه‌های مجاز استفاده کنید.
تذکر: درصورتیکه قصد دارید شخص دیگری را به عنوان هریک از رابط‌های دامنه خود معرفی کنید،باید قبلا مالک این شناسه، دسترسی لازم برای شناسه شما را در قسمت مدیریت رابطه‌های مجاز خود تعریف کرده‌باشد.

p30pc

Registered User
لایک‌ها
21
ممنون برای راهنمایی

دو تا سئوال دیگه:

6. اینجا چی میگه؟!!
مدیریت رابطه‌های مجاز:

7. اینجا چی میگه؟!!
مدیریت شناسه های آشنا:

6 و 7 :
میزان سطح دسترسی برای ثبت دامنه توسط دیگران برای شما رو تعیین میکنه. اغلب، کاربران اینطور برداشت میکنن که صاحب امتیاز دامنه شان کس دیگری می شود اما به هیچ عنوان اینطور نیست.
منظور از این سطوح این هست که چه کسانی بتونن برای شما دامنه ثبت کنن؟
به عنوان مثال اگه رابط شناسه تون روی "خودم" باشه، اونوقت شما فقط میتونید از طریق نیک دامنه ثبت کنید و نمیتونید از طریق شرکت ها ثبت داشته باشید.
این سطح دسترسی رو حالا میتونید بسته به نیاز تنظیم کنید. مثلا اگر بر روی "همه" بذارید، هرکسی میتونه دامنه برای شما ثبت کند.
شناسه های آشنا هم میتونه محدود تر بکنه، به این صورت که شما یک لیست از شناسه کاربران دیگه رو برای دسترسی به ثبت تعریف کنین...

Last edited:

p30pc

Registered User
لایک‌ها
21
نیک در حال تغییر قوانینش برای نمایندگان هست و فعلا نقص های زیادی در اون سمت هست و اطلاعات ناقص هست. مثلا سابق شخص حقیقی هم می پذرفتند اما الان اینطور نیست. نمابنده های سطح یک فعال سه چهارتا بیشتر نمی شوند. مابقی که در لیست اومده سهم کمی در گردش دامنه دارند.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
2 تا سئوال :

1.
رابط اداری
رابط فنی
رابط مالی
چیه؟

2.
چطور میشه دامنه‌های شبیه دامنه‌ایی که میخواهیم را پیدا کنیم؟

یعنی یک کلمه بدهم و دامینهای پیشنهادی ir را به من نشان بدهد

Last edited:

p30pc

Registered User
لایک‌ها
21
این ها هم به نوعی یک سری سطوح دسترسی هستن.
مثلا در پست قبلی در مورد صاحب امتیاز صحبت شد که چه کسی بتونه شما رو صاحب امتیاز بکند.
حالا اینجا هم همینطور هست، مثلا اگر شناسه بنده رو به عنوان رابط فنی دامنه تون قرار بدین اونوقت من می تونم دی ان اس دامنه تونو تغییر بدم. (البته این بدین معنا نیست که خودتون دیگه نمیتونید! هم خودتون و هم بنده میتونیم دی ان اس شما رو تغییر بدیم)
حالا هرکدام از این رابطها برای کاری هستن که در نیک توضیحاتش اومده. فنی برای تغییرات دی ان اس و مسائل فنی دامنه تون هست. مثلا شما به برنامه نویس تون این دسترسی رو خوب هست که بدید.
رابط اداری، برای ارسال و پیگیری های حقوقی هست.
رابط مالی هم اجازه پرداخت رو داره. به عنوان مثال اگر بنده رو رابط مالی دامنه تون بکنید، اونوقت من میتونم دامنه تون رو براتون تمدید کنم.

این رابط ها چیز مهمی نیستن و نیازی نیست درگیر این مسائل بشید، به طور کلی هر تغییر مهمی که حیاتی باشه، بازهم از فیلتر صاحب امتیاز میگذره. مثلا در پروسه انتقال دامنه، اگر رابط انتقال رو صادر کنه بازهم تا صاحب امتیاز تایید نکنه، انتقال انجام نمیشه.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
ممنون دوست عزیز

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
ممنون دوست عزیز

میتونید از domaintools.com استفاده کنید البته نام دامنه را بدون پسوند وارد کنید تا نام های مشابه رو هم مشاهده کنید.

بالا