• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای اینکه شاعر بشیم چیکار کنیم

azita61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .واقعا کسی که می خواد به عنوان یه شاعر حالا یا در زمینه کودکان یا بزرگسال شناخته بشه و می خواد در این زمینه فعالیت کنه از کجا باید شروع کنه. من توی شهرستانم سالها قبل به تنها فرهنگسرای شهرمان میرفتم هم در زمینه شعر و هم در زمینه کاریکاتور فعالیت می کردم اما بعد از مدتی متوجه شدم اونجا جایی نیست جز مکانی که نظرات و ایده های خودشون رو به آدم تحمیل می کنندو یا کلا دنبال همه چی هستند غیر از شعر!!حالا من بعد از مدتها دوری واقعا احساس سرخوردگی می کنم که جایی برای اینکه حتی یه تبادل نظر سالم باشه نیست.

Last edited:

ghanari_ghermez

Registered User
لایک‌ها
6
باید استعداد شعر گفتن داشته باشی ، اینجوری که نمیشه هر که از راه برسه شعر بگه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب استاد فقط میتونه قواعد رو بهتونه بگه که در کتابها هم مکتوب و در دسترسه......یک شاعر در مرتبه اول باید اون مود شعر گفتن رو داشته باشه شعر چیزی شبیه به وحیه و اینجوری نیست که ما روی صندلی بنشینیم و بگیم خوب حالا یک شعر بگیم...........البته اینجوری هم میشه ولی اکثرا خوب در نمیاد و کلیشه ای هستش.در واقع شعر بیان احساساته که اگر فنش رو هم بلد باشی با رنگ لعاب تر خواهد شد..........

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
مطالعه ، مطالعه ، و باز هم مطالعه ، اون وقت کم کم میتونی استارت بزنی ... فقط امیدوارم هدفت شهرت نباشه که به هیچ جا نمیرسی.

azita61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه هدفم شهرت نیست .مود شاعریم میگن دارم! اما منظورم جایی بود که بتونم درستی و غلطی کارم رو مورد ارزیابی قرار بدم یعنی شعرمو نقد کنند یا تشویقم کنند

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
نه هدفم شهرت نیست .مود شاعریم میگن دارم! اما منظورم جایی بود که بتونم درستی و غلطی کارم رو مورد ارزیابی قرار بدم یعنی شعرمو نقد کنند یا تشویقم کنند

نمیدونم شما کجا زندگی میکنید ولی خوب یکسری کلاس های نقد ادبی در تهران هستند از جمله دانشگاه تهران اگر خواستید آدرس دقیق رو بهتون میگم البته باید از دوستان بگیرم و اینکه دقیق بگید میخواید فنون شعر رو یاد بگیرید یا نه نقد ادبی برید و حرف بزنید؟؟؟؟

inc0mparable

Registered User
لایک‌ها
1
کتاب عروض و قافیه دکتر شمیسا رو بخون
بعدشم شعر زیاد بخون

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بعدشم شعر زیاد بخون

ظاهرا شما هم به شعر علاقه مندید؟؟؟؟
جالبه برام حالا بیشتر دوستان شعر نو رو دوست دارند یا غزل و قصیده و ...........

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
بعدشم شعر زیاد بخون
به اضافه" سبک شناسی شعر " از همین نویسنده
کلا کتاب های دکتر شمیسا برای همه علاقه مندهای ادبیات توصیه میشه ، کتاب هاش برای تازه کارها مثل راهنما میمونه ، کتاب "انواع ادبی" این استاد خیلی به من کمک کرد

radium

Registered User
لایک‌ها
4
باید شعر و ادبیات زاد بخونی در ضمن این چیزا استعدادی هم هست باید طبع شعر گفتن داشته باشی

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
به نظر من یه شاعر باید دیدگاه فلسفی داشته باشه یعنی بتونه قدری عمیق تر به مسایل توجه کنه، فکر کنه و به راحتی از مسایل مختلف عبور نکنه. اینکار میتونه منجر به تقویت قوه تخیل هم بشه که برای یه شاعر ضروری هست. با مطالعه کتاب های خوب و همین طور نوشتن افکار و احساسات میشه توانایی در بیان افکار و احساسات رو افزایش داد همه اینها که شد تازه باید رفت سراغ علم عروض! به قول نظامی هر که را طبع در نظم شعر راسخ شد و سخنش هموار گشت روی به علم شعر آورد و عروض بخواند!

بالا