• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برای اینکه طراح دیجیتال بشم باید چه نرم افزارهایی رو بلد باشم؟

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
من واقعا به طراحی دیجیتال علاقه دارم:wub::wub::wub: میخوام نقاشی دیجیتال و طراحی آلبوم دیجیتال عروس و طراحی بنرهای متحرک تبلیغاتی و از این شکلکهای متحرک کوچک مثل عکسهای زیر خلاصه هر چی مربوط به طراحی میشه :blink::blink::blink:رو یاد بگیرم باید چه نرم افزارهایی رو بلد باشم جایی رو میشناسید که اینها رو بطور کامل و حرفه ای یاد بده؟ ممنون میشم راهنماییم کنید:D

eyzs1955spbpd5we1u1.jpg

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام دوست عزیز

یه موسسه خوب برید و با یه استاد با تجربه صحبت کنید خوب راهنمایی می کنن...

من کیش مهر رو پیشنهاد می کنم... حرفه شون طراحی دیجیتاله کلا...

اما خب اگه بخوام اسم ببرم، غیر فتوشاپ که دیگه پایه ست، Corel painter الان برای نقاشی دیجیتال تدریس میشه... برای متحرک ها هم باید برید سراغ فلش...

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوست عزیز

یه موسسه خوب برید و با یه استاد با تجربه صحبت کنید خوب راهنمایی می کنن...

من کیش مهر رو پیشنهاد می کنم... حرفه شون طراحی دیجیتاله کلا...

اما خب اگه بخوام اسم ببرم، غیر فتوشاپ که دیگه پایه ست، Corel painter الان برای نقاشی دیجیتال تدریس میشه... برای متحرک ها هم باید برید سراغ فلش...
خیلی از راهنماییتون ممنونم:D منم اسم کیش مهر رو شنیدم میگن خوبه ;) فتوشاپ کلاس رفتم بد نبود اما این کارهایی که من تو نت میبینم واقعا قشنگه، فکر کنم تکنیکهای خاصیه که سر کلاسها آموزش داده نمیشه برای طراحی با مداد هم کلاسهای پایه رو رفتم و طراحیم بد نیست دوست دارم اینقدر تمرین کنم و پیش استادهای خوب برم که بتونم حرفه ای کار کنم بازم ممنونم:happy:

بالا