سلام دوستان ...
من مدتی هست که در زمینه فروش تبلت فعالیت میکنم و مدتیه میخام بدونم دوستان عزیز انجمن برای خرید تبلت چه فاکتورهایی واسشون مهم تره؟؟
استدعا داریم در نظر سنجی ما شرکت کنید .
نظرسنجی پیامکی با 10 جایزه برای شرکت کنندگان: ( از تاریخ 12 شهریور تا 26 شهریور )
سوال: در هنگام خرید تبلت، کدامک ویژگی دستگاه بیشترین اهمیت را در انتخاب شما دارد ؟؟
1- طراحی ظاهری و کیفیت مونتاژ
2- پشتیبانی از سیمکارت با قابلیت sms و تماس
3- پشتیبانی از سیمکارت رایتل
4- داشتن رم و حافظه داخلی بالاتر
5- داشتن GPS
6- کیفیت بالای تاچ و صفحه نمایش
7- مجهز بودن به CPU قوی
8- مجهز بودن به CPU چند هسته ای
9- قیمت مناسب
>>>>>>>>> دوستان عزیز لطفا عدد گزینه مورد نظر خود را به شماره 30007008008787 پیامک نمایید.
در پایان روز 26 شهریور به 10 نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایز زیر اهدا میگردد: فلش 32 گیگ سونی - کیف کیبوردی و کوپن تخفیف خرید تبلت
من مدتی هست که در زمینه فروش تبلت فعالیت میکنم و مدتیه میخام بدونم دوستان عزیز انجمن برای خرید تبلت چه فاکتورهایی واسشون مهم تره؟؟
استدعا داریم در نظر سنجی ما شرکت کنید .
نظرسنجی پیامکی با 10 جایزه برای شرکت کنندگان: ( از تاریخ 12 شهریور تا 26 شهریور )
سوال: در هنگام خرید تبلت، کدامک ویژگی دستگاه بیشترین اهمیت را در انتخاب شما دارد ؟؟
1- طراحی ظاهری و کیفیت مونتاژ
2- پشتیبانی از سیمکارت با قابلیت sms و تماس
3- پشتیبانی از سیمکارت رایتل
4- داشتن رم و حافظه داخلی بالاتر
5- داشتن GPS
6- کیفیت بالای تاچ و صفحه نمایش
7- مجهز بودن به CPU قوی
8- مجهز بودن به CPU چند هسته ای
9- قیمت مناسب
>>>>>>>>> دوستان عزیز لطفا عدد گزینه مورد نظر خود را به شماره 30007008008787 پیامک نمایید.
در پایان روز 26 شهریور به 10 نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایز زیر اهدا میگردد: فلش 32 گیگ سونی - کیف کیبوردی و کوپن تخفیف خرید تبلت